NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
több mint 10 éve
dugo93
4 224
Legalább kihívás megszerezniÚgy látom, a Jax kihívásként értékelte a Bucs csütörtöki produkciójátJakehomerA "Ki a rosszabb floridai NFL csapat" cím tényleg nagyon csábító.iktriad
több mint 10 éve
Mi a faszra vár Gus???silent7939Egy Buszra, hogy elhúzzon ebből a szarkupacból.
több mint 10 éve
Úgy látom, a Jax kihívásként értékelte a Bucs csütörtöki produkciójátJakehomerA "Ki a rosszabb floridai NFL csapat" cím tényleg nagyon csábító.
több mint 10 éve
Mi a faszra vár Gus???
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ki kezdi a 2. félidőt?
több mint 10 éve
Biggest comeback in nfl history:Nem mi fogjuk ezt ma megdönteni.
San Francisco 49ers - From 28 points behind to win: Dec. 7, 1980 at San Francisco - See more at: www.profootballhof.com/history/stats/comebacks.aspx#sthash.MSdngOq3.dpufphylos
több mint 10 éve
Úgy látom, a Jax kihívásként értékelte a Bucs csütörtöki produkcióját
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Biggest comeback in nfl history:San Francisco 49ers - From 28 points behind to win: Dec. 7, 1980 at San Francisco - See more at: www.profootballhof.com/history/stats/comebacks.aspx#sthash.MSdngOq3.dpuf
Made... Laid... Paid
több mint 10 éve
dugo93
4 224
Ott a Fleener TD. Mondtam, hogy jó meccse lesz.iktriadNem miattatok jó. Egyszerűen kidobtam a héten fantasyból 😀
több mint 10 éve
Basszus úgy futottunk 91 yardot eddig, hogy nem is futottunk...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
25-2 kell, és meglesz Stez jóslata. Elénzve a Dnket és az Onkat, szerintem Hassienek is menni fog.
több mint 10 éve
Ott a Fleener TD. Mondtam, hogy jó meccse lesz.iktriadDe nincs jó meccse. Kapott egy sima TD-t, nem kell hasra esni tőle
több mint 10 éve
Ott a Fleener TD. Mondtam, hogy jó meccse lesz.
több mint 10 éve
Kcsg Fleener, még mindig ideges vagyok rá az előző elejtett TD-je miatt
több mint 10 éve
Na végre Fleener....azért baszki, majdnem azt is elejtette😀
több mint 10 éve
COBYYYYYYYYY
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Ellenünk nem. Mi vagyunk jelenleg az NFL San Marinoja.akkor az nem idegenben jó az iksz?shadyBradshaw TD legyen már, de ne futott 😀StezLegyél olyan, mint egy átlag magyar soccer szöv. kapítány: Elégedj meg a 3 ponttal.iktriad
több mint 10 éve
Esküszöm kezdem szegényeket megsajnálni...peterk2005Én nem. A Jax ezt csinálja 10 negyed óta, Bradley baszik bármit is tenni, Bortles nem játszik, megérdemli
több mint 10 éve
anyám, kabaré 😀BekiÁ, ez csak egy bűnrossz vicc. Amit Bödőcs csinál, na az minőségi humor.
több mint 10 éve
shady
1 820
akkor az nem idegenben jó az iksz?Bradshaw TD legyen már, de ne futott 😀StezLegyél olyan, mint egy átlag magyar soccer szöv. kapítány: Elégedj meg a 3 ponttal.iktriad
több mint 10 éve
Esküszöm kezdem szegényeket megsajnálni...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
anyám, kabaré 😀
több mint 10 éve
Nem, Lucknak kéne minimum 4-5 passzolt TD, kis kozmetika ráfér a statjaira 😊Bradshaw TD legyen már, de ne futott 😀StezLegyél olyan, mint egy átlag magyar soccer szöv. kapítány: Elégedj meg a 3 ponttal.iktriad
több mint 10 éve
rekord gyenge félidő? Pipa!