Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
11 napja
Mekkora kamu flag🤣🤣🤣🤣🤣
11 napja
Szopjuk a csicska playeket…
11 napja
Halkan jegyzem meg, Szosznal ment a hiszti, hogy nem tud szerelni es nem is szeret. Azert most ugrik egybol az emberre, agressziv, ezt szeressuk.
11 napja
elég 1-2 big play a védelemtől, azt eddig hoztákLáthatóan igen, bár a Chiefs idén nem csak ellenünk játszik így.Az elmult hat evvel ellentetben most harom nagyon jo cornerunk van, az ellenfelek kevesbe tudjak tamadni a deepet, de szerintem nem is akarjak. A DB es az LBk kozotti teruletre mennek, meg a checkdown passzokra, leven egyik LB-nk sem tud szerelni.Az elmult 6 ev beszel belolem🤷♂️Mind1, ugyis megcsinaljak… jon a szokasos 3&long engedesvagy mégse.. nemtom miért rinyáltok már akkor amikor ráadásul még vezetés van
Bence94
Szesze
Bence94
Stez
Hiába jók a cornerek most papíron, én azért számítok problémákra. Nem megy sajnos olyan könnyen, hogy egyik corner több hét után visszatér, a másik két hete érkezett, és minden olajozott. Ha jó is lesz ez a defense, leginkább abban reménykedhetünk, hogy a playoffra áll igazán össze. Addig az offense-nek kell vinnie a csapatot szerintem.
peterk2005 udvari bolond
11 napja
najó, de djtől ez alap, attól a fakezű ogletree-től meg a világ nyolcadik csodájaEz gyonyoru elkapas volt.És dobás. Mindkét fél nagyot alkotott.
Stez
szaba
11 napja
Láthatóan igen, bár a Chiefs idén nem csak ellenünk játszik így.Az elmult hat evvel ellentetben most harom nagyon jo cornerunk van, az ellenfelek kevesbe tudjak tamadni a deepet, de szerintem nem is akarjak. A DB es az LBk kozotti teruletre mennek, meg a checkdown passzokra, leven egyik LB-nk sem tud szerelni.Az elmult 6 ev beszel belolem🤷♂️Mind1, ugyis megcsinaljak… jon a szokasos 3&long engedesvagy mégse.. nemtom miért rinyáltok már akkor amikor ráadásul még vezetés van
Bence94
Szesze
Bence94
Stez
Hiába jók a cornerek most papíron, én azért számítok problémákra. Nem megy sajnos olyan könnyen, hogy egyik corner több hét után visszatér, a másik két hete érkezett, és minden olajozott. Ha jó is lesz ez a defense, leginkább abban reménykedhetünk, hogy a playoffra áll igazán össze. Addig az offense-nek kell vinnie a csapatot szerintem.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
11 napja
ott van! 😊 DJ eddig kurva jó
11 napja
Az elmult hat evvel ellentetben most harom nagyon jo cornerunk van, az ellenfelek kevesbe tudjak tamadni a deepet, de szerintem nem is akarjak. A DB es az LBk kozotti teruletre mennek, meg a checkdown passzokra, leven egyik LB-nk sem tud szerelni.Az elmult 6 ev beszel belolem🤷♂️Mind1, ugyis megcsinaljak… jon a szokasos 3&long engedesvagy mégse.. nemtom miért rinyáltok már akkor amikor ráadásul még vezetés van
Bence94
Szesze
Bence94
11 napja
szép!
11 napja
így is van, kocogva kell megalázni a kansas védelmet. és szépen készítjük elő a playaction és bootleg záporokat, ami ellen rohadt gagyin védekezik a chiefs eddig a szezonban
11 napja
Az elmult 6 ev beszel belolem🤷♂️Mind1, ugyis megcsinaljak… jon a szokasos 3&long engedesvagy mégse.. nemtom miért rinyáltok már akkor amikor ráadásul még vezetés van
Bence94
Szesze
11 napja
Mind1, ugyis megcsinaljak… jon a szokasos 3&long engedesvagy mégse.. nemtom miért rinyáltok már akkor amikor ráadásul még vezetés van
Bence94
11 napja
Mind1, ugyis megcsinaljak… jon a szokasos 3&long engedes
11 napja
Idióta JT.....be lehetett fújni íppeg...
11 napja
Ez semmisevótprattnek meg nem ment holdingra a drive elején. jó droidok a zebrák ma
peterk2005 udvari bolond
11 napja
Kamu flag😂😂😂
11 napja
Ez semmisevót

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
11 napja
FloresR
316
Bye weeken f@rok verés volt úgy látszik, mert nem javult a védelem se a támadók
11 napja
Franklin megcsinalta a szerelest a checkdown passzon. Oh wait
11 napja
Az első drive-ban nem volt szerencsénk (két flag is erősen home field flag volt), de ez a Latu INT kurva nagy mázli volt. 😊 Kb. ezerből egyszer pattan így a labda. A Pittman play hívás szép volt.

11 napja
GYÜSZMÉK playt akarokmondtam, pont itt kezdünk outside zone-nal szarakodni. de az fasza play volt a zóna ellen és szép dobás meg elkapás
fake.id