Los Angeles Chargers - Kansas City Chiefs
3 hónapja
hát ezaz, bosszantó.Kifut a pályáról? Buta újonc. Túl sok idő maradt Mahomlesséknek.Ahhoz képest mekkora a játékbeli különbség a 7-10 pont lofasz
shagi0206
Negritis, a vajda
3 hónapja
Kifut a pályáról? Buta újonc. Túl sok idő maradt Mahomlesséknek.Az a shovel pass is okos volt előtte. Szépen lemenedzselte a Chargers, hogy a Chiefs visszakapja a labdát
shagi0206
Tepper takarodj!
3 hónapja
Kifut a pályáról? Buta újonc. Túl sok idő maradt Mahomlesséknek.Ahhoz képest mekkora a játékbeli különbség a 7-10 pont lofasz
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Kifut a pályáról? Buta újonc. Túl sok idő maradt Mahomlesséknek.
3 hónapja
De jók ezek a kaja reklámok...f@szom bele, akkor se fogok enni 😀Jaja megértem, én se toltam be egy Big Mac menüt meg 6 nuggetst a Krúbi koncertről hazafelé 😀
shagi0206
3 hónapja
De jók ezek a kaja reklámok...f@szom bele, akkor se fogok enni 😀
3 hónapja
Mekkonki él és virul
3 hónapja
Vegre egy jo reklam
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
3 hónapja
11est csak be kéne fújni spori, há megölik
3 hónapja
Noszaly Sanyit hallottam meg, o lesz mellette.
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
3 hónapja
Szép volt Mahomes, remek.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
3 hónapja
Azt hiszem ebből a háromból még mindig a beszívott, piás Árpát hallgatnám el legszívesebben.Jovore Arpa Attila fogja kozvetiteni ezeket a meccseket itthon.dancsó meg viszperton
Hendrix
Negritis, a vajda
3 hónapja
Jovore Arpa Attila fogja kozvetiteni ezeket a meccseket itthon.De csak ha Whisperton a play-by-play kommentátor!
Hendrix
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
3 hónapja
Jovore Arpa Attila fogja kozvetiteni ezeket a meccseket itthon.dancsó meg viszperton
Hendrix
3 hónapja
Jovore Arpa Attila fogja kozvetiteni ezeket a meccseket itthon.
3 hónapja
nekem meg 3 😀Hűha, nekem 7.Akkor valóban te nyertél, nekem szerintem valahol 150-200 között van. Optimista voltam 😊Hát ezen őszintén meglepődnék 😀Valszeg több jutyúb csatornára vagyok feliratkozva mint te. És van értelme h Speed-del meg Mr Beast-tel reklámoznak... de a 18-29 korosztály ugyanúgy nem fogja ezt a kamut bevenni.Jó majd az 50 éveseknek külön kérjük a Balázs Klári összestBármit csak azt ne.Nem kell a kurva reklámokat néznem, SP városképet dobnak be addig, meg tudnám szokni 😀Lol, pont azt akartam írni, hogy nem akarom elhinni, hogy ennél jobbat nem tudtak kitalálni.
Nomac
Akár inkább Youtuberek rövidebb videóit dobnák be reklámok helyett.
tenorx
Igor
tenorx
Ez akkor működik ha önazonos a dolog. És az NFL közvetítés többi része nem ilyen.
Igor
De most miattad kinyomtam kicsit a meccset, és megszámoltam, 526nál vagyok.
tenorx
Igor
Kampman
3 hónapja
Hűha, nekem 7.Akkor valóban te nyertél, nekem szerintem valahol 150-200 között van. Optimista voltam 😊Hát ezen őszintén meglepődnék 😀Valszeg több jutyúb csatornára vagyok feliratkozva mint te. És van értelme h Speed-del meg Mr Beast-tel reklámoznak... de a 18-29 korosztály ugyanúgy nem fogja ezt a kamut bevenni.Jó majd az 50 éveseknek külön kérjük a Balázs Klári összestBármit csak azt ne.Nem kell a kurva reklámokat néznem, SP városképet dobnak be addig, meg tudnám szokni 😀Lol, pont azt akartam írni, hogy nem akarom elhinni, hogy ennél jobbat nem tudtak kitalálni.
Nomac
tenorx
Igor
tenorx
Ez akkor működik ha önazonos a dolog. És az NFL közvetítés többi része nem ilyen.
