Los Angeles Chargers - Denver Broncos
több mint 2 éve
Suttonnak szép
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
@Broncos·
49s
QB Drew Lock is back in the game.
több mint 2 éve
Èn bírom a D-t. Amíg lőtávolban vagyunk, meccset nézek… a nihilista edzőinkkel és a qb-kal leszámoltam már..edzők nélkül még nehezebbEngedd el, QB nélkül nehézSzerintem nem.. a D teszi a dolgát, így szokták. Ha folyamatosan keményednek fel és ha elkezdenénk futni mondjuk, és fogni sz órát, még meccs is kerekedhet a negyedik negyedre. Nincs ennek még vége..Nem is feltétlen fizikailag értem, hanem mentálisan. Nyilván hajtanak, oda teszik magukat, de fejben mindenki elengedte ezt már. És ez látszik is rajtuk szerintem.Szerintem ennyit tudunk. Nincs itt beleszarás. Ez nem az a sport. Akkor fizikailag elver az ellenfél, nem vagy férfi. A játék jellege nem engediElvileg a po-ért kellene küzdenie a csapatnak… ez az a játék, amire megérdemli fangio a csapatot 2022-ven is..Amúgy csak nekem tűnik úgy az egész csapat, mintha szarna az egészre? Semmi tűz senkiben.
Zalán
Persze nyilván tudják, hogy PO már nem lesz, Fangio&co is valszeg ki lesz baszva. De akkor is katasztrófa ezt nézni.
roberto23
Zalán
roberto23
Zalán
#JC6
Negritis
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
edzők nélkül még nehezebbEngedd el, QB nélkül nehézSzerintem nem.. a D teszi a dolgát, így szokták. Ha folyamatosan keményednek fel és ha elkezdenénk futni mondjuk, és fogni sz órát, még meccs is kerekedhet a negyedik negyedre. Nincs ennek még vége..Nem is feltétlen fizikailag értem, hanem mentálisan. Nyilván hajtanak, oda teszik magukat, de fejben mindenki elengedte ezt már. És ez látszik is rajtuk szerintem.Szerintem ennyit tudunk. Nincs itt beleszarás. Ez nem az a sport. Akkor fizikailag elver az ellenfél, nem vagy férfi. A játék jellege nem engediElvileg a po-ért kellene küzdenie a csapatnak… ez az a játék, amire megérdemli fangio a csapatot 2022-ven is..Amúgy csak nekem tűnik úgy az egész csapat, mintha szarna az egészre? Semmi tűz senkiben.
Zalán
Persze nyilván tudják, hogy PO már nem lesz, Fangio&co is valszeg ki lesz baszva. De akkor is katasztrófa ezt nézni.
roberto23
Zalán
roberto23
Zalán
#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 950
Engedd el, QB nélkül nehézSzerintem nem.. a D teszi a dolgát, így szokták. Ha folyamatosan keményednek fel és ha elkezdenénk futni mondjuk, és fogni sz órát, még meccs is kerekedhet a negyedik negyedre. Nincs ennek még vége..Nem is feltétlen fizikailag értem, hanem mentálisan. Nyilván hajtanak, oda teszik magukat, de fejben mindenki elengedte ezt már. És ez látszik is rajtuk szerintem.Szerintem ennyit tudunk. Nincs itt beleszarás. Ez nem az a sport. Akkor fizikailag elver az ellenfél, nem vagy férfi. A játék jellege nem engediElvileg a po-ért kellene küzdenie a csapatnak… ez az a játék, amire megérdemli fangio a csapatot 2022-ven is..Amúgy csak nekem tűnik úgy az egész csapat, mintha szarna az egészre? Semmi tűz senkiben.
Zalán
roberto23
Zalán
roberto23
Zalán
több mint 2 éve
Szerintem nem.. a D teszi a dolgát, így szokták. Ha folyamatosan keményednek fel és ha elkezdenénk futni mondjuk, és fogni sz órát, még meccs is kerekedhet a negyedik negyedre. Nincs ennek még vége..Nem is feltétlen fizikailag értem, hanem mentálisan. Nyilván hajtanak, oda teszik magukat, de fejben mindenki elengedte ezt már. És ez látszik is rajtuk szerintem.Szerintem ennyit tudunk. Nincs itt beleszarás. Ez nem az a sport. Akkor fizikailag elver az ellenfél, nem vagy férfi. A játék jellege nem engediElvileg a po-ért kellene küzdenie a csapatnak… ez az a játék, amire megérdemli fangio a csapatot 2022-ven is..Amúgy csak nekem tűnik úgy az egész csapat, mintha szarna az egészre? Semmi tűz senkiben.
Zalán
roberto23
Zalán
roberto23
több mint 2 éve
C Corey Linsley (back) is QUESTIONABLE to return.
— Daniel Popper (@danielrpopper) January 2, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Nem is feltétlen fizikailag értem, hanem mentálisan. Nyilván hajtanak, oda teszik magukat, de fejben mindenki elengedte ezt már. És ez látszik is rajtuk szerintem.Szerintem ennyit tudunk. Nincs itt beleszarás. Ez nem az a sport. Akkor fizikailag elver az ellenfél, nem vagy férfi. A játék jellege nem engediElvileg a po-ért kellene küzdenie a csapatnak… ez az a játék, amire megérdemli fangio a csapatot 2022-ven is..Amúgy csak nekem tűnik úgy az egész csapat, mintha szarna az egészre? Semmi tűz senkiben.
Zalán
roberto23
Zalán
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
xrace77
4 515
😀 I only watching to see Vic strip down to his undershirt and leave the field in the middle of the game.
— MileHighReport (@MileHighReport) January 2, 2022
több mint 2 éve
Szerintem ennyit tudunk. Nincs itt beleszarás. Ez nem az a sport. Akkor fizikailag elver az ellenfél, nem vagy férfi. A játék jellege nem engediElvileg a po-ért kellene küzdenie a csapatnak… ez az a játék, amire megérdemli fangio a csapatot 2022-ven is..Amúgy csak nekem tűnik úgy az egész csapat, mintha szarna az egészre? Semmi tűz senkiben.
Zalán
roberto23
több mint 2 éve
Linsley megsérült, Quess a cenya.
Madden hates me.
több mint 2 éve
- JC6
6 950
Lord Jesus help me... lehet én ezt elengedem ma este. Lock-kal sem volt sok esélyünk, de szegény Ryp, csoda lesz ha ma embert talál.
több mint 2 éve
csak mer a fal megöleti Brett-t ishinton a keretbe van?már volt is targetje
Negritis
empty taxi
több mint 2 éve
Passza lesz-e, az az érdekesebb kérdés 😊hinton a keretbe van?már volt is targetje
Negritis
empty taxi
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
hinton a keretbe van?már volt is targetje
Negritis
Madden hates me.
több mint 2 éve
hinton a keretbe van?
több mint 2 éve
sztem mikor teddy beleszart akkor eltört valamiElvileg a po-ért kellene küzdenie a csapatnak… ez az a játék, amire megérdemli fangio a csapatot 2022-ven is..Amúgy csak nekem tűnik úgy az egész csapat, mintha szarna az egészre? Semmi tűz senkiben.
Zalán
roberto23
több mint 2 éve
Elvileg a po-ért kellene küzdenie a csapatnak… ez az a játék, amire megérdemli fangio a csapatot 2022-ven is..Amúgy csak nekem tűnik úgy az egész csapat, mintha szarna az egészre? Semmi tűz senkiben.
Zalán
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Oszt mé ment be Lock? Nemigaz moreVállsérülés.
#JC6
Broncos QB Drew Lock has a right shoulder injury and is questionable to return. #DENvsLAC
— Fernando Ramirez (@RealFRamirez) January 2, 2022
Madden hates me.
több mint 2 éve
- JC6
6 950
Elvileg a po-ért kellene küzdenie a csapatnak… ez az a játék, amire megérdemli fangio a csapatot 2022-ven is..4&20-nak is neki fog menni, érzi a vesztét, azt mondja most kinti haverom
Zalán
több mint 2 éve
Oszt mé ment be Lock? Nemigaz moremert jól védi meg a fal
#JC6
több mint 2 éve
Elvileg a po-ért kellene küzdenie a csapatnak… ez az a játék, amire megérdemli fangio a csapatot 2022-ven is..
több mint 2 éve
- JC6
6 950
Oszt mé ment be Lock? Nemigaz more
több mint 2 éve
gedam
5 902
akkor maradoklock mögött ki van? akárki is, miért nem ő játszik?parancsolj
gedam
#Broncos QB Drew Lock went to the locker room.
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) January 2, 2022
empty taxi
több mint 2 éve
Vonster
1 036
Úristen ez a gyerek borzalmas... emlékszem még a Jets elleni teljesítményére, olyan lassan repül a labdája, hogy hihetetlen, mondjuk veszíteni kell, szóval annyira nem gáz