Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Kezdek elálmosodni
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
Igaz nem div körös volt, de ha PO, akkor csak a Cards-Packers jöhet szóba. Az a viszonyítási alap 😊Soha többet nem olvasok és nézek beharangozót... Várja az ember a jó meccset és ezt az sz*rt kapjaNem lehet minden Div körös PO meccs Jags- Steelers. 😊
Sifur
iktriad
több mint 5 éve
a meccs végére azért csak befutott a Colts DAz O is kéne...
Antonius
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Lassan én mér beküldeném Hennet a Rozmár helyében. A meccs már megvan, minek lesérültetni Steph Mahomest.
több mint 5 éve
Lehet itt ma meg tiz punt is, ez a Colts-offense nem fog TD-t felpakolni a tablara sajnos.
több mint 5 éve
Sifur
1 118
Soha többet nem olvasok és nézek beharangozót... Várja az ember a jó meccset és ezt az sz*rt kapja
több mint 5 éve
toothy
222
Ertelmes valaszt nem tudok ra adni, de indokolatlanul is ezt ereztem 😀Why?Bravó Bajuszwww.instagram.com/p/BsghLMLgiFS/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=zdb5n8bteitb
toothy
Amikor ezt a kepet meglattam tegnap tudtam, hogy lefo a kave ma 😀
toothy
ThundersNFL
több mint 5 éve
Egyebkent zsenialis, hogy egy egesz szezonra valo rookie mistake es balfaszkodas, offside flagek, fegyelmezetlenseg es balszerencse jott ki harom negyed alatt. Szepen megmutatkozik, hogy a keretunk tele van ujoncokkal, fiatalokkal es kukazott jatekosokkal. Itt minket nem lejatszanak a palyarol, mi oda fel sem mentunk. Fejben a Colts ma semmifele meccsre nem erkezett meg. Es ez oriasi hiba. De Reich sem erkezett meg es Luck sem.
több mint 5 éve
casaubon
2 391
Legalabb egy jo kis verekedes lenne...
több mint 5 éve
Why?Bravó Bajuszwww.instagram.com/p/BsghLMLgiFS/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=zdb5n8bteitb
toothy
toothy
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
toothy
222
Bravó Bajusz
toothy
több mint 5 éve
Akkor ma 😊Remélem a mi Dnk is így táltosodik meg holnap mert más esélyünk nincsennono
dande
Janek
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Még szerencse hogy a Colts O fala krva jóAzt a luck is látja.
Sifur
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Hill kösse má' be rendesen a cipőjét.Shoelace Hill. Denard vajon mit csinál most?
warr_b
több mint 5 éve
Remélem a mi Dnk is így táltosodik meg holnap mert más esélyünk nincsennono
dande
több mint 5 éve
Pack3r
139
Még, hogy a gurulós fociban kell sokat futni. Hill ma annyit izzadt a sok futástól, hogy kifogyott a cipőjéből.
több mint 5 éve
Sifur
1 118
Még szerencse hogy a Colts O fala krva jó
több mint 5 éve
Hill kösse má' be rendesen a cipőjét.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
gedam
5 905
még mindig a védelmek nyerik a tálat
több mint 5 éve