Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
toothy
222
Rossz nezni Luckot de tenyleg
több mint 5 éve
Abszolut mertekig biztosra veszem, hogy Curtis Painterre rakurtak egy szakallat es egy Luck-mezt, es o iranyit.Nem, ez Jim Sorgi.
Stez
több mint 5 éve
gedam
5 905
nem tudja elédobni
több mint 5 éve
Majdnem jött a szokásos is
több mint 5 éve
Abszolut mertekig biztosra veszem, hogy Curtis Painterre rakurtak egy szakallat es egy Luck-mezt, es o iranyit.
több mint 5 éve
Luck ma a leggyengébb komolyan
több mint 5 éve
Na ugye, nem minden pattan felenk.Most már kvázi mindegy.
ulpianus
több mint 5 éve
Meglepodtem volna azon is, ha Kelly kibir egy meccset serules nelkul.
több mint 5 éve
Na ugye, nem minden pattan felenk.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Komolyan mondom, amit ma Braden Smith alkot, az nevetseges.
több mint 5 éve
Kurvára sajnálom, hogy az O ennyire vakon van, mert ebből lehetett volna egy rohadt jó meccs is a 60 perc szenvedés helyett...a Főnököknek gratula.
több mint 5 éve
toothy
222
Es tenyleg! Emlekeztem, hogy volt egy hasonloan szar teljesitmeny, de nem ugrott be melyik.Igazabol tisztara masoljuk a Jax elleni masodik alapszakasz-meccset. Az offense fejben nincsen ott, az edzoi stab sem. Csinalhatnak ezek barmit, tamadopont itt ma nem lesz.Oriasi choker Reich, szavakat nem talalok erre az egeszre, amit offense-nek hivnak ma a Coltsnal.Iden eleg sok meccseteket lattam, es ez nagyon durva ma, hogy nem a DEf chokerkedik, mint az alapszakaszban sokszor. Renegeteg meccset a tamadoknak koszonhettetek, teljesen ertetlenul bamulom ezt a mait.
Stez
toothy
Stez
több mint 5 éve
Nem ezt mondtam kb 1 órája? Örülök, hogy végre egyetértünk.Igazabol tisztara masoljuk a Jax elleni masodik alapszakasz-meccset. Az offense fejben nincsen ott, az edzoi stab sem. Csinalhatnak ezek barmit, tamadopont itt ma nem lesz.Oriasi choker Reich, szavakat nem talalok erre az egeszre, amit offense-nek hivnak ma a Coltsnal.Iden eleg sok meccseteket lattam, es ez nagyon durva ma, hogy nem a DEf chokerkedik, mint az alapszakaszban sokszor. Renegeteg meccset a tamadoknak koszonhettetek, teljesen ertetlenul bamulom ezt a mait.
Stez
toothy
Stez
több mint 5 éve
Sok marha csak hógolyózik... Buzik...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Igazabol tisztara masoljuk a Jax elleni masodik alapszakasz-meccset. Az offense fejben nincsen ott, az edzoi stab sem. Csinalhatnak ezek barmit, tamadopont itt ma nem lesz.Oriasi choker Reich, szavakat nem talalok erre az egeszre, amit offense-nek hivnak ma a Coltsnal.Iden eleg sok meccseteket lattam, es ez nagyon durva ma, hogy nem a DEf chokerkedik, mint az alapszakaszban sokszor. Renegeteg meccset a tamadoknak koszonhettetek, teljesen ertetlenul bamulom ezt a mait.
Stez
toothy
több mint 5 éve
Na pá ennél minden jobb xDAlekosz is?
Sifur
több mint 5 éve
gedam
5 905
csak védelmek vannak
több mint 5 éve
Jó, Jags offfense, de ellenünk 23-0-ra is vezetek októberben, és csak garbage timeban tudtuk kozmetikázni az eredményt. Bortles belső órája azon a meccsen ment tönkre/gyorsult fel úgy, hogy gajdra vágta őt.na jó, de eddig nem készültek fel senkiből, hogy ennyire gyenge statokat hoztak? 😀hogy lehet ennyivel jobb a Chief D#?Rendesen felkészültek a Coltsból? Reidtől az mondjuk tényleg szokatlan a Playoffban.
valtine
iktriad
valtine
több mint 5 éve
Sifur
1 118
Na pá ennél minden jobb xD
több mint 5 éve
0 pontot rak fel ma a Colts offense. Szép
több mint 5 éve
De ma Pagano playbookjat hozta el veletlenul.Oriasi choker Reich, szavakat nem talalok erre az egeszre, amit offense-nek hivnak ma a Coltsnal.nem reich volt a tavalyi sb menetelés guruja ?
Stez
Janek
több mint 5 éve
toothy
222
Oriasi choker Reich, szavakat nem talalok erre az egeszre, amit offense-nek hivnak ma a Coltsnal.Iden eleg sok meccseteket lattam, es ez nagyon durva ma, hogy nem a DEf chokerkedik, mint az alapszakaszban sokszor. Renegeteg meccset a tamadoknak koszonhettetek, teljesen ertetlenul bamulom ezt a mait.
Stez
több mint 5 éve
valtine
13
na jó, de eddig nem készültek fel senkiből, hogy ennyire gyenge statokat hoztak? 😀hogy lehet ennyivel jobb a Chief D#?Rendesen felkészültek a Coltsból? Reidtől az mondjuk tényleg szokatlan a Playoffban.
valtine
iktriad