Konferenciadöntők
10 hónapja
Ezt még hiányoltamEz sztem idén nem is volt még
youtu.be/VbHk-ImvpSM?si=mksXLcUHUrd3QI2x
Jakehomer
Poloska vagyok.
10 hónapja
Lehet ez dontotte el😅Most nezem legutobb is 27:14re ment a philly skins ellen egy ponton!De most 27-15 🤪
Tdog
dande2
10 hónapja
A saját a Duna-parti lakásában vették fel a klippet/Mátyás Pince felett
Negritis, a vajda
10 hónapja
www.youtube.com/watch?v=sLufPIeOVqgyoutu.be/GzjOboh588Y?si=t4Wl1Pcm-lxfPKVeHa már lengyel, EZ TOP
csebi
www.youtube.com/watch?v=xVdn9GhwJgk
zacknorb
Sajnos Czadomnat megfogadtam h SBig már nem küldök így maradtak ezek
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
De az emberek akik ez bevállják....milliókat kapnak vagy mennyi 🤔😀Nem is értem, ez a remekmű, hogyan kerülte el eddig a figyelmemet
Negritis, a vajda
Jakehomer
10 hónapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Én inkább a lányokban.Első félidő összefoglaló - eddig így üti a Phily a Redskinst.Jó, én ebben a liftben akarok lenni
iktriad
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Ha már Carter és Lattimore nem egy tömeg, tanuljunk a tömeg SI-ről iswww.youtube.com/watch?v=triXKnq7BA0
Poloska vagyok.
10 hónapja
Elsőre azt olvastam, hogyElső félidő összefoglaló - eddig így üti a Phily a Redskinst.Jó, én ebben a liftben akarok lenni
iktriad
zacknorb
Jó, én ebben a liftben akarok élni....és azt is megértettem volna. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 hónapja
Én egyszer amikor 2 és fél hetet beteg voltam valamelyik nap már végignéztem az 1 órásat.Miért, nálatok nem az megy egész évben😀?Alelosz lassan levédeti a PO eredménykövető half time show-t.Guglinál évek óta vakarják a fejüket és nem értik a sok januári/februári mensönt ennél a vidinél 😊
Tactful Cactus
gamerkr
zacknorb
Nem volt annyira rossz úgy a 30 perc után 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Tavesz baktaloI know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Nem is értem, ez a remekmű, hogyan kerülte el eddig a figyelmemet
Negritis, a vajda
Tepper takarodj!
10 hónapja
Első félidő összefoglaló - eddig így üti a Phily a Redskinst.Jó, én ebben a liftben akarok lenni
iktriad
Poloska vagyok.
10 hónapja
m.youtube.com/watch?v=Ay8-MVM-xys&pp=ygUXZm9zdGFydMOhbHkgc3ppcHBhbnTDs3M%3D

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
A karnis szépen el van rejtve, profi munka.
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Első félidő összefoglaló - eddig így üti a Phily a Redskinst. 10 hónapja
youtu.be/GzjOboh588Y?si=t4Wl1Pcm-lxfPKVeHa már lengyel, EZ TOP
csebi
www.youtube.com/watch?v=xVdn9GhwJgk
Poloska vagyok.
10 hónapja
youtu.be/GzjOboh588Y?si=t4Wl1Pcm-lxfPKVe
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Nekem ez az ébresztőm.Miért, nálatok nem az megy egész évben😀?Alelosz lassan levédeti a PO eredménykövető half time show-t.Guglinál évek óta vakarják a fejüket és nem értik a sok januári/februári mensönt ennél a vidinél 😊
Tactful Cactus
gamerkr
zacknorb
10 hónapja
Most nezem legutobb is 27:14re ment a philly skins ellen egy ponton!De most 27-15 🤪
Tdog
10 hónapja
Miért, nálatok nem az megy egész évben😀?Alelosz lassan levédeti a PO eredménykövető half time show-t.Guglinál évek óta vakarják a fejüket és nem értik a sok januári/februári mensönt ennél a vidinél 😊
Tactful Cactus
gamerkr
Poloska vagyok.