NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Los Angeles Chargers - Kansas City Chiefs
3 hónapja
"Jó látni milyen sokféleképpen dolgozik a pénz az XTB-n."Igen, azért jöhetne valami, de nem pizza/kaja reklámokat kell nézni a diéta alatt.Nem kell a kurva reklámokat néznem, SP városképet dobnak be addig, meg tudnám szokni 😀Lol, pont azt akartam írni, hogy nem akarom elhinni, hogy ennél jobbat nem tudtak kitalálni.
Nomac
Akár inkább Youtuberek rövidebb videóit dobnák be reklámok helyett.
tenorx
Nomac
3 hónapja
Jó majd az 50 éveseknek külön kérjük a Balázs Klári összestBármit csak azt ne.Nem kell a kurva reklámokat néznem, SP városképet dobnak be addig, meg tudnám szokni 😀Lol, pont azt akartam írni, hogy nem akarom elhinni, hogy ennél jobbat nem tudtak kitalálni.
Nomac
tenorx
Igor
3 hónapja
Igen, azért jöhetne valami, de nem pizza/kaja reklámokat kell nézni a diéta alatt.Nem kell a kurva reklámokat néznem, SP városképet dobnak be addig, meg tudnám szokni 😀Lol, pont azt akartam írni, hogy nem akarom elhinni, hogy ennél jobbat nem tudtak kitalálni.
Nomac
tenorx
3 hónapja
Bármit csak azt ne.Nem kell a kurva reklámokat néznem, SP városképet dobnak be addig, meg tudnám szokni 😀Lol, pont azt akartam írni, hogy nem akarom elhinni, hogy ennél jobbat nem tudtak kitalálni.
Nomac
tenorx
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
3 hónapja
Nem kell a kurva reklámokat néznem, SP városképet dobnak be addig, meg tudnám szokni 😀ZENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Nomac
3 hónapja
Nem kell a kurva reklámokat néznem, SP városképet dobnak be addig, meg tudnám szokni 😀Lol, pont azt akartam írni, hogy nem akarom elhinni, hogy ennél jobbat nem tudtak kitalálni.
Nomac
3 hónapja
Nem kell a kurva reklámokat néznem, SP városképet dobnak be addig, meg tudnám szokni 😀
3 hónapja
Kicsit zavarnak a soccer felfestések
3 hónapja
Vezetnek Sixoék. Vagy nem is ér oda egyáltalán.Karlaftis jött mint a déli vonat (nem itthon).ha itthoni déli vonat lett volna akkor repül a RTP 😊
iktriad
Negritis, a vajda
3 hónapja
Első drive elég imponzáns volt Jiméktől. Continue LA!
3 hónapja
Majdnem írtam h Karlaftis 2ből 2x verte az emberét itt, de jött rá a zászló most
3 hónapja
Karlaftis jött mint a déli vonat (nem itthon).ha itthoni déli vonat lett volna akkor repül a RTP 😊
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Hát, ez Jonesnak se esett jól
3 hónapja
Karlaftis jött mint a déli vonat (nem itthon).
3 hónapja
Worthy lehet ma már nem játszik. Jobb esetben csak ma
3 hónapja
Herbert Lamarra itta magát Brazíliában?! A brazil helyik kommentátor nagyon cool. 😀
3 hónapja
Akinek nincs yt prémiumja, sok reklámot dob be?
3 hónapja
Herbi az új Lamar
3 hónapja
Ez a Tron ez vajon jó? Kicsit olyan, mint a Spawn és a Batman gyereke. Mondjuk azt hallottam a Batmannél régibb.A Tron: Ares-ban Jared Leto a főszereplő egy Marvel TV show-s minőségű cuccban. You know everything. Ja és Olivia Wilde (Quorra) nincs benne.
shagi0206
Szerkesztette: iktriad
3 hónapja
Sokat fogok teát főzni ma este, úgy érzem... és éljenek a korallok.már volt korábban is, szal semmi meglepő benneKamasi Washington és Ana Castela, nocsak valakinek van ízlése... mi történt az NFL háza táján, durva.És 30 sec múlva Mr Beast.... sose tanulom meg, h be kéne fogni a pofámat. Hülye marha...
Igor
Igor
Negritis, a vajda
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
3 hónapja
Ez a Tron ez vajon jó? Kicsit olyan, mint a Spawn és a Batman gyereke. Mondjuk azt hallottam a Batmannél régibb.film/franchise? nézd meg a korábbi cuccokat
shagi0206
3 hónapja
már volt korábban is, szal semmi meglepő benneKamasi Washington és Ana Castela, nocsak valakinek van ízlése... mi történt az NFL háza táján, durva.És 30 sec múlva Mr Beast.... sose tanulom meg, h be kéne fogni a pofámat. Hülye marha...
Igor
Igor
3 hónapja
Ez a műsor most 8 éveseknek készült? Itt tartunk really?Én kaptam egy 1 perces zen korallreklámot.. ritkán/régen örültem reklámnak ennyire. Remélem 2 minute drill alatt is jön majd.
esanders10
3 hónapja
Ez a Tron ez vajon jó? Kicsit olyan, mint a Spawn és a Batman gyereke. Mondjuk azt hallottam a Batmannél régibb.