Igor
tenorx
Igor
3 hónapja
Elfelejtettél átjelentkezni az iktriad accbaworthy outHe was not worthy.
Negritis, a vajda
Igor
Tepper takarodj!
3 hónapja
worthy outHe was not worthy.
Negritis, a vajda
3 hónapja
worthy out
3 hónapja
Megvan az igazi zen! Egy koala üldögél, és nem csinál semmit.
3 hónapja
Megértem a dolgot, és egyetértek h alapból ne álljon bele az ember a webes dolgokba. Borzasztóan sok jó content creator van, deáltalában ez inkább az 10-100k, 100k-1M és néha a 1M-10M közti sávokban található... nem a 10M+ szinten, és főleg nem a Speed/Mr Beast szinten. Én nem az internetes marketingbe akartam belekötni - hanem inkább abba, h influencerekkel akarják népszerűsíteni, akiknek semmi közük az amerikai focihoz... szóval ez így kidobott pénz lesz. Arról nem is beszélve, hogy problémás arcokat alapból nem kéne alkalmazniuk... na jó, rant vége.Mindegy amúgy 😀 Bocs, nem akartam beléd állni, csak sokszor zavar az a mentalitás, hogy ami Youtube vagy webes cucc az nem lehet jó (de akkor tőled nyilván nem ez volt).Akkor valóban te nyertél, nekem szerintem valahol 150-200 között van. Optimista voltam 😊Hát ezen őszintén meglepődnék 😀Valszeg több jutyúb csatornára vagyok feliratkozva mint te. És van értelme h Speed-del meg Mr Beast-tel reklámoznak... de a 18-29 korosztály ugyanúgy nem fogja ezt a kamut bevenni.Jó majd az 50 éveseknek külön kérjük a Balázs Klári összestBármit csak azt ne.Nem kell a kurva reklámokat néznem, SP városképet dobnak be addig, meg tudnám szokni 😀Lol, pont azt akartam írni, hogy nem akarom elhinni, hogy ennél jobbat nem tudtak kitalálni.
Nomac
tenorx
Igor
tenorx
Igor
tenorx
Igor
Hozzáteszem kicsit hipokrita is ezen felhúznom magam, tekitnve, hogy Tiktokra nem vagyok hajlandó felmenni, szóval ezt számon kérhetné rajtam bármelyik Gen Z 😀
tenorx
Nem néztem a pre-műsort, ha jól értem/olvastam volt pl Michelle Khare, aki pl minimum 2-3 fokkal elfogadhatóbb mint a korábban említett urak (bár sztem ő is túlértékelt 😛)
Na jó, megyek Katmai National Park livestreamet és halászó medvéket nézni inkább 😛
Szerkesztette: Igor
3 hónapja
Milyen kár ezért
3 hónapja
Rohadtul tudnám díjazni, ha így haladna tovább a meccs. Meg azt is, ha a Chiefs végre nem nyerné meg a csoportot. LAC és a Broncos is megelőzhetné idén őket, mind2 csapatban van kakaó. Csak ne lövöldözzék magukat lábon, mint általában.
3 hónapja
Mindegy amúgy 😀 Bocs, nem akartam beléd állni, csak sokszor zavar az a mentalitás, hogy ami Youtube vagy webes cucc az nem lehet jó (de akkor tőled nyilván nem ez volt).Akkor valóban te nyertél, nekem szerintem valahol 150-200 között van. Optimista voltam 😊Hát ezen őszintén meglepődnék 😀Valszeg több jutyúb csatornára vagyok feliratkozva mint te. És van értelme h Speed-del meg Mr Beast-tel reklámoznak... de a 18-29 korosztály ugyanúgy nem fogja ezt a kamut bevenni.Jó majd az 50 éveseknek külön kérjük a Balázs Klári összestBármit csak azt ne.Nem kell a kurva reklámokat néznem, SP városképet dobnak be addig, meg tudnám szokni 😀Lol, pont azt akartam írni, hogy nem akarom elhinni, hogy ennél jobbat nem tudtak kitalálni.
Nomac
tenorx
Igor
tenorx
Igor
tenorx
Igor
Hozzáteszem kicsit hipokrita is ezen felhúznom magam, tekitnve, hogy Tiktokra nem vagyok hajlandó felmenni, szóval ezt számon kérhetné rajtam bármelyik Gen Z 😀