Los Angeles Rams - Atlanta Falcons
több mint 6 éve
ez vmi Mónika show idézet?Mi bajod a vásárhelyiekkel?clemson, georgia , lsu , a hányinger kerülgetdélkeleten csak köcsögök játszanak, ez világos
Sixo
Kampman
Bazzani
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
amúgy jah, csak 1 normális csapat van ottclemson, georgia , lsu , a hányinger kerülgetdélkeleten csak köcsögök játszanak, ez világos
Sixo
Kampman
több mint 6 éve
Mi bajod a vásárhelyiekkel?clemson, georgia , lsu , a hányinger kerülgetdélkeleten csak köcsögök játszanak, ez világos
Sixo
Kampman
több mint 6 éve
Manti Te'o barátnője csinálta a szerelést 3.-on Goffon.
több mint 6 éve
Caldwell a jó futójátékról írhatna.Vendégszerzők: Rex Ryané az ingame stratégiáról szóló fejezet, Brad Childressé meg a "hogyan hassunk játékosainkra"Mike Singletary és Matt Millen előszavaival.belichick és brady sikerkönyvet valaki?Én egy Hue Jackson és Marvin Lewis sikerkönyvet szeretnék, de csak egy Bodicos ajándékcsomag után!!!
Sixo
Kampman
iktriad
toam
több mint 6 éve
Gyula... yesss
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Kampman
28 290
clemson, georgia , lsu , a hányinger kerülgetdélkeleten csak köcsögök játszanak, ez világos
Sixo
több mint 6 éve
Vendégszerzők: Rex Ryané az ingame stratégiáról szóló fejezet, Brad Childressé meg a "hogyan hassunk játékosainkra"Mike Singletary és Matt Millen előszavaival.belichick és brady sikerkönyvet valaki?Én egy Hue Jackson és Marvin Lewis sikerkönyvet szeretnék, de csak egy Bodicos ajándékcsomag után!!!
Sixo
Kampman
iktriad
több mint 6 éve
vagy az első három Pats szurkoló, aki a nagykörúton elkiáltja magát, hogy csalással verték meg a Colts-t 😊Az első 3 ember, aki NCAA-s cuccban jön meccset nézni kapja a 3 könyvet. Problem solved.belichick és brady sikerkönyvet valaki?lesz közös meccsnézés a konfdöntőkön, ott kiosztok majd három ilyen könyvet valamilyen módon
Sixo
baggio 🏈
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Akár mi is játszhatnánk most, ha már a humorról volt szó.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Gondolod, olyan sok embernek van Wyoming Cowboys meze?Az első 3 ember, aki NCAA-s cuccban jön meccset nézni kapja a 3 könyvet. Problem solved.belichick és brady sikerkönyvet valaki?lesz közös meccsnézés a konfdöntőkön, ott kiosztok majd három ilyen könyvet valamilyen módon
Sixo
baggio 🏈
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
bár ő lenne 😕Mi van itt, Önök kérték?Igen, Bényi Ildikó lesz Ricsi mellett szakértőként.
Kampman
iktriad
mindenkinek további jó szurkolást, nekem hajnali 2kor egy ilyen szagkommentátor nem hiányzik
több mint 6 éve
Hagyjátok srácok, ha elsőre nem működött, nem ment át, akkor nem volt elég jó...Nem kell aggódni, feljebb spanolom magamat, és tekerek a humorméteren. (de közben letekerem a hangerőt a TV-n)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Az első 3 ember, aki NCAA-s cuccban jön meccset nézni kapja a 3 könyvet. Problem solved.belichick és brady sikerkönyvet valaki?lesz közös meccsnézés a konfdöntőkön, ott kiosztok majd három ilyen könyvet valamilyen módon
Sixo
baggio 🏈
több mint 6 éve
2. már lekéstél, ha csak nincs valakinek egy elfekvőbenbelichick és brady sikerkönyvet valaki?Én egy Hue Jackson és Marvin Lewis sikerkönyvet szeretnék, de csak egy Bodicos ajándékcsomag után!!!
Sixo
Kampman
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Haj-rá-ko-sok!Ki rákos?Mi van itt, Önök kérték?Én legalább nem sértegetem a rákos embereket, mint Bazza.
Kampman
Igor
@ProFootballTalk: Patriots are bracing for a Matt Patricia exit, likely as the next coach of the Lions
Hopphopp!
Bazzani
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
belichick és brady sikerkönyvet valaki?lesz közös meccsnézés a konfdöntőkön, ott kiosztok majd három ilyen könyvet valamilyen módon
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Mike Singletary és Matt Millen előszavaival.belichick és brady sikerkönyvet valaki?Én egy Hue Jackson és Marvin Lewis sikerkönyvet szeretnék, de csak egy Bodicos ajándékcsomag után!!!
Sixo
Kampman
több mint 6 éve
A Cigarettás Férfi az X-aktákból.Ki rákos?Mi van itt, Önök kérték?Én legalább nem sértegetem a rákos embereket, mint Bazza.
Kampman
Igor
Bazzani
több mint 6 éve
Kampman
28 290
belichick és brady sikerkönyvet valaki?Én egy Hue Jackson és Marvin Lewis sikerkönyvet szeretnék, de csak egy Bodicos ajándékcsomag után!!!
Sixo
több mint 6 éve
Yeah Víziló!!!hallod ik ,szerintem te egyiptomban kurva jól éreznéd magad
iktriad
több mint 6 éve
Ki rákos?Mi van itt, Önök kérték?Én legalább nem sértegetem a rákos embereket, mint Bazza.
Kampman
Igor
@ProFootballTalk: Patriots are bracing for a Matt Patricia exit, likely as the next coach of the Lions
Hopphopp!
több mint 6 éve
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mér Gyula bazzeg.Ezt a meccset vártam a legjobban..