Los Angeles Chargers - Denver Broncos
több mint 2 éve
jeudy koronás?Igen, ő és Chubb a héten lett covid listás
eaglesmcnabb
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Vonster
1 036
Az alap, de lehet egyszerre több ember is hibás 😀Pedig Fangio már írta a füzetébe, hogy mit fog mondani a sajtónak amikor Mekit hibáztatjal,ock lesz a hibás ...
Vonster
Negritis
több mint 2 éve
Meki bebaszta, nem kell neki a Mile High
több mint 2 éve
Pedig Fangio már írta a füzetébe, hogy mit fog mondani a sajtónak amikor Mekit hibáztatjal,ock lesz a hibás ...
Vonster
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Vonster
1 036
Pedig Fangio már írta a füzetébe, hogy mit fog mondani a sajtónak amikor Mekit hibáztatja
több mint 2 éve
- JC6
6 950
sima volt, 70-ről is menne 😀
több mint 2 éve
Eddig nekem a mai meccsben az Fangio hibája, hogy Spencer még a keretben van, meg nem mindegyik 4th down-nak kéne nekimenni talán...Na nekem ez a rohadt nagy bajom a védelemmel. Szép szép, de amikor igazán kene a stop simán nyaljuk be a TD-t. Biztos voltam benne, hogy nem tudjuk megállítani őket.Nem Fangiot védem, de ennyi sérülttel nehéz
roberto23
Vonster
több mint 2 éve
Vonster
1 036
Mi a picsa... 😀
több mint 2 éve
61
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
meki bevágta
több mint 2 éve
jeudy koronás?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
- JC6
6 950
nyomjunk egy múlheti Carr-t
több mint 2 éve
Na nekem ez a rohadt nagy bajom a védelemmel. Szép szép, de amikor igazán kene a stop simán nyaljuk be a TD-t. Biztos voltam benne, hogy nem tudjuk megállítani őket.Azért tegyük hozzá, hogy itt megállították a saját end zone-jukban a Chargers O-t. épp kezdhették volna a pihenést, amit intézett Spencer
roberto23
több mint 2 éve
Vonster
1 036
Na nekem ez a rohadt nagy bajom a védelemmel. Szép szép, de amikor igazán kene a stop simán nyaljuk be a TD-t. Biztos voltam benne, hogy nem tudjuk megállítani őket.Nem Fangiot védem, de ennyi sérülttel nehéz
roberto23
több mint 2 éve
Kösz Spencer… 10-3, 10-7 helyett 0-17.. Elképesztő..
több mint 2 éve
Megtettem Javontae 39.5 futott yard felett, remélem jön, ha átmegy blowoutba akkor lesz nagyobb esélye szerintem.
több mint 2 éve
- JC6
6 950
Asszem tavaly? Volt egy Shotout-unk a Chargers ellen..
több mint 2 éve
Azért ez a Hairston gyerek nem véletlen nem lenne D kezdő alapból...
több mint 2 éve
Na nekem ez a rohadt nagy bajom a védelemmel. Szép szép, de amikor igazán kene a stop simán nyaljuk be a TD-t. Biztos voltam benne, hogy nem tudjuk megállítani őket.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Írok én néha, csak mostanában kevesebbet, változtak a prioritások, meg ez a sok évnyi szenvedés kicsit kiégetett, de azért kitartok még valamennyire 😀Remélem lesznek zuhanyzók, hugyozók, szőrtelenítők,Láttam hogy írt Storm, inkább feltettem a irslit főzni, maradok 😀te nem alszol?Spencert most már kirúgjuk végre? Sokadik hibája és nem ellensúlyozza semmi jóval...Szia Storm, ezer éve 😀
StormST
#JC6
Negritis
#JC6
Szendvixskészítők a szübetben, mert itt mindenkire szükség lesz
Zalán
több mint 2 éve
Remélem lesznek zuhanyzók, hugyozók, szőrtelenítők,Láttam hogy írt Storm, inkább feltettem a irslit főzni, maradok 😀te nem alszol?Spencert most már kirúgjuk végre? Sokadik hibája és nem ellensúlyozza semmi jóval...Szia Storm, ezer éve 😀
StormST
#JC6
Negritis
#JC6
Szendvixskészítők a szübetben, mert itt mindenkire szükség lesz
több mint 2 éve
- JC6
6 950
Láttam hogy írt Storm, inkább feltettem a irslit főzni, maradok 😀te nem alszol?Spencert most már kirúgjuk végre? Sokadik hibája és nem ellensúlyozza semmi jóval...Szia Storm, ezer éve 😀
StormST
#JC6
Negritis
több mint 2 éve
- JC6
6 950
Ilyen védelemmel illene a PO...
több mint 2 éve
Csomagban megy Fangióékkal.. Teljesen felesleges tartani egy helyet a rosteren miatta.. Semmit nem csináltényleg az összes edző húzzon a faszba
Zalán
mehet velük bogyó, lock, teddy, ryp, spencer