Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
2 hónapja
Leteptek megint ket falemberunk fejet.Minden meccsen ez van arrafele vagy csak minket tisztelnek meg??
Stez
2 hónapja
mindegy jó ez így, megvan a 2 labdabirtoklás, most már kockáztatni fognak, most kellene szedni egy INT-et
2 hónapja
Ezt sem nekem kellett leírni. De +1Gecc ez hol OPi😅😅Az Arrowheadben mikor a Chiefs hátrányba van 😀 😀
Farky
Brotesz
2 hónapja
Ezt csinálná mindenki, de ettől még lehet róla rossz véleményünk mint szurkolók.brady pont ugyanezt nyomta. nem is hibáztatom, a helyében pont ugyanezt csinálná minden épeszű ember, ha már engedik is nekipont azért mutogat, mert hozzászokott, hogy ér valamit a hisztije. Mivel ez a sport is biznisz (reklámarcok, stb), ezért kell is hogy érjen, mert hát ő nagy név. Nem a tudását vitattuk, hanem a stílusát, meg a viselkedését.azért, mert túl sokat nyer. ha szopnának, mint a gép, senki le sem szarná mit mutogatMahomes mennyire idegesítő már ezekkel a mutogatásaival.szerinted miért is utálja mindenki, aki nem chiefs fan? Egy hisztis picsa
Brotesz
shagi0206
fake.id
shagi0206
fake.id
2 hónapja
Bejgli legalabb ma biztos labbal rugdos
2 hónapja
Gecc ez hol OPi😅😅
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
2 hónapja
na már azt hittem jön ide is egy zászló.. naiv voltam
2 hónapja
innen már kéne, de az FG is jó, nem szabad eladni az a lényegmost már nem kell kockáztatni, jó az FG isTd kell
Szesze
Stez
2 hónapja
DJ kurva jó ma 😊 remélem azért ez is meg lesz majd említve miután megint temette mindenki egyből..
2 hónapja
most már nem kell kockáztatni, jó az FG isTd kell
Szesze
2 hónapja
most már nem kell kockáztatni, jó az FG is
2 hónapja
szép volt DJ 😊
2 hónapja
brady pont ugyanezt nyomta. nem is hibáztatom, a helyében pont ugyanezt csinálná minden épeszű ember, ha már engedik is nekipont azért mutogat, mert hozzászokott, hogy ér valamit a hisztije. Mivel ez a sport is biznisz (reklámarcok, stb), ezért kell is hogy érjen, mert hát ő nagy név. Nem a tudását vitattuk, hanem a stílusát, meg a viselkedését.azért, mert túl sokat nyer. ha szopnának, mint a gép, senki le sem szarná mit mutogatMahomes mennyire idegesítő már ezekkel a mutogatásaival.szerinted miért is utálja mindenki, aki nem chiefs fan? Egy hisztis picsa
Brotesz
shagi0206
fake.id
shagi0206
2 hónapja
na végre jött egy futás is, legjobbkor
2 hónapja
pont azért mutogat, mert hozzászokott, hogy ér valamit a hisztije. Mivel ez a sport is biznisz (reklámarcok, stb), ezért kell is hogy érjen, mert hát ő nagy név. Nem a tudását vitattuk, hanem a stílusát, meg a viselkedését.azért, mert túl sokat nyer. ha szopnának, mint a gép, senki le sem szarná mit mutogatMahomes mennyire idegesítő már ezekkel a mutogatásaival.szerinted miért is utálja mindenki, aki nem chiefs fan? Egy hisztis picsa
Brotesz
shagi0206
fake.id
2 hónapja
Amúgy én azt hittem kicsit túlzás hogy ennyire rühelli mindenki, nem sok KC meccset nézek, max POban, de tényleg vicc hogy minden play után tud valamit sírni a bíróknakMahomes mennyire idegesítő már ezekkel a mutogatásaival.szerinted miért is utálja mindenki, aki nem chiefs fan? Egy hisztis picsa
Brotesz
shagi0206
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
2 hónapja
azért, mert túl sokat nyer. ha szopnának, mint a gép, senki le sem szarná mit mutogatMahomes mennyire idegesítő már ezekkel a mutogatásaival.szerinted miért is utálja mindenki, aki nem chiefs fan? Egy hisztis picsa
Brotesz
shagi0206
2 hónapja
eddig 2/2 kivédekezve.. most kéne legalább egy FG és meglenne a 2 labdabirtoklás
2 hónapja
Leteptek megint ket falemberunk fejet.
2 hónapja
Megint mutogat az egyertelmu holdingnal, hogy facemask🤣🤣🤣Mahomes mennyire idegesítő már ezekkel a mutogatásaival.szerinted miért is utálja mindenki, aki nem chiefs fan? Egy hisztis picsa
Brotesz
shagi0206
2 hónapja
Na azt hittem ezt sem dobják be
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
2 hónapja
Mahomes mennyire idegesítő már ezekkel a mutogatásaival.szerinted miért is utálja mindenki, aki nem chiefs fan? Egy hisztis picsa
Brotesz
2 hónapja
Mahomes mennyire idegesítő már ezekkel a mutogatásaival.
2 hónapja
Stewarton megint mekkora holding..