Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
2 hónapja
A Jagst nem írnám le, mert amúgy szerintem az offensük összességében elég csalódás, de kiszámíthatatlan csapat. Lásd múlt héten a védelmük birkózószart reggelizett. A Texans védelem meg megint egy olyan kategória, lásd csütörtök.hűűű, azért a Colts menetrendje nem lesz túl könnyű a végére.piece of cake. bohóc jax, csicska houston oda-vissza, maradékon lehet pihentetni meg ricsit játszatni, hogy kapjunk érte három első kört
shagi0206
fake.id
2 hónapja
Koszi zebrak, Raimann holdingolt mint a haz
2 hónapja
Meg egy pontszerzo drive kene, hogy tuti legyenazért a tutitól még nagyon messze van ez sajnos
Stez
2 hónapja
hűűű, azért a Colts menetrendje nem lesz túl könnyű a végére.piece of cake. bohóc jax, csicska houston oda-vissza, maradékon lehet pihentetni meg ricsit játszatni, hogy kapjunk érte három első kört
shagi0206
2 hónapja
jah, az egyik képből egyértelmű lettezt nem vehetik vissza még ha határeset issemmilyen határeset nem volt itt szvsz
Szesze
fake.id
2 hónapja
hűűű, azért a Colts menetrendje nem lesz túl könnyű a végére.Megbaszunk mindenkit. A noket ketszer is.
shagi0206
2 hónapja
ezt nem vehetik vissza még ha határeset isArrowhead, látva ezeket ma képesek rá.
Szesze
2 hónapja
ezt nem vehetik vissza még ha határeset issemmilyen határeset nem volt itt szvsz
Szesze
2 hónapja
Akkor ez Colts win 😏
2 hónapja
hűűű, azért a Colts menetrendje nem lesz túl könnyű a végére.
2 hónapja
ezt nem vehetik vissza még ha határeset is
2 hónapja
ott van a turnover (?). Igaz nem pick
2 hónapja
Elég lazára vette a formációt Lou. Remélem sikerül egy turnover on downs, ha már így alakult.Kivansagod...
szaba
2 hónapja
MEGVAN!!!
2 hónapja
bocs 😊ez sajnos így gyors volt..mivel késik a streamem, már azt hittem még gyorsan bezúzták a negyed vége előtt valahogy. ne ijesztgess 😅
Szesze
fake.id
2 hónapja
Elég lazára vette a formációt Lou. Remélem sikerül egy turnover on downs, ha már így alakult.
2 hónapja
ez sajnos így gyors volt..mivel késik a streamem, már azt hittem még gyorsan bezúzták a negyed vége előtt valahogy. ne ijesztgess 😅
Szesze
2 hónapja
ez sajnos így gyors volt..Jön a Bynum pick
Szesze
2 hónapja
ez sajnos így gyors volt..
2 hónapja
nem rátok gondoltam, hanem kb minden elemző/szakértőre..DJ kurva jó ma 😊 remélem azért ez is meg lesz majd említve miután megint temette mindenki egyből..Mi, Colts drukkerek max. Aug. 20-an temettuk, amikor ki lett nevezve kezdo QB-nak😂 jol jatszik Jones, ma is. A Steelers meccs az egyeduli, ahol kritizalni lehet a teljesitmenyet. On the other hand… FG-k kevesek lesznek sajnos.. Taylort nagyon kiveszik
Szesze
Bence94
2 hónapja
nem is azt mondtam, hogy ne legyen. csak szerintem senkit sem zavarna, ha nem nyernének ennyit. valszeg engem azért nem tud így felbaszni, mert én kurva jókat röhögök ezen a vergődésen amit ilyenkor előadEzt csinálná mindenki, de ettől még lehet róla rossz véleményünk mint szurkolók.brady pont ugyanezt nyomta. nem is hibáztatom, a helyében pont ugyanezt csinálná minden épeszű ember, ha már engedik is nekipont azért mutogat, mert hozzászokott, hogy ér valamit a hisztije. Mivel ez a sport is biznisz (reklámarcok, stb), ezért kell is hogy érjen, mert hát ő nagy név. Nem a tudását vitattuk, hanem a stílusát, meg a viselkedését.azért, mert túl sokat nyer. ha szopnának, mint a gép, senki le sem szarná mit mutogatMahomes mennyire idegesítő már ezekkel a mutogatásaival.szerinted miért is utálja mindenki, aki nem chiefs fan? Egy hisztis picsa
Brotesz
shagi0206
fake.id
shagi0206
fake.id
bobi0092
2 hónapja
DJ kurva jó ma 😊 remélem azért ez is meg lesz majd említve miután megint temette mindenki egyből..Mi, Colts drukkerek max. Aug. 20-an temettuk, amikor ki lett nevezve kezdo QB-nak😂 jol jatszik Jones, ma is. A Steelers meccs az egyeduli, ahol kritizalni lehet a teljesitmenyet. On the other hand… FG-k kevesek lesznek sajnos.. Taylort nagyon kiveszik
Szesze
2 hónapja
mindegy jó ez így, megvan a 2 labdabirtoklás, most már kockáztatni fognak, most kellene szedni egy INT-etJön a Bynum Pick mindjárt
Szesze
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning