Konferenciadöntők
10 hónapja
Remèljük a D is tartja magát mèg legalább ebben a negyedben.
10 hónapja
hogy fog így a commanders 10 ponton belül maradni, hogy legalább a mix jöjjön?!Hatha garbage time😀 nekem se all jol.. hurts tul sokat passzol
Tarsi
10 hónapja
Csöcsöt
10 hónapja
goedert fullba nyomja azt amit andrewsnak kellett volna múlthéten.aszondod hogy elkapni a biztosat + nem eladni a labdát elég? 😀
Hurt is ügyes ma, ez eddig tetszetős
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Goedert gyűrődése a mezen olyan, mintha dupla 0-ban játszana 😀jah én is ezt sasoltam 😀
Löfli
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Olvass vissza és láthatsz párat. 😉Adnék neki bundában is hótmindegy.Erin, miért teszed ezt velem?Ezért is kár, hogy nem nyert múlt héten a Rams vagy a Lions. Akkor ma kaphattunk volna egy hasonlóan dögös szettet, mint múlt héten a mostani helyett.
Te istennő.
akdestroyer
iktriad
Lassan amúgy garbage time van nem? Mehetnek meztelen csöcsök már?
akdestroyer
PfffffffJa, én sem kedvelem őket, Buday Zolit leszámítva.
warr_b
10 hónapja
Bekaphatja a Lions
10 hónapja
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
hogy fog így a commanders 10 ponton belül maradni, hogy legalább a mix jöjjön?!seogy
Tarsi
10 hónapja
goedert fullba nyomja azt amit andrewsnak kellett volna múlthéten. Hurt is ügyes ma, ez eddig tetszetős
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Bántóan sima....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Eldőlt?
iktriad
10 hónapja
Hátra van a meccs fele, de már most nagyon kellemetlen az egész.
10 hónapja
hogy fog így a commanders 10 ponton belül maradni, hogy legalább a mix jöjjön?!
10 hónapja
annyira nem volt senki Goedert környékén hogy kávé-krémes belefért volna neki ...vagy egy Erin, zuhany, cigi kombó
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
10 hónapja
Na Hurts, ez most rendes drive volt töllle
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Kukás idő
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Nem akarnak kockaztatni egy esetleges labdaeladast / ujabb sacket (=meg rosszabb mezonypozicio, fumble-veszely), hanem csak arra mennek, hogy kicsit jobb helyrol puntoljanak. Akkor van benne racio, ha bizol a vedelmedben, hogy ugyis megallitja oketerre aki nem koca szurkoló, amúgy mi a ráció?Egyszer lattam olyat iden, hogy bejott!Na akkor kell a hosszú bomba3rd&longra aki screent hív azokat az edzőket ott rúgnám ki.... kevés dolog idegesít fel jobban. Minek? Puntoljanak akkor már előbb.
warr_b
Heisman nádor
casaubon
Eazzy
10 hónapja
Eldőlt?