NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Los Angeles Rams - New York Giants
több mint 4 éve
Komolyan, lassan el kezdek a Giants-nak szