Konferenciadöntők

10 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Na akkor kell a hosszú bomba

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Ezek nagyszerű hívások voltak, minden szempontból...

Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Erin Havas Jonnak öltözött
warr_b
Mikor pompázott Jon Snow Vikes/Ravens színekben?

iktriad
Lehet mikor mutatták, addigra már bekoszolódott

10 hónapja
ozibozi New York Giants 20 213
The Eagles are the only team this century with 0 Turnovers and 8 Takeaways in a postseason 🦅

Highest Postseason TO Margin since 2000:

2000 Ravens (10)
2004 Patriots (10)
2002 Bucs (9)
2024 Eagles (8)
2008 Cardinals (8)
2003 Panthers (8)
zacknorb
Ez a nagy baj
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Egy másodpercet nem szoktam belenézni a linkelt trashzenék 99%-ba, már a thumbnailek épp elég ijesztőek
Kampman
same
Löfli
Nem tudjatok mit veszítettek
csebi
Amúgy ez a legjobb része az egésznek, mert csak szeretet és béke van

Poloska vagyok.
10 hónapja
most látom hogy Trinity St Clair eagles fan

Negritis, a vajda
Fuhh de retek műfeje van, pont jó neki az Eglses 😅

10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 933 — Lucas Scott

Negritis, a vajda
És ő ki? Warrb haverja kérdezi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 975
Egy másodpercet nem szoktam belenézni a linkelt trashzenék 99%-ba, már a thumbnailek épp elég ijesztőek
Kampman
Sznobizmus, gondolom, a kommentet is eltartott kisujjal írtad
Jakehomer
Nyolc ujjal

10 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Erin Havas Jonnak öltözött
warr_b
Mikor pompázott Jon Snow Vikes/Ravens színekben?
10 hónapja
Kampman
same
Löfli
csebi
15 percnyi masszív szekunder szégyent szerintem

10 hónapja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 431 — Panthers fan
Kampman
Sznobizmus, gondolom, a kommentet is eltartott kisujjal írtad

Tepper takarodj!
10 hónapja
Kampman
Pedig Alekosznál vonzóbb férfi nincs sok 😀
zacknorb
Pont ez az, hogy mondjuk a Lagzi Lajcsi, vagy akár Alekosz zenék még a minőségibb részét képezik, de itt néha olyan nevekkel meg performanszokkal találkozok, hogy csak nézek.

10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 979 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Kampman
same
Löfli

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Kampman
same
Löfli
Ja persze, nem felel meg a HT show pedig mennyi készülés van mögötte... a sok válogatós

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
The Eagles are the only team this century with 0 Turnovers and 8 Takeaways in a postseason 🦅

Highest Postseason TO Margin since 2000:

2000 Ravens (10)
2004 Patriots (10)
2002 Bucs (9)
2024 Eagles (8)
2008 Cardinals (8)
2003 Panthers (8)

Poloska vagyok.
10 hónapja
Takarodj már innen komolyan
MrMiksa
Most mi bajod Löflivel? 🙁

10 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor megint vissza engedjük őket, ügyes 🙈👏
10 hónapja
Amúgy philly előtt le a kalappal. Futhattak is volna h lezárják ehhez képest végig passz játék volt

10 hónapja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 879
Takarodj már innen komolyan
10 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 718 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Kampman
same

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Kampman
Pedig Alekosznál vonzóbb férfi nincs sok 😀

Poloska vagyok.
10 hónapja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 879
Miért nem dobod ki te fasz???
10 hónapja
Futi futi ☺️

10 hónapja
hogy a jordánba lehet a videót beágyazni? ez a klasszikus megérdemelné
 youtu.be/1BKCuLlUEXY?si=YA44vBLhjPOt_V50
fake.id
Milyen lehetett a remake előtt