Konferenciadöntők
10 hónapja
Na akkor kell a hosszú bomba

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Ezek nagyszerű hívások voltak, minden szempontból...
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Lehet mikor mutatták, addigra már bekoszolódottErin Havas Jonnak öltözöttMikor pompázott Jon Snow Vikes/Ravens színekben?
warr_b
iktriad

10 hónapja
The Eagles are the only team this century with 0 Turnovers and 8 Takeaways in a postseason 🦅Ez a nagy baj
Highest Postseason TO Margin since 2000:
2000 Ravens (10)
2004 Patriots (10)
2002 Bucs (9)
2024 Eagles (8)
2008 Cardinals (8)
2003 Panthers (8)
zacknorb
10 hónapja
Amúgy ez a legjobb része az egésznek, mert csak szeretet és béke vanNem tudjatok mit veszítettekEgy másodpercet nem szoktam belenézni a linkelt trashzenék 99%-ba, már a thumbnailek épp elég ijesztőeksame
Kampman
Löfli
csebi
Poloska vagyok.
10 hónapja
most látom hogy Trinity St Clair eagles fanFuhh de retek műfeje van, pont jó neki az Eglses 😅
Negritis, a vajda

10 hónapja
most látom hogy Trinity St Clair eagles fanÉs ő ki? Warrb haverja kérdezi
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Nyolc ujjalEgy másodpercet nem szoktam belenézni a linkelt trashzenék 99%-ba, már a thumbnailek épp elég ijesztőekSznobizmus, gondolom, a kommentet is eltartott kisujjal írtad
Kampman
Jakehomer
10 hónapja
Erin Havas Jonnak öltözöttMikor pompázott Jon Snow Vikes/Ravens színekben?
warr_b
10 hónapja
15 percnyi masszív szekunder szégyent szerintemNem tudjatok mit veszítettekEgy másodpercet nem szoktam belenézni a linkelt trashzenék 99%-ba, már a thumbnailek épp elég ijesztőeksame
Kampman
Löfli
csebi
10 hónapja
Egy másodpercet nem szoktam belenézni a linkelt trashzenék 99%-ba, már a thumbnailek épp elég ijesztőekSznobizmus, gondolom, a kommentet is eltartott kisujjal írtad
Kampman
Tepper takarodj!
10 hónapja
Pont ez az, hogy mondjuk a Lagzi Lajcsi, vagy akár Alekosz zenék még a minőségibb részét képezik, de itt néha olyan nevekkel meg performanszokkal találkozok, hogy csak nézek.Egy másodpercet nem szoktam belenézni a linkelt trashzenék 99%-ba, már a thumbnailek épp elég ijesztőekPedig Alekosznál vonzóbb férfi nincs sok 😀
Kampman
zacknorb
10 hónapja
most látom hogy Trinity St Clair eagles fanThe Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Nem tudjatok mit veszítettekEgy másodpercet nem szoktam belenézni a linkelt trashzenék 99%-ba, már a thumbnailek épp elég ijesztőeksame
Kampman
Löfli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Ja persze, nem felel meg a HT show pedig mennyi készülés van mögötte... a sok válogatósEgy másodpercet nem szoktam belenézni a linkelt trashzenék 99%-ba, már a thumbnailek épp elég ijesztőeksame
Kampman
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
The Eagles are the only team this century with 0 Turnovers and 8 Takeaways in a postseason 🦅Highest Postseason TO Margin since 2000:
2000 Ravens (10)
2004 Patriots (10)
2002 Bucs (9)
2024 Eagles (8)
2008 Cardinals (8)
2003 Panthers (8)
Poloska vagyok.
10 hónapja
Takarodj már innen komolyanMost mi bajod Löflivel? 🙁
MrMiksa

10 hónapja
Akkor megint vissza engedjük őket, ügyes 🙈👏
10 hónapja
Amúgy philly előtt le a kalappal. Futhattak is volna h lezárják ehhez képest végig passz játék volt
10 hónapja
Takarodj már innen komolyan
10 hónapja
Egy másodpercet nem szoktam belenézni a linkelt trashzenék 99%-ba, már a thumbnailek épp elég ijesztőeksame
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Egy másodpercet nem szoktam belenézni a linkelt trashzenék 99%-ba, már a thumbnailek épp elég ijesztőekPedig Alekosznál vonzóbb férfi nincs sok 😀
Kampman
Poloska vagyok.
10 hónapja
Miért nem dobod ki te fasz???
10 hónapja
Futi futi ☺️

10 hónapja
hogy a jordánba lehet a videót beágyazni? ez a klasszikus megérdemelnéMilyen lehetett a remake előtt
youtu.be/1BKCuLlUEXY?si=YA44vBLhjPOt_V50
fake.id