NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 690
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Konferenciadöntők
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Amúgy van remény hogy jövőre kicsit vissza essen a chiefs? 1 2 edző elmegy, 1 2 kulcs játékost el kell engedni vagy valami?
több mint 3 éve
Hat ez igen eldolt, captain obvious, mindenkinek jo pihenest: lh3.googleusercontent.com/proxy/0mIZj9v4RRl_hUhSCfSozp9XyFNgQikY1xJ9uuBHepsBnGb-0_zaxdWtlDvK1X6bgkZUWf89tr9Vv0yD-XI6S-s9V5wNH3LKMoz5nhBqtrsC4QkvJ9qv3mNzoYGKdc6OwOm1ttCm32ILPzlv4Kr0cGYoJeBIKEd_lwW1
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Bills amúgy készült a meccsre? Ez a KC védelem nem liga elit... De a Bills és Cleveland azzá tette.A chiefs vedelem trukkos. Nem liga elit, de ket dolgot csinalnak jol. Ladaszerzesre mennek ra (semmi uj ebben nincs, sok vedelem erre epult, jo offense kell), illetve hogy megallitsak FG tavon az ellent. FG mehet, azzal bux.
Sifur
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
melyik vagy te?Van negyedik hely a dobogón??? Ez valami olyasmi újítás, mint az utolsó helyezett a 'last winner'?you don't know nothing, jon snow
iktriad
r.baggio
több mint 3 éve
Megvan az eheti Jinx király. Mi jaguár fanok ehhez nagyon értünk. Bills and Packers. https://t.co/PF0RAltKXD
— Big URBAN RENEWAL Country (@BigCatCountry) January 24, 2021
több mint 3 éve
Van negyedik hely a dobogón??? Ez valami olyasmi újítás, mint az utolsó helyezett a 'last winner'?you don't know nothing, jon snow
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kampman
28 313
ez jár érteVan negyedik hely a dobogón??? Ez valami olyasmi újítás, mint az utolsó helyezett a 'last winner'?lyogerős, felfér a dobogó negyedik helyéreazt hallottam, hogy az Orange Bowl is kiváló voltCoastal Carolina vs BYUegy negyed a szezon utolsóelőtti meccséből 😕 aztán jöhet az antiklimatikus super bowl, amihez fogható borzalmas párosítás a pats-rams voltamúgy nekem is ez a párosítás jutott eszembe 😕 majd írd meg melyik ncaa meccseket érdemes újranézni az előző szezonból 😀
r.baggio
Löfli
Clemson vs Notre Dame, part1
és természetesen LSU @ Florida, magyar kommentárral
r.baggio
shawnka
r.baggio
iktriad
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Bills amúgy készült a meccsre? Ez a KC védelem nem liga elit... De a Bills és Cleveland azzá tette.
több mint 3 éve
Van negyedik hely a dobogón??? Ez valami olyasmi újítás, mint az utolsó helyezett a 'last winner'?lyogerős, felfér a dobogó negyedik helyéreazt hallottam, hogy az Orange Bowl is kiváló voltCoastal Carolina vs BYUegy negyed a szezon utolsóelőtti meccséből 😕 aztán jöhet az antiklimatikus super bowl, amihez fogható borzalmas párosítás a pats-rams voltamúgy nekem is ez a párosítás jutott eszembe 😕 majd írd meg melyik ncaa meccseket érdemes újranézni az előző szezonból 😀
r.baggio
Löfli
r.baggio
shawnka
r.baggio
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Nyilván, de akkor mondjuk azt, hogy emlékezetes volt.az elcsalt nfc döntő után azért más volt az ember érzéseegy negyed a szezon utolsóelőtti meccséből 😕 aztán jöhet az antiklimatikus super bowl, amihez fogható borzalmas párosítás a pats-rams voltNem lesz antiklimatikus, mert maga a playoff sem volt jó.
r.baggio
Az az SB két fantasztikus konfdöntő után jött.
Kampman
r.baggio
Ennek a playoffnak az NFC döntő lesz a singiture meccse, ami azért sokatmondó.
több mint 3 éve
lyogerős, felfér a dobogó negyedik helyéreazt hallottam, hogy az Orange Bowl is kiváló voltCoastal Carolina vs BYUegy negyed a szezon utolsóelőtti meccséből 😕 aztán jöhet az antiklimatikus super bowl, amihez fogható borzalmas párosítás a pats-rams voltamúgy nekem is ez a párosítás jutott eszembe 😕 majd írd meg melyik ncaa meccseket érdemes újranézni az előző szezonból 😀
r.baggio
Löfli
r.baggio
shawnka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
Nem lesz antiklimatikus, mert maga a playoff sem volt jó.Konkrétan a Bills-Colts meccs volt a legjobb, azaz a legelső, a többi átlagos, vagy annál is gyengébb. A GB-TB lehetett volna jó, de azért inkább az edzők, zebrák, irányítók hibáiról marad emlékezetes, mint a nagy játékokról.
Kampman
több mint 3 éve
Javítva.Coastal Carolina vs BYUegy negyed a szezon utolsóelőtti meccséből 😕 aztán jöhet az antiklimatikus super bowl, amihez fogható borzalmas párosítás a pats-rams voltamúgy nekem is ez a párosítás jutott eszembe 😕 majd írd meg melyik ncaa meccseket érdemes újranézni az előző szezonból 😀
r.baggio
Löfli
és természetesen LSShoe @ Florida, magyar kommentárral
r.baggio
több mint 3 éve
az elcsalt nfc döntő után azért más volt az ember érzéseegy negyed a szezon utolsóelőtti meccséből 😕 aztán jöhet az antiklimatikus super bowl, amihez fogható borzalmas párosítás a pats-rams voltNem lesz antiklimatikus, mert maga a playoff sem volt jó.
r.baggio
Kampman
---
több mint 3 éve
azt hallottam, hogy az Orange Bowl is kiváló voltCoastal Carolina vs BYUegy negyed a szezon utolsóelőtti meccséből 😕 aztán jöhet az antiklimatikus super bowl, amihez fogható borzalmas párosítás a pats-rams voltamúgy nekem is ez a párosítás jutott eszembe 😕 majd írd meg melyik ncaa meccseket érdemes újranézni az előző szezonból 😀
r.baggio
Löfli
r.baggio
több mint 3 éve
És mi ettől a csapattól szoptuk be tövig... Sírok!a browns még játszik?
Cypress
több mint 3 éve
oh boy
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Akkor most már vége... Csöcs time
több mint 3 éve
Coastal Carolina vs BYUegy negyed a szezon utolsóelőtti meccséből 😕 aztán jöhet az antiklimatikus super bowl, amihez fogható borzalmas párosítás a pats-rams voltamúgy nekem is ez a párosítás jutott eszembe 😕 majd írd meg melyik ncaa meccseket érdemes újranézni az előző szezonból 😀
r.baggio
Löfli
---
több mint 3 éve
Nem gondoltam volna, hogy a legizgalmasabb párharc, amit a 2 meccs alatt látni fogok ez lesz, de here we are. Here is the first trailer for ‘GODZILLA VS KONG’. pic.twitter.com/RkUhFv77a8
— Elite Media Group (@TheEliteMedia_) January 24, 2021
több mint 3 éve
Kampman
28 313
egy negyed a szezon utolsóelőtti meccséből 😕 aztán jöhet az antiklimatikus super bowl, amihez fogható borzalmas párosítás a pats-rams voltNem lesz antiklimatikus, mert maga a playoff sem volt jó.
r.baggio