NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Jacksonville Jaguars - Cincinnati Bengals
11 hónapja
G.P.
420
Jó lesz az. Idén nem érdekes. A playcall mindkét oldalon a safetyk meg az újonc elkapók érdekelnek. Sajna a passrush reménytelennek tűnikKezd 12 hét után kialakulni a safety játék. Ennyi nekem elég. Mehetünk aludni. 😁Kellett rászólnod. 😃
G.P.
KeyG
11 hónapja
SirPub
1 459
Kirk sérülése mennyire tűnt komolynak?Elkapás, földetérés után nem kelt fel. Fene se tudja egyelőre. Ágyéksérülés
shagi0206
Ezt még anyám is két cekkerrel...
11 hónapja
Kirk sérülése mennyire tűnt komolynak?Non contact ágyéksérülés. Remélem nem komoly, mert nagyon kéne a Browns és a Ravens ellen. .
shagi0206
11 hónapja
shagi0206
10 921
Kirk sérülése mennyire tűnt komolynak?
11 hónapja
Engram után Washinton 1. TD-je, de neki az 1. az NFL-ben is.
11 hónapja
KeyG
9 477
Kezd 12 hét után kialakulni a safety játék. Ennyi nekem elég. Mehetünk aludni. 😁Kellett rászólnod. 😃
G.P.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
11 hónapja
Pick TD. 😀
11 hónapja
shagi0206
10 921
Már nem sokáig...
11 hónapja
shagi0206
10 921
Hát nem gondoltam, hogy arra kelek fel, hogy vezet a Bengals 😀
11 hónapja
G.P.
420
Kezd 12 hét után kialakulni a safety játék. Ennyi nekem elég. Mehetünk aludni. 😁
11 hónapja
Browning nagyot villant ma, de a D továbbra is homály. Na mindegy, hátha így nem viszik el Anarumot HC-nak.
11 hónapja
G.P.
420
Én értem hogy harmadik meg csereirányito, de egy egyben hagyni a szélen Chaset kicsit hülyén néz ki
11 hónapja
gedam
5 892
browning mvp
11 hónapja
Hűbammeg, mi van itt.
11 hónapja
Atyaég.
11 hónapja
Csodás kezdés a 2. félidőben is...Kéne egy turnover a D-től, csak ma mindenki vakon van tőlük.
11 hónapja
KopaFabian
229
De hát a kezében voltSztem azért ezt bravúr lett volna elkapni, alul volt dobva a labda jócskán, ketten álltak Trevorka arcábanHihetetlen… 2 TD drop fixen, 2 akár is TD lehetne drop és akad bőven ehhez hasonló is !Ezt nem elkapni azért gáz egy magát 1. számúnak gondoló elkapótól...
A td-k fixen beleégtek az agyamba a szezon soránKopaFabianPfff micsoda dropSokadik Ridleytől kulcshelyzetben...
KopaFabian
iktriad
.... pic.twitter.com/37g0H3sZyv
— Fitz (@LaurieFitzptrck) December 5, 2023
iktriad
mustaine
11 hónapja
Sztem azért ezt bravúr lett volna elkapni, alul volt dobva a labda jócskán, ketten álltak Trevorka arcábanHihetetlen… 2 TD drop fixen, 2 akár is TD lehetne drop és akad bőven ehhez hasonló is !Ezt nem elkapni azért gáz egy magát 1. számúnak gondoló elkapótól...
A td-k fixen beleégtek az agyamba a szezon soránKopaFabianPfff micsoda dropSokadik Ridleytől kulcshelyzetben...
KopaFabian
iktriad
iktriad
11 hónapja
KopaFabian
229
Szezon alatt értettem és írtam, nem a mai meccsre. Nem is volt 6 drive. De két TD mellett négyet elejtettek? Esküszöm azt hittem nézem. Na mindegy, huzzatok bele mert itt nekünk ki kell kapni biztató jelekkel. Utóbbi megvan.
G.P.
11 hónapja
G.P.
420
Nem is volt 6 drive. De két TD mellett négyet elejtettek? Esküszöm azt hittem nézem. Na mindegy, huzzatok bele mert itt nekünk ki kell kapni biztató jelekkel. Utóbbi megvan.
11 hónapja
Hihetetlen… 2 TD drop fixen, 2 akár is TD lehetne drop és akad bőven ehhez hasonló is !Ezt nem elkapni azért gáz egy magát 1. számúnak gondoló elkapótól...
KopaFabian
iktriad