Los Angeles Rams - Atlanta Falcons
több mint 6 éve
<---
több mint 6 éve
na csak lett egy Rose Bowl mention is a nap végére...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Az jó, mert upsetet jósolt a Jags - Billsre. 😊ha már a jóslásban annyira nem jó... 😊Hörit meg kellett volna kérni, hogy ugorjon be az egyikre play-by-playnek...Ricsi már angolul se tud? erről volt szóÓrák óta közvetít, ráadásul megint elchokerkedte a meccsét a csapata, nyilván nincs a topon.
twitter.com/Bowlhu/status/949655719313399809
baggio 🏈
Kampman
iktriad
twitter.com/H0RIggins/status/949642842443603969
twitter.com/H0RIggins/status/949643127937171458
baggio 🏈
több mint 6 éve
ha már a jóslásban annyira nem jó... 😊Hörit meg kellett volna kérni, hogy ugorjon be az egyikre play-by-playnek...Ricsi már angolul se tud? erről volt szóÓrák óta közvetít, ráadásul megint elchokerkedte a meccsét a csapata, nyilván nincs a topon.
baggio 🏈
Kampman
iktriad
twitter.com/H0RIggins/status/949642842443603969
twitter.com/H0RIggins/status/949643127937171458
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Hörit meg kellett volna kérni, hogy ugorjon be az egyikre play-by-playnek...Ricsi már angolul se tud? erről volt szóÓrák óta közvetít, ráadásul megint elchokerkedte a meccsét a csapata, nyilván nincs a topon.
baggio 🏈
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Ricsi már angolul se tud? erről volt szóÓrák óta közvetít, ráadásul megint elchokerkedte a meccsét a csapata, nyilván nincs a topon.
baggio 🏈
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Kicsit olyan a meccs mint a panthers ellen 😏
több mint 6 éve
Kérdésem: Watkins játszik? Vagy csak szotyizik a pályán?Amennyire Woods pozitív meglepetés, annyira negatív ő.
shagi0206
több mint 6 éve
xtaki
3 441
felig alszom, osszevissza is beszelhetek. Amikor ready a laszti, akkor mar pun in play, de csak a snap bekovetkeztekor jon az a pillanat, amikor mar nem nezhetik vissza az elozo play-t.hogy ha a kiemelt rész tényleg igaz, akkor hogy nézhették vissza az azt megelőző játékotmi az amit nem ertesz? en sem, de en meg az sem ertem, hogy mi van, mert felig alszom....de legalabb ha dumalunk rola, akkor nem alszom el meg jobban.így végképp nem értem, de hagylak kommentálni 😊"the offside preceded the snap" - na Gyula pont azt mondta, hogy ilyen nem lehetVélhetően nem volt pontos a leirás, de itt a szabály:
baggio 🏈
“”A player is Offside when any part of his body or his person is in the Neutral Zone, or is beyond his free kick line, or fair catch kick line when the ball is put in play,”
😊)))
VIZILÓ
baggio 🏈
xtaki
baggio 🏈
mondom ezt ugy, hogy nem is emlekszem, csak valami kerdeses elkapasra, mert aludtam es vizi monologjara ebredtem. ami onmagaban is csoda ugye 😊
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
hát őőőő...lehet ezért 😊Én se értem. Oké, nem megy a futás, de hol vannak a screen pass-ok?!Jobban örültem volna ha pont nélkül fejezi be ezt a drive-ot a Falcons, de a 3 pont jobb mint a 7.Hát Gurley mutathatna már valamit. 1 megiramodás még kevés tőle. Egy screen passzból hosszú TD is jó lesz, de ha befut, akkor se leszek boldogtalan 😊
Na, most a Rams offense-n a sor!
Pizsama
shagi0206
Pizsama
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Kérdésem: Watkins játszik? Vagy csak szotyizik a pályán?
több mint 6 éve
Én se értem. Oké, nem megy a futás, de hol vannak a screen pass-ok?!Jobban örültem volna ha pont nélkül fejezi be ezt a drive-ot a Falcons, de a 3 pont jobb mint a 7.Hát Gurley mutathatna már valamit. 1 megiramodás még kevés tőle. Egy screen passzból hosszú TD is jó lesz, de ha befut, akkor se leszek boldogtalan 😊
Pizsama
shagi0206
Szerkesztette: Pizsama
több mint 6 éve
Ricsi már angolul se tud? erről volt szótwitter.com/Bowlhu/status/949655719313399809
---
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Sarkisian mikor fogja megunni ezeket a redzone screeneket Juliora és belátni,hogy ez nem működik.Miután elveszítik a meccset. 😀
Mr.Breaker
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Jobban örültem volna ha pont nélkül fejezi be ezt a drive-ot a Falcons, de a 3 pont jobb mint a 7.Hát Gurley mutathatna már valamit. 1 megiramodás még kevés tőle. Egy screen passzból hosszú TD is jó lesz, de ha befut, akkor se leszek boldogtalan 😊
Pizsama
több mint 6 éve
hogy ha a kiemelt rész tényleg igaz, akkor hogy nézhették vissza az azt megelőző játékotmi az amit nem ertesz? en sem, de en meg az sem ertem, hogy mi van, mert felig alszom....de legalabb ha dumalunk rola, akkor nem alszom el meg jobban.így végképp nem értem, de hagylak kommentálni 😊"the offside preceded the snap" - na Gyula pont azt mondta, hogy ilyen nem lehetVélhetően nem volt pontos a leirás, de itt a szabály:
baggio 🏈
“”A player is Offside when any part of his body or his person is in the Neutral Zone, or is beyond his free kick line, or fair catch kick line when the ball is put in play,”
😊)))
VIZILÓ
baggio 🏈
xtaki
---
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Sarkisian mikor fogja megunni ezeket a redzone screeneket Juliora és belátni,hogy ez nem működik.
több mint 6 éve
Jobban örültem volna ha pont nélkül fejezi be ezt a drive-ot a Falcons, de a 3 pont jobb mint a 7. Na, most a Rams offense-n a sor!
több mint 6 éve
xtaki
3 441
mi az amit nem ertesz? en sem, de en meg az sem ertem, hogy mi van, mert felig alszom....de legalabb ha dumalunk rola, akkor nem alszom el meg jobban.így végképp nem értem, de hagylak kommentálni 😊"the offside preceded the snap" - na Gyula pont azt mondta, hogy ilyen nem lehetVélhetően nem volt pontos a leirás, de itt a szabály:
baggio 🏈
😊)))
VIZILÓ
baggio 🏈
több mint 6 éve
3ból egyszer próbáljuk meg bedobni az endzone-ba a labdát a 6 yatdosról... 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Jó lenne most már egy Rams labdaszerzés is.Semmi szükség rá, ha a Falcons O továbbra is ilyen impotensen játszik.
shagi0206
több mint 6 éve
Freeman/Coleman vagy Chubb/Michel?
---
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Jó lenne most már egy Rams labdaszerzés is.
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Ogletree mistackle! Miért nem lepődök meg...pedig teljesen szokatlan. Nem is volt még neki idén...
Pizsama
több mint 6 éve
Ogletree mistackle! Miért nem lepődök meg...