NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Los Angeles Rams - Atlanta Falcons
több mint 6 éve
Ki ez a Cooper, biztos valami clemsonos lesz.Le se tagadhatná. hogy Dél-Karolinában pallérozódott.
Sixo
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
turnover kellKi gondolta volna, D háború van a pályán. A végén meg örülünk majd a 3-0-ás végeredménynek 😊Mindjárt jön a Falcons TD-je.
shagi0206
iktriad
több mint 6 éve
Az év első spec team játéka 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Két elit O, de összesen nem lesz 20 pont, tipikus 😛
több mint 6 éve
Ki gondolta volna, D háború van a pályán. A végén meg örülünk majd a 3-0-ás végeredménynek 😊Mindjárt jön a Falcons TD-je.
shagi0206
több mint 6 éve
LOL
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Ki gondolta volna, D háború van a pályán. A végén meg örülünk majd a 3-0-ás végeredménynek 😊
több mint 6 éve
Vagy hogy elmehetnék HC-nek a Ramsbe 😀1&10 , 8 yardos futásakkor azt mondod a te xboxos streamedet kéne inkább néznünk a meccs helyett?
2&2, incomplete
3&2, sack
Kb mint én Maddenben xboxon 😕
Borbinho
balintbaba
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Várjál ott még előzhetneka Bills-JAX meccsen is ugyanennyi first down eddigSőt a Saints- Panthersen is! :o
Tactful Cactus
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
a Bills-JAX meccsen is ugyanennyi first down eddigSőt a Saints- Panthersen is! :o
Tactful Cactus
több mint 6 éve
1&10 , 8 yardos futásakkor azt mondod a te xboxos streamedet kéne inkább néznünk a meccs helyett?
2&2, incomplete
3&2, sack
Borbinho
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
a Bills-JAX meccsen is ugyanennyi first down eddig
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
1&10 , 8 yardos futás2&2, incomplete
3&2, sack
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
JoG(off)os, elnézést.most miért mondod, egy szó sem ejtettem a meccsről , hol itt az offNe Goffoljatok már ennyit pls...ez melyik sorozat zenéje is volt? tuti gimi?szerintem ilyen sorozatot nézőket rossz helyen keresel
baggio 🏈
Sixo
Igor
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Eddig nem úgy alakul a meccs, ahogy reméltem...csak special teammel sikerült 20+ yardot haladni, problem?
Pizsama
több mint 6 éve
Eléggé Takkarékon van a Rams OL eddig..Jó, hát Whitworth a Cincyben nem sok sikert élt meg a PO-ban.
Igor
több mint 6 éve
Eddig nem úgy alakul a meccs, ahogy reméltem...
több mint 6 éve
most miért mondod, egy szó sem ejtettem a meccsről , hol itt az offNe Goffoljatok már ennyit pls...ez melyik sorozat zenéje is volt? tuti gimi?szerintem ilyen sorozatot nézőket rossz helyen keresel
baggio 🏈
Sixo
Igor