NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 549
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
kola mergezest, rendben, de az nem pepsi 8(Akinek van esze, az nem alszik, hanem vedel. Ezert vagyok en ennyire okos, mert allandoan iszom.csak nehogy pepsi mérgezést kapj
Stez
Sixo
több mint 5 éve
Ha nem lesz uj topik itt követőzünk?Sanszos
bobi0092
Vagy a Kerékpár topikban
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Akinek van esze, az nem alszik, hanem vedel. Ezert vagyok en ennyire okos, mert allandoan iszom.Az a kérdés hogy mit ??
Stez
több mint 5 éve
bobi0092
4 353
Ha nem lesz uj topik itt követőzünk?
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
Akinek van esze, az nem alszik, hanem vedel. Ezert vagyok en ennyire okos, mert allandoan iszom.csak nehogy pepsi mérgezést kapj
Stez
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
majd az is csúsztatással megy, mi meg megnézzük az itteni fejleményeketsrácok, menjetek ti is aludni.Már elkészült a popcornom, nem most kéne abbahagyni, legalább a 2. meccs kezdetéig tartson ki.
valtine
Sixo
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Akinek van esze, az nem alszik, hanem vedel. Ezert vagyok en ennyire okos, mert allandoan iszom.
több mint 5 éve
valtine
13
én már papirkutya leszek, majd holnap megnézek egy condensed matchet.srácok, menjetek ti is aludni.Már elkészült a popcornom, nem most kéne abbahagyni, legalább a 2. meccs kezdetéig tartson ki.
valtine
Sixo
több mint 5 éve
Rynald
247
Ööööööööööööööö........... Megérte, jó sokáig meneteltek.XD mondja ezt annak a csapatnak a szurkolója, aki évek óta a liga legjobb offensének képzeli magát, aztán ehhez képest egyszer sikerült konferencia döntőig eljutni, ahol hasonlóan szét lettek verve mint ma a Colts. Vicces hogy pont egy Steelers szurkoló próbálja osztani az észt, hogy ki mennyire balfasz és béna
Cypress
több mint 5 éve
srácok, menjetek ti is aludni.Már elkészült a popcornom, nem most kéne abbahagyni, legalább a 2. meccs kezdetéig tartson ki.
valtine
több mint 5 éve
Kettőnk közül szerintem nem én vagyok az, akit nem lehet komolyan venni. Sorry.Akkor elgondolkodnék azon, hogy megfelelő értelmi színvonallal rendelkező entitás vagy. Így sajnos csak egy beszűkült, buta, voluntaritsa hülye gyerekként tudlak kezelni, aki nem bírja a kritikát. Sorry.Akkor? Mi lenne akkor? Nyerne a Steelers?Bár lenne két értelmes egybefüggő mondatod...Ne nyaljatok mar be a trollkodast, pls.Bár az lenne...
Stez
Bálesz
Cypress
Bálesz
Cypress
😀
több mint 5 éve
valtine
13
srácok, menjetek ti is aludni.
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Akkor elgondolkodnék azon, hogy megfelelő értelmi színvonallal rendelkező entitás vagy. Így sajnos csak egy beszűkült, buta, voluntaritsa hülye gyerekként tudlak kezelni, aki nem bírja a kritikát. Sorry.Akkor? Mi lenne akkor? Nyerne a Steelers?Bár lenne két értelmes egybefüggő mondatod...Ne nyaljatok mar be a trollkodast, pls.Bár az lenne...
Stez
Bálesz
Cypress
Bálesz
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Te nem mahomes jatekat szereted. Meg azt hogy most nyertetek. LOL. : )Ha olyan egy szar csapat, mint amit az Indianapolis Colts 2018-as idenye mutat, amilyen az volt, es foleg 1–5-rol a folytatas, es ha olyan egy masodvonalas kube, mint Luck, akkor en kurvara buszke vagyok es imadom, hogy egy ilyen szar egyuttesnek szurkolhatok, meg egy ilyen fos iranyitot nezhetek es imadhatok, mint Andrew Luck.Nyugodtan vedd személyesre, attól a csapatod még szar, Luck pedig közel sem elsővonalas QB, inkább harmadik vagy negyedik.És csak sikerült alulmúlni az előző kommentedet, pedig szépen feladtad a leckét magadnak. Nice job. 😀Sajnos kezd kurvára unlamassá válni hogy mindig azt hiszitek PO-szintű csapat vagytok, pedig ahogy a mai meccs is mutatta NEM VAGYTOK. Luck az egyik legszarabb QB ever. Nyugodtan anyázhatsz, nem fogok emiatt nyugtalanul forgolódni. Holnap pedig a Chargers simán kiszopja. Vak vagy, ha ezt nem látod. További szép estét.Kezd kurva unalmas lenni hogy ti igazából miért nem vagytok instant Super bowlban mert a Ravens is fos meg a Colts is fos, gondolom holnap a Chargers Pats vesztese is fos lesz...A Cheifs focizik, a Colts nem tudom mit muvel.Legnagyobb szívfájdalmam, hogy ez a fostalicska Colts ezzel a teljesítménnyel bejutott a PO-ba, mi pedig nem. 😕 Magunknak köszönhetjük ez a tény, ettől ez még kurvára szomorú. mivel kb egy szinttel vagyunk a Koltok felett.
ulpianus
Cypress
bobi0092
Cypress
Bálesz
Cypress
Stez
több mint 5 éve
bobi0092
4 353
Nyissatok az uj topikot ezt meg felperzselni és sóval behinteni
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
Ne etesd a trollt.olyaan nehéééz 😕
bobi0092
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Ha olyan egy szar csapat, mint amit az Indianapolis Colts 2018-as idenye mutat, amilyen az volt, es foleg 1–5-rol a folytatas, es ha olyan egy masodvonalas kube, mint Luck, akkor en kurvara buszke vagyok es imadom, hogy egy ilyen szar egyuttesnek szurkolhatok, meg egy ilyen fos iranyitot nezhetek es imadhatok, mint Andrew Luck.Nyugodtan vedd személyesre, attól a csapatod még szar, Luck pedig közel sem elsővonalas QB, inkább harmadik vagy negyedik.És csak sikerült alulmúlni az előző kommentedet, pedig szépen feladtad a leckét magadnak. Nice job. 😀Sajnos kezd kurvára unlamassá válni hogy mindig azt hiszitek PO-szintű csapat vagytok, pedig ahogy a mai meccs is mutatta NEM VAGYTOK. Luck az egyik legszarabb QB ever. Nyugodtan anyázhatsz, nem fogok emiatt nyugtalanul forgolódni. Holnap pedig a Chargers simán kiszopja. Vak vagy, ha ezt nem látod. További szép estét.Kezd kurva unalmas lenni hogy ti igazából miért nem vagytok instant Super bowlban mert a Ravens is fos meg a Colts is fos, gondolom holnap a Chargers Pats vesztese is fos lesz...A Cheifs focizik, a Colts nem tudom mit muvel.Legnagyobb szívfájdalmam, hogy ez a fostalicska Colts ezzel a teljesítménnyel bejutott a PO-ba, mi pedig nem. 😕 Magunknak köszönhetjük ez a tény, ettől ez még kurvára szomorú. mivel kb egy szinttel vagyunk a Koltok felett.
ulpianus
Cypress
bobi0092
Cypress
Bálesz
Cypress
Szerkesztette: Stez
több mint 5 éve
Breki
278
Vajon lesz-e Kovbojok nak elég vazelin ? 🤔www.youtube.com/watch?v=FtYtyBfaNWs&list=PL_Na9cIastCh9QBLn0UtO32mBlDD9ClDI
több mint 5 éve
gedam
5 905
🤷🏼♂️🤷🏼♂️🤷🏼♂️🤷🏼♂️🤷🏼♂️Troll??? Ki keresett trolllttt 🤔🤔🤔Ezeket a smileykat nem kene eroltetni
Itt vagyok 🙋🙋🙋🙋
Rózsa Sándor (betyár)
Cruyffista
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Csak oldani akartam a feszültséget nagyon személyesek lettek a srácok !Troll??? Ki keresett trolllttt 🤔🤔🤔Ezeket a smileykat nem kene eroltetni
Itt vagyok 🙋🙋🙋🙋
Rózsa Sándor (betyár)
Cruyffista
több mint 5 éve
gedam
5 905
há mivel bejutottak a po-ba így po-szintű csapatuk van. nektek meg lassan csapatotok se.Sajnos kezd kurvára unlamassá válni hogy mindig azt hiszitek PO-szintű csapat vagytok, pedig ahogy a mai meccs is mutatta NEM VAGYTOK. Luck az egyik legszarabb QB ever. Nyugodtan anyázhatsz, nem fogok emiatt nyugtalanul forgolódni. Holnap pedig a Chargers simán kiszopja. Vak vagy, ha ezt nem látod. További szép estét.Kezd kurva unalmas lenni hogy ti igazából miért nem vagytok instant Super bowlban mert a Ravens is fos meg a Colts is fos, gondolom holnap a Chargers Pats vesztese is fos lesz...A Cheifs focizik, a Colts nem tudom mit muvel.Legnagyobb szívfájdalmam, hogy ez a fostalicska Colts ezzel a teljesítménnyel bejutott a PO-ba, mi pedig nem. 😕 Magunknak köszönhetjük ez a tény, ettől ez még kurvára szomorú. mivel kb egy szinttel vagyunk a Koltok felett.
ulpianus
Cypress
bobi0092
Cypress
több mint 5 éve
Akkor? Mi lenne akkor? Nyerne a Steelers?Bár lenne két értelmes egybefüggő mondatod...Ne nyaljatok mar be a trollkodast, pls.Bár az lenne...
Stez
Bálesz
Cypress
több mint 5 éve
Még egy jó SnDrrRR hiányzik.elfelejtettem a jelszót
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Bár lenne két értelmes egybefüggő mondatod...Ne nyaljatok mar be a trollkodast, pls.Bár az lenne...
Stez
Bálesz