NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 690
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Konferenciadöntők
1 feliratkozó
több mint 3 éve
egy negyed a szezon utolsóelőtti meccséből 😕 aztán jöhet az antiklimatikus super bowl, amihez fogható borzalmas párosítás a pats-rams voltamúgy nekem is ez a párosítás jutott eszembe 😕 majd írd meg melyik ncaa meccseket érdemes újranézni az előző szezonból 😀
r.baggio
több mint 3 éve
Gabor81
803
www.post-gazette.com/ae/2020/03/16/Tuned-In-WPXI-TV-hires-new-sports-anchor-reporter-Jenna-Harner-Chase-Williams/stories/202003160024Micsodaaaa meccs... Hát ezért érdemes fent maradni, ki lesz a győztes, hát micsoda fordulatok,ez már a döntő nincs mese...csak nem 2 nfl csapat van a pályán 😥De akkor miért nézed?
Sifur
steelwolf
ezekert... 😀
több mint 3 éve
egy negyed a szezon utolsóelőtti meccséből 😕 aztán jöhet az antiklimatikus super bowl, amihez fogható borzalmas párosítás a pats-rams volt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Cypress
3 228
BWIN-en -9-re volt 2.85 ha jól emlékszem, de punci voltam és végül a biztosabb overre tettem 1.95-ös odds mellett. Majd kiderül jól tettem-e.Most már csak azon izgulok, hogy az over 55 meglegyen. A többi már halálunalom sajnos.én gondolkodtam az underen, de végül Kansas-2,5 mellett döntöttem, 1,7 volt rá. Ez a Bills más polc. Így utólag valami nagyobb különbséget 4-es oddszért hülyeség volt nem betolni. Bár garbage time-ban még feljöhetnek egy td-re.
Cypress
Cruyffista
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
Most már csak azon izgulok, hogy az over 55 meglegyen. A többi már halálunalom sajnos.én gondolkodtam az underen, de végül Kansas-2,5 mellett döntöttem, 1,7 volt rá. Ez a Bills más polc. Így utólag valami nagyobb különbséget 4-es oddszért hülyeség volt nem betolni. Bár garbage time-ban még feljöhetnek egy td-re.
Cypress
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Pontosan.Most már csak azon izgulok, hogy az over 55 meglegyen. A többi már halálunalom sajnos.Ha a Bills nem szerez több pontot (van rá esély), a Chiefs sem fogja erőltetni az FG-nel többet szerintem.
Cypress
Kampman
több mint 3 éve
Hill 70 yardos elkapásárólvagy a reklámszünetek lettek rövidebbek, vagy én hugyozok többetMirol maradtal le... :-P
Löfli
Gabor81
Löfli
Tyreek's release 😳 His speed is just 🤯 @cheetah @Chiefs
— The Checkdown (@thecheckdown) January 25, 2021
📺 #BUFvsKC on CBS pic.twitter.com/Z4LG0K4lSr
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Nem tudom, mazoista vagyok, meg talán ez az utolsó előtti meccs a szezonból :' (Micsodaaaa meccs... Hát ezért érdemes fent maradni, ki lesz a győztes, hát micsoda fordulatok,ez már a döntő nincs mese...csak nem 2 nfl csapat van a pályán 😥De akkor miért nézed?
Sifur
steelwolf
több mint 3 éve
Gabor81
803
Meg talan ha inkabb futnak. Kevesbe passzolnak...Stb...Most már csak azon izgulok, hogy az over 55 meglegyen. A többi már halálunalom sajnos.Ha a Bills nem szerez több pontot (van rá esély), a Chiefs sem fogja erőltetni az FG-nel többet szerintem.
Cypress
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Most már csak azon izgulok, hogy az over 55 meglegyen. A többi már halálunalom sajnos.Ha a Bills nem szerez több pontot (van rá esély), a Chiefs sem fogja erőltetni az FG-nel többet szerintem.
Cypress
több mint 3 éve
Most már csak azon izgulok, hogy az over 55 meglegyen. A többi már halálunalom sajnos.szerintem az sima lesz
Cypress
több mint 3 éve
Gabor81
803
Kivetel erositi a szabalyt. De nyertel. 😀Mi mar gyoztunk ellenetek csak fg al...Mert mas nem ment nekunk. Nem is tudom de marha sok fg kellett... 😀 Pit Steelers...2017ben vagy 2018ban, akkor Mahomes nem jatszott meg.
Gabor81
ulpianus
több mint 3 éve
6 fg-vel nyertünk!Mi mar gyoztunk ellenetek csak fg al...Mert mas nem ment nekunk. Nem is tudom de marha sok fg kellett... 😀 Pit Steelers...2017ben vagy 2018ban, akkor Mahomes nem jatszott meg.
Gabor81
ulpianus
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Most már csak azon izgulok, hogy az over 55 meglegyen. A többi már halálunalom sajnos.
több mint 3 éve
vagy a reklámszünetek lettek rövidebbek, vagy én hugyozok többetTúl gyorsan ittad meg a söreidet.
Löfli
több mint 3 éve
Mi mar gyoztunk ellenetek csak fg al...Mert mas nem ment nekunk. Nem is tudom de marha sok fg kellett... 😀 Pit Steelers...2017ben vagy 2018ban, akkor Mahomes nem jatszott meg.
Gabor81
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Gabor81
803
Neztem rola yt video felveteleket. Eleg szep a viz es ocean part is arra. Nem veletlen a neve sem ott talan. Clearwater... 😀Amikor korabban neztem a google map en. Nem tudtam eldonteni egyertelmuen, Hogy merre is van a Tampa varos es a Downtown. Stb.Tampa downtown az, ahol a Lightning arénája van, a strandok meg St Pete Beachen, a bulisabb rész meg Clearwater
Mi hogy all. A strandokhoz kepest. Onnan maradt meg bennem a kep amit megosztottal. Csak osszekevertem egy masik hotellal...Kicsit delkeletebbrol... 😀
Gabor81
r.baggio
Szerkesztette: Gabor81
több mint 3 éve
Micsodaaaa meccs... Hát ezért érdemes fent maradni, ki lesz a győztes, hát micsoda fordulatok,ez már a döntő nincs mese...csak nem 2 nfl csapat van a pályán 😥De akkor miért nézed?
Sifur
több mint 3 éve
Hill 70 yardos elkapásárólvagy a reklámszünetek lettek rövidebbek, vagy én hugyozok többetMirol maradtal le... :-P
Löfli
Gabor81
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Micsodaaaa meccs... Hát ezért érdemes fent maradni, ki lesz a győztes, hát micsoda fordulatok,ez már a döntő nincs mese...csak nem 2 nfl csapat van a pályán 😥
több mint 3 éve
na én is elteszem magam, tárgyalós nap vár rám további jó szórakozást mindenkinek!
több mint 3 éve
vagy a reklámszünetek lettek rövidebbek, vagy én hugyozok többetKorosodik az ember, gyakrabban kell mar.
Löfli
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Az még Alex Smith csapata volt.Mi mar gyoztunk ellenetek csak fg al...Mert mas nem ment nekunk. Nem is tudom de marha sok fg kellett... 😀 Pit Steelers...Ha 3 ponttal nyer a Buffalo akkor meg isten lesz...De amikor a Chiefst legyoztek, az soha nem FG sorozattal sikerult. Hanem negyedik is fake punt, negyedik es futas, satobbi. Eddig, persze lehet ma van a nagy nap.
Sifur
ulpianus
Gabor81
több mint 3 éve
Amikor korabban neztem a google map en. Nem tudtam eldonteni egyertelmuen, Hogy merre is van a Tampa varos es a Downtown. Stb.Tampa downtown az, ahol a Lightning arénája van, a strandok meg St Pete Beachen, a bulisabb rész meg Clearwater
Mi hogy all. A strandokhoz kepest. Onnan maradt meg bennem a kep amit megosztottal. Csak osszekevertem egy masik hotellal...Kicsit delkeletebbrol... 😀
Gabor81
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal