Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
11 napja
Nem tudtunk mit kezdeni avval hogy a Kansas-i védelem agresszívre váltott.
11 napja
és ok, hogy nem kell a bírókra fogni, de azért kurvára nem lett volna mindegy, hogy 4&3 helyett 4&8 play lett volna a meccsdöntő.. ez konkrétan megadhatatlan elkapás volt
11 napja
Nem kell a birokra fogni, az O a masodik felidoben nulla voltez igaz,de akkor zavarja az embert
Bence94
. KYLE!!!!
11 napja
hát ez van.. az az igazság, h megérdemelte a chiefs, végére érthetetlenül kipukkadt az offense, de szerintem borzasztó volt a playhívás a második félidőben
11 napja
Idegenben a KC ellen ez nem lenne rossz eredmény.A gond megint a hogyannal van inkább...
11 napja
Nem kell a birokra fogni, az O a masodik felidoben nulla volt
11 napja
Mire vár Reid?
11 napja
de eleve miért nem dobtak rá pirosat akkor, ezt se vágom
11 napja
igen, de egyfolytában ward loholt a seggében. majd megnézem vmikor a héten. baszki igazolunk horror+áfáért egy elit kornert és hagyja a dc, hogy semmi hatása ne legyen a meccsre, mert nem képes rávarrni az ellenfél egyetlen potens elkapójáratehát miután kupán baszták wardot, folyamat rice-on volt és rice az utolsó masfél negyedben vagy 4 bigplayt csinált, mindet róla. #taktikaRice nagyjabol mindent slotbol csinalt, ahogy lattam.
fake.id
Stez
11 napja
hát az a gray elkapás egy vicc volt sajnos.. nem is értem
11 napja
Azert meg igy utoljara, koszonjuk a kamu Gray-elkapast, kedves zebrak. Ti is kellettetek ehhez a Colts lose-hoz.
11 napja
nyilván a giants is leszopott ot-ben, újabb remek hétvége..
11 napja
tehát miután kupán baszták wardot, folyamat rice-on volt és rice az utolsó masfél negyedben vagy 4 bigplayt csinált, mindet róla. #taktikaRice nagyjabol mindent slotbol csinalt, ahogy lattam.
fake.id
11 napja
Es a Jaguars fel fog jonni egy meccsre rank. Vicc.Jó is volt kötésben megrakni.... 1.54 X 1.63
Stez
11 napja
moore és franklin szépen beszopatta egymást..
11 napja
tehát miután kupán baszták wardot, folyamat rice-on volt és rice az utolsó masfél negyedben vagy 4 bigplayt csinált, mindet róla. #taktika
11 napja
Es a Jaguars fel fog jonni egy meccsre rank. Vicc.
11 napja
Hat beszoptuk. Ideny elejen allandoan behuztuk ezeket, most az elmult honapban meg kikapunk.
11 napja
Na, izgi meccs volt.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
11 napja
bassza meg 😕
11 napja
itt az esély megint..
11 napja
Hat nyilvan, de en ujfent elovennem Steichent, fixen o baszta el az ot valasztast, es az hosszabbitasban ezek szornyu hivasok voltak azert.Seggen veszi a levegot a vedelem.Ez ma abszolút az offensen ment el. És nem csak azon hogy kevés pontot rakták fel, hanem a gusztustalan labdabirtoklási arányon is a 3 and outjaikkal.
Stez
bobi0092
11 napja
Seggen veszi a levegot a vedelem.Ez ma abszolút az offensen ment el. És nem csak azon hogy kevés pontot rakták fel, hanem a gusztustalan labdabirtoklási arányon is a 3 and outjaikkal.
Stez