Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
11 napja
Ezt persze észrevették 😃😃
11 napja
és egy darab playaction passz sem volt eddig, pedig a chiefs védi azokat a ligában legrosszabbul és a passz playeink 33%-a az egyébként, ami a ligában a második legmagasabb arányPierce sérült, vagy mi? Ma még nem láttamSzerintem szándékos. Steichen váratlanokat akar húzni. A Dulin és az Ogletree passzok is ilyenek voltak.
shagi0206
peterk2005 udvari bolond
11 napja
első szar dobás volt DJ-től, kérdés miért nem futás volt..szerintem 4th down is bele volt számolva, úgy végülis nem volt akkora állatság egy shotplay. szépen kiszagolták és egyébként watson kicsit szabálytalan is volt mellé. engedjék el az ilyet, nem mondom, de teljesen következetlen a fújás eddig
Szesze
11 napja
Kár volt ezt Jones-nak áthívni. 1 yardra lett volna esély íígy is és ha mégsem akkor is ki kellett volna kérni a chiefsnek az utolsó timeoutot.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
11 napja
Ez a hivas most nem volt jo. Remeljuk Mahomes nem tud pontokat felrakni, a KC kezdi a masodik felidot.
11 napja
ez sajnos most túl lett gondolva
11 napja
Az nem volt facemask amugy?
11 napja
első szar dobás volt DJ-től, kérdés miért nem futás volt..
11 napja
Hat ott Lewis offos volt, aztan kapta a plusz snapeket. Mondjuk ma eddig a dl is tetszik nekem, Mahomes folyamatosan ki kell hogy mozogjon a zsebbol, es menekulnie kell. Ez ma nagyon biztato egyelore.Dik Lewis hogy elment Mahomes mellett. 😃nem egy fordulékony alak xd viszont nekem az atlanta ellen tetszett tuimoloau, erre most megint el van felejtve
Stez
fake.id
11 napja
Pierce sérült, vagy mi? Ma még nem láttamSzerintem szándékos. Steichen váratlanokat akar húzni. A Dulin és az Ogletree passzok is ilyenek voltak.
shagi0206

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
11 napja
Pierce sérült, vagy mi? Ma még nem láttamNem kellett. Fő a szerénység.
shagi0206
11 napja
Pierce sérült, vagy mi? Ma még nem láttam
11 napja
Dik Lewis hogy elment Mahomes mellett. 😃nem egy fordulékony alak xd viszont nekem az atlanta ellen tetszett tuimoloau, erre most megint el van felejtve
Stez
11 napja
Kivéve aki a Chargers mezében van.szerinted miért nevetünk rajta? brady is kapott ilyet, manning is. minden elit qb kap ilyet néhaMekkora kamu flag🤣🤣🤣🤣🤣Komolyan, számítottál arra, hogy nem lesz ilyen a meccsen? 😆
Bence94
shagi0206
fake.id
11 napja
ezaz, tökéletes ez így, rövid játékokkal nem fognak tudni megverni amíg így megy az offense
11 napja
Dik Lewis hogy elment Mahomes mellett. 😃
11 napja
szerinted miért nevetünk rajta? brady is kapott ilyet, manning is. minden elit qb kap ilyet néhaMekkora kamu flag🤣🤣🤣🤣🤣Komolyan, számítottál arra, hogy nem lesz ilyen a meccsen? 😆
Bence94
shagi0206
11 napja
Nem lesz jó, ha a zebrák ennyire fosul fújnak.

11 napja
Kis holding nem holding, kamu RTP meg megy persze
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
11 napja
takarodj már 😭🤣
11 napja
Mekkora kamu flag🤣🤣🤣🤣🤣Komolyan, számítottál arra, hogy nem lesz ilyen a meccsen? 😆
Bence94
11 napja
Megkapták ők is a kamu flaget.

11 napja
Mahomes megint kirinyálta..