Los Angeles Rams - Atlanta Falcons
több mint 6 éve
Snoop Dogg, aki most már Rams szurkoló (Raiders és Steelers is volt már)Szerintem mind a 32. NFl mezben mutatkozott már
tenorx
sportsfascination.com/2011/08/09/a-gallery-of-snoop-dogg-wearing-sports-team-jerseys/
Amúgy asszem igazából Steelers fan.
több mint 6 éve
Snoop jól be van lőve.az a labda lesz Matt Bryant által, Snoop csak orvosi célú mariskát használ
Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Snoop Doggon jól látszik, hogy hétfő óta legális Kaliforniában a marihuána. 😊mintha eddig darkwebrol kellett volna hoznia a cuccot 😀
iktriad
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Ez eddig mélytorokAzt majd ti kapjátok tőlünk, ez a meccs csak szimplán szórakoztató.
ThundersNFL
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Snoop jól be van lőve.Szerintem nála ez a fogalom már rég értelmét vesztette, ha valaki sosem józan, annak ugyanmindegy
Bazzani
több mint 6 éve
De legalább Snoop egy gimis csapat vezetőedzője
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
Sebii
3 526
Snoop Doggon jól látszik, hogy hétfő óta legális Kaliforniában a marihuána. 😊Nem mintha eddig zavartatta volan magát
iktriad
több mint 6 éve
Snoop Doggon jól látszik, hogy hétfő óta legális Kaliforniában a marihuána. 😊
több mint 6 éve
Snoop Dogg, aki most már Rams szurkoló (Raiders és Steelers is volt már)
több mint 6 éve
Sheldon Trekkie, nem SW fan.Majd a másik Cooper visszavág.A Rams D így hamar el fog fáradniIgen pont ezt akartam írni,hogy Cooper jól lefárasztja a D-t.
shagi0206
tenorx
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Nem kell bepánikolni, minden szarság ellenére csak 6-0, de ha mondjuk most 13-0 lesz, akkor is kurva sok van még hátra, ráadásul az Atlanta az ellenfél
több mint 6 éve
Mondjuk Agnew jobb volt nála de lényegtelen...Farok Coopernek eddig tragikus ez a mérkőzés...All-Pro punt returner ladies & gentlemen!
Igor
iktriad
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Kurva életbe! Eddig Rams rémálom a meccs...A nyugi Atlanta vezetni fog több mint 20 ponttal aztán a végén jól kiszívnak 😊
Pizsama
több mint 6 éve
Majd a másik Cooper visszavág.A Rams D így hamar el fog fáradniIgen pont ezt akartam írni,hogy Cooper jól lefárasztja a D-t.
shagi0206
tenorx
több mint 6 éve
A Rams D így hamar el fog fáradniIgen pont ezt akartam írni,hogy Cooper jól lefárasztja a D-t.
shagi0206
több mint 6 éve
Kurva életbe! Eddig Rams rémálom a meccs...
több mint 6 éve
Farok Coopernek eddig tragikus ez a mérkőzés...All-Pro punt returner ladies & gentlemen!
Igor
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
A Rams D így hamar el fog fáradni
több mint 6 éve
Ez eddig mélytorok
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Sebaj, majd a Pro Bowlban jo lesz
több mint 6 éve
Cooper érzi, jólvan
több mint 6 éve
Farok Coopernek eddig tragikus ez a mérkőzés...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Kampman
28 290
megint, MEGINT!!!!!Gyula beszélt a nagydöntőről, baggio ad is neki egy sikerkönyvetráadásul ND pólóban, legjobb szakkomm!
Kampman
baggio 🏈