Los Angeles Rams - New York Giants
több mint 5 éve
D kezdi összeszedni magátA Ramsé meg bemelegedni... 😀😀😀
Kronos

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
D kezdi összeszedni magát
több mint 5 éve
Ő a "kit nem kéne kibaszni" papírra kerül 😀Úgy ültem le,hogy papír,toll hogy felírjam a pozitívumokat...még üresBradburry
Vobox
nagir
több mint 5 éve
Úgy ültem le,hogy papír,toll hogy felírjam a pozitívumokat...még üresBradburry
Vobox

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Úgy ültem le,hogy papír,toll hogy felírjam a pozitívumokat...még üres
több mint 5 éve
Azért bíztam benne, hogy legalább egy field goalra jók leszünkAz élet kis örömei 😀
ironroy
több mint 5 éve
Azért bíztam benne, hogy legalább egy field goalra jók leszünk
több mint 5 éve
Pedig milyen üresen volt 😕
több mint 5 éve
Barom!!!!!!!!!!!!!!!

több mint 5 éve
Bizony hoppá 😁
több mint 5 éve
Hoppá
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
na, ez meglepett
több mint 5 éve
Az Ofal egyáltalán semmit sem tud segíteni DJn! Ez egy katasztrófa... 😕😕😕Ezt nem is említettem, kezd evidens lenni. 😕
nagir
több mint 5 éve
meglehet a csoportelsőség!oda kell tenni az odabaszást
sajnos eddig minden fronton okádékság a teljesítmény
😀
több mint 5 éve
Az Ofal egyáltalán semmit sem tud segíteni DJn! Ez egy katasztrófa... 😕😕😕

több mint 5 éve
Azért az amúgy bexaras,ami két meccs óta körvonalazódik.....DJ a legjobb futonk 😀DJ b+, hogy nem lehet rendesen fogni azz a zsugat 😕 nem hiszem el
több mint 5 éve
Most kapcsolodtam be,pont a TD T láttam, tükörsima volt....
több mint 5 éve
Eddig hoztuk teljesen az első 3 heti teljesítményünket.
több mint 5 éve
Zero ellenállás a D részéről.
több mint 5 éve
OBJ már megnyerte a meccset a dallasz ellen bármekkora kretén is az irányítója és nincs védelme a csapatának 😊))))
több mint 5 éve
Ez egy jó gyors 3 & out volt