NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
135
12
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
68
8
RedZone week 12
64
10
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
54
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
30
8
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Houston Texans - Tennessee Titans
7
6
Jacksonville Jaguars - Green Bay Packers
28 napja
amaru
151
Valaki hozzáértő meg tudja mondani hogy Jacobs miért lett 15ször jobb mióta Love nincs pályán
28 napja
Pep71
2 591
milyen lézert dobott pedig Willis
28 napja
Pep71
2 591
Love sisakban áll a pálya szélén, mint aki visszajönni készül.learatni a babérokat..😀 😀 😀
Kampman
28 napja
Jones állat, de ezt tudtuk
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
28 napja
Kampman
28 315
Love sisakban áll a pálya szélén, mint aki visszajönni készül.
28 napja
Ha sikerülne pontokat feltenni, akkor már nem hiszem, hogy izgulnunk kellene.
28 napja
Pep71
2 591
nincs mit, mindenki nyer fél percet 😀 😀köszi!vipstand.pm/sports/nfl/watch-jacksonville-jaguars-vs-green-bay-packers-live/1/mekkora drop és esés..csóri Kirkkomolyan kiváncsi vagyok hol nézed, küldd már el privátban lécci😊
Pep71
Fontos_Vidra
Pep71
Fontos_Vidra
28 napja
Tactful Cactus
13 847
na! ezen még a Jags vezet...vipstand.pm/sports/nfl/watch-jacksonville-jaguars-vs-green-bay-packers-live/1/mekkora drop és esés..csóri Kirkkomolyan kiváncsi vagyok hol nézed, küldd már el privátban lécci😊
Pep71
Fontos_Vidra
Pep71
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
28 napja
Fontos_Vidra
1 482
köszi!vipstand.pm/sports/nfl/watch-jacksonville-jaguars-vs-green-bay-packers-live/1/mekkora drop és esés..csóri Kirkkomolyan kiváncsi vagyok hol nézed, küldd már el privátban lécci😊
Pep71
Fontos_Vidra
Pep71
28 napja
Tactful Cactus
13 847
Azért valahol megnyugtató, hogy nem egy Seneca, Tolzien, Hundley a backup QB-nk.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
28 napja
@mattschneidmanPackers takeaways last season: 18
Packers takeaways this season: 19
28 napja
Pep71
2 591
vipstand.pm/sports/nfl/watch-jacksonville-jaguars-vs-green-bay-packers-live/1/mekkora drop és esés..csóri Kirkkomolyan kiváncsi vagyok hol nézed, küldd már el privátban lécci😊
Pep71
Fontos_Vidra
28 napja
WRs hurt for Jax
— John Shipley (@_John_Shipley) October 27, 2024
BTJ
Kirk
Davis
Duvernay
Only active WRs otherwise are Parker Washington and Tim Jones.
De sérülten legalább nem tradeljük el...
28 napja
jossbeaumont
1 180
Francba, szegeny, pedig zseni elkapas volt...
28 napja
Fontos_Vidra
1 482
mekkora drop és esés..csóri Kirkkomolyan kiváncsi vagyok hol nézed, küldd már el privátban lécci😊
Pep71
28 napja
ijjj bmeg, ez kemény, vállnak tűnik
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
28 napja
Á, ez nagyon kulcscsontnak tűnik 😕
28 napja
Pep71
2 591
Cooper MOM
28 napja
Pep71
2 591
mekkora drop és esés..csóri Kirk
28 napja
Pep71
2 591
Willis-el baszott jól néz ki ez az O#..MLF egy beast
28 napja
Tactful Cactus
13 847
Persze a jövő be kell nézni meg miegymás, de elképzelem az elmúlt 9-11 évet egy ilyen DC-vel, meg az akkori emberanyaggal. Hagyjuk is.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
28 napja
és ha kikapunk, akkor sem lesz semmi veszveNa ha valamikor nem mehetünk így oda, akkor idén.szeretném azért felhívni a figyelmet, hogy micsoda verést oszt ki a titansnek ezekben a percekben a lions. nagyon össze van rakva az a csapat.Nagy öröm lesz legyőzni őket.
Fontos_Vidra
Kétszer is!
SBL
zacknorb
de ezt előtte húzzuk be, ha lehet
28 napja
SBL
2 214
Lehet, ki kellett volna tenni a szmájlit, de gondoltam ez így is egyértelmű. 😊Na ha valamikor nem mehetünk így oda, akkor idén.szeretném azért felhívni a figyelmet, hogy micsoda verést oszt ki a titansnek ezekben a percekben a lions. nagyon össze van rakva az a csapat.Nagy öröm lesz legyőzni őket.
Fontos_Vidra
Kétszer is!
SBL
zacknorb
28 napja
Hogy még szarabb legyen BTJ megsérült a TD-nél. Szóval Kirk, Parker Washington (akik mindketten slot WRek) és az ST ász Tim Jones maradt bevethető. Grat a W-hez Packers.