Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
11 napja
Leteptek megint ket falemberunk fejet.Minden meccsen ez van arrafele vagy csak minket tisztelnek meg??
Stez
11 napja
mindegy jó ez így, megvan a 2 labdabirtoklás, most már kockáztatni fognak, most kellene szedni egy INT-et
11 napja
Ezt sem nekem kellett leírni. De +1Gecc ez hol OPi😅😅Az Arrowheadben mikor a Chiefs hátrányba van 😀 😀
Farky
Brotesz
11 napja
Ezt csinálná mindenki, de ettől még lehet róla rossz véleményünk mint szurkolók.brady pont ugyanezt nyomta. nem is hibáztatom, a helyében pont ugyanezt csinálná minden épeszű ember, ha már engedik is nekipont azért mutogat, mert hozzászokott, hogy ér valamit a hisztije. Mivel ez a sport is biznisz (reklámarcok, stb), ezért kell is hogy érjen, mert hát ő nagy név. Nem a tudását vitattuk, hanem a stílusát, meg a viselkedését.azért, mert túl sokat nyer. ha szopnának, mint a gép, senki le sem szarná mit mutogatMahomes mennyire idegesítő már ezekkel a mutogatásaival.szerinted miért is utálja mindenki, aki nem chiefs fan? Egy hisztis picsa
Brotesz
shagi0206
fake.id
shagi0206
fake.id
11 napja
Bejgli legalabb ma biztos labbal rugdos
11 napja
Gecc ez hol OPi😅😅
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
11 napja
na már azt hittem jön ide is egy zászló.. naiv voltam
11 napja
innen már kéne, de az FG is jó, nem szabad eladni az a lényegmost már nem kell kockáztatni, jó az FG isTd kell
Szesze
Stez
11 napja
DJ kurva jó ma 😊 remélem azért ez is meg lesz majd említve miután megint temette mindenki egyből..
11 napja
most már nem kell kockáztatni, jó az FG isTd kell
Szesze
11 napja
most már nem kell kockáztatni, jó az FG is
11 napja
szép volt DJ 😊
11 napja
brady pont ugyanezt nyomta. nem is hibáztatom, a helyében pont ugyanezt csinálná minden épeszű ember, ha már engedik is nekipont azért mutogat, mert hozzászokott, hogy ér valamit a hisztije. Mivel ez a sport is biznisz (reklámarcok, stb), ezért kell is hogy érjen, mert hát ő nagy név. Nem a tudását vitattuk, hanem a stílusát, meg a viselkedését.azért, mert túl sokat nyer. ha szopnának, mint a gép, senki le sem szarná mit mutogatMahomes mennyire idegesítő már ezekkel a mutogatásaival.szerinted miért is utálja mindenki, aki nem chiefs fan? Egy hisztis picsa
Brotesz
shagi0206
fake.id
shagi0206
11 napja
na végre jött egy futás is, legjobbkor
11 napja
pont azért mutogat, mert hozzászokott, hogy ér valamit a hisztije. Mivel ez a sport is biznisz (reklámarcok, stb), ezért kell is hogy érjen, mert hát ő nagy név. Nem a tudását vitattuk, hanem a stílusát, meg a viselkedését.azért, mert túl sokat nyer. ha szopnának, mint a gép, senki le sem szarná mit mutogatMahomes mennyire idegesítő már ezekkel a mutogatásaival.szerinted miért is utálja mindenki, aki nem chiefs fan? Egy hisztis picsa
Brotesz
shagi0206
fake.id
11 napja
Amúgy én azt hittem kicsit túlzás hogy ennyire rühelli mindenki, nem sok KC meccset nézek, max POban, de tényleg vicc hogy minden play után tud valamit sírni a bíróknakMahomes mennyire idegesítő már ezekkel a mutogatásaival.szerinted miért is utálja mindenki, aki nem chiefs fan? Egy hisztis picsa
Brotesz
shagi0206
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
11 napja
azért, mert túl sokat nyer. ha szopnának, mint a gép, senki le sem szarná mit mutogatMahomes mennyire idegesítő már ezekkel a mutogatásaival.szerinted miért is utálja mindenki, aki nem chiefs fan? Egy hisztis picsa
Brotesz
shagi0206
11 napja
eddig 2/2 kivédekezve.. most kéne legalább egy FG és meglenne a 2 labdabirtoklás
11 napja
Leteptek megint ket falemberunk fejet.
11 napja
Megint mutogat az egyertelmu holdingnal, hogy facemask🤣🤣🤣Mahomes mennyire idegesítő már ezekkel a mutogatásaival.szerinted miért is utálja mindenki, aki nem chiefs fan? Egy hisztis picsa
Brotesz
shagi0206
11 napja
Na azt hittem ezt sem dobják be
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
11 napja
Mahomes mennyire idegesítő már ezekkel a mutogatásaival.szerinted miért is utálja mindenki, aki nem chiefs fan? Egy hisztis picsa
Brotesz
11 napja
Mahomes mennyire idegesítő már ezekkel a mutogatásaival.
11 napja
Stewarton megint mekkora holding..