Los Angeles Chargers - Kansas City Chiefs
3 hónapja
Rozsdasak a felek
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
3 hónapja
ja igen, 6 hét eltiltással a 7. héten jön vissza. Csak hajnal van 😊7. Ha jol emlekszem, hat meccset kapottHát nem tudom mi a fasz lesz Mahomes-al WR-ek nélkül.Majd a 6. (?) héten jön vissza Rashee
tenorx
shagi0206
casaubon
3 hónapja
Hát nem tudom mi a fasz lesz Mahomes-al WR-ek nélkül.Nem mondom hogy nem örülnék ha nem lenne PO nekik idén.
tenorx
3 hónapja
az egy dolog hogy a Chiefs O# recsegde a D#nek hasítani kéne, nem?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
7. hét. Így ellenünk se lesz pl. az MNF-en.Hát nem tudom mi a fasz lesz Mahomes-al WR-ek nélkül.Majd a 6. (?) héten jön vissza Rashee
tenorx
shagi0206
3 hónapja
7. Ha jol emlekszem, hat meccset kapottHát nem tudom mi a fasz lesz Mahomes-al WR-ek nélkül.Majd a 6. (?) héten jön vissza Rashee
tenorx
shagi0206
3 hónapja
Hát nem tudom mi a fasz lesz Mahomes-al WR-ek nélkül.Dobál Kelcenek, Greynek, meg Pacheconak.
tenorx
3 hónapja
Hát nem tudom mi a fasz lesz Mahomes-al WR-ek nélkül.Majd a 6. (?) héten jön vissza Rashee
tenorx
3 hónapja
Akkor valóban te nyertél, nekem szerintem valahol 150-200 között van. Optimista voltam 😊Hát ezen őszintén meglepődnék 😀Valszeg több jutyúb csatornára vagyok feliratkozva mint te. És van értelme h Speed-del meg Mr Beast-tel reklámoznak... de a 18-29 korosztály ugyanúgy nem fogja ezt a kamut bevenni.Jó majd az 50 éveseknek külön kérjük a Balázs Klári összestBármit csak azt ne.Nem kell a kurva reklámokat néznem, SP városképet dobnak be addig, meg tudnám szokni 😀Lol, pont azt akartam írni, hogy nem akarom elhinni, hogy ennél jobbat nem tudtak kitalálni.
Nomac
Akár inkább Youtuberek rövidebb videóit dobnák be reklámok helyett.
tenorx
Igor
tenorx
Ez akkor működik ha önazonos a dolog. És az NFL közvetítés többi része nem ilyen.
Igor
De most miattad kinyomtam kicsit a meccset, és megszámoltam, 526nál vagyok.
tenorx
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
3 hónapja
Hát nem tudom mi a fasz lesz Mahomes-al WR-ek nélkül.
3 hónapja
Mégsem
3 hónapja
Ez egy int volt 😮
3 hónapja
Neymar kint van, és persze telózik.
3 hónapja
Hát ezen őszintén meglepődnék 😀Valszeg több jutyúb csatornára vagyok feliratkozva mint te. És van értelme h Speed-del meg Mr Beast-tel reklámoznak... de a 18-29 korosztály ugyanúgy nem fogja ezt a kamut bevenni.Jó majd az 50 éveseknek külön kérjük a Balázs Klári összestBármit csak azt ne.Nem kell a kurva reklámokat néznem, SP városképet dobnak be addig, meg tudnám szokni 😀Lol, pont azt akartam írni, hogy nem akarom elhinni, hogy ennél jobbat nem tudtak kitalálni.
Nomac
tenorx
Igor
tenorx
Ez akkor működik ha önazonos a dolog. És az NFL közvetítés többi része nem ilyen.
Igor
De most miattad kinyomtam kicsit a meccset, és megszámoltam, 526nál vagyok.
3 hónapja
Baszki még a pályával is megy a ZEN! Imádom. Csak ne jöjjön valami hangulat Deestroyer.
3 hónapja
Bátor gyerek ez a HerbertA tesója, aki TE nálunk van a practice squadon. 😀
Assurbanapli
3 hónapja
Bátor gyerek ez a Herbert
3 hónapja
az mi drop volt?
3 hónapja
Valszeg több jutyúb csatornára vagyok feliratkozva mint te. És van értelme h Speed-del meg Mr Beast-tel reklámoznak... de a 18-29 korosztály ugyanúgy nem fogja ezt a kamut bevenni.Jó majd az 50 éveseknek külön kérjük a Balázs Klári összestBármit csak azt ne.Nem kell a kurva reklámokat néznem, SP városképet dobnak be addig, meg tudnám szokni 😀Lol, pont azt akartam írni, hogy nem akarom elhinni, hogy ennél jobbat nem tudtak kitalálni.
Nomac
tenorx
Igor
tenorx
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
3 hónapja
Ők Harcosok klubja/DPK-s reklámokat kapnak. Paid by: itt mi mindannyian.Jó majd az 50 éveseknek külön kérjük a Balázs Klári összestBármit csak azt ne.Nem kell a kurva reklámokat néznem, SP városképet dobnak be addig, meg tudnám szokni 😀Lol, pont azt akartam írni, hogy nem akarom elhinni, hogy ennél jobbat nem tudtak kitalálni.
Nomac
tenorx
Igor
tenorx
3 hónapja
Ez a stat elég beszédes...
3 hónapja
Bármi internetes = rósz. Bármi nem internetes = jó.
3 hónapja
Mahomes aszitte Hill fut?