Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts

11 napja
Brotesz Indianapolis Colts 152
Ezt persze észrevették 😃😃
11 napja
fake.id 1 240 — tush push aficionado
Pierce sérült, vagy mi? Ma még nem láttam
shagi0206
Szerintem szándékos. Steichen váratlanokat akar húzni. A Dulin és az Ogletree passzok is ilyenek voltak.
peterk2005 udvari bolond
és egy darab playaction passz sem volt eddig, pedig a chiefs védi azokat a ligában legrosszabbul és a passz playeink 33%-a az egyébként, ami a ligában a második legmagasabb arány
11 napja
első szar dobás volt DJ-től, kérdés miért nem futás volt..
Szesze
szerintem 4th down is bele volt számolva, úgy végülis nem volt akkora állatság egy shotplay. szépen kiszagolták és egyébként watson kicsit szabálytalan is volt mellé. engedjék el az ilyet, nem mondom, de teljesen következetlen a fújás eddig
11 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 288 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kár volt ezt Jones-nak áthívni. 1 yardra lett volna esély íígy is és ha mégsem akkor is ki kellett volna kérni a chiefsnek az utolsó timeoutot.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
11 napja
Stez SMU Mustangs 46 575 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez a hivas most nem volt jo. Remeljuk Mahomes nem tud pontokat felrakni, a KC kezdi a masodik felidot.

11 napja
Szesze New York Giants 21 831 — Giants fan
ez sajnos most túl lett gondolva
11 napja
Bence94 Indianapolis Colts 2 179
Az nem volt facemask amugy?
11 napja
első szar dobás volt DJ-től, kérdés miért nem futás volt..
11 napja
Dik Lewis hogy elment Mahomes mellett. 😃
Stez
nem egy fordulékony alak xd viszont nekem az atlanta ellen tetszett tuimoloau, erre most megint el van felejtve
fake.id
Hat ott Lewis offos volt, aztan kapta a plusz snapeket. Mondjuk ma eddig a dl is tetszik nekem, Mahomes folyamatosan ki kell hogy mozogjon a zsebbol, es menekulnie kell. Ez ma nagyon biztato egyelore.

11 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 288 — The only discipline that lasts, is self discipline
shagi0206
Szerintem szándékos. Steichen váratlanokat akar húzni. A Dulin és az Ogletree passzok is ilyenek voltak.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
11 napja
szaba Los Angeles Chargers 11 807
shagi0206
Nem kellett. Fő a szerénység.
11 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 852
11 napja
Stez
nem egy fordulékony alak xd viszont nekem az atlanta ellen tetszett tuimoloau, erre most megint el van felejtve
11 napja
szaba Los Angeles Chargers 11 807
Mekkora kamu flag🤣🤣🤣🤣🤣
Bence94
Komolyan, számítottál arra, hogy nem lesz ilyen a meccsen? 😆
shagi0206
szerinted miért nevetünk rajta? brady is kapott ilyet, manning is. minden elit qb kap ilyet néha
fake.id
Kivéve aki a Chargers mezében van.
11 napja
ezaz, tökéletes ez így, rövid játékokkal nem fognak tudni megverni amíg így megy az offense
11 napja

11 napja
Mekkora kamu flag🤣🤣🤣🤣🤣
Bence94
shagi0206
szerinted miért nevetünk rajta? brady is kapott ilyet, manning is. minden elit qb kap ilyet néha
11 napja
Nem lesz jó, ha a zebrák ennyire fosul fújnak.

11 napja
Farky Indianapolis Colts 8 490 — ℧
Kis holding nem holding, kamu RTP meg megy persze

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
11 napja
takarodj már 😭🤣
11 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 852
Mekkora kamu flag🤣🤣🤣🤣🤣
Bence94
11 napja
Megkapták ők is a kamu flaget.

11 napja
Mahomes megint kirinyálta..
11 napja
Ez flag? 🤣🤣🤣
Na takarodj

11 napja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 395 — Panthers fan
I dont know Jim

Tepper takarodj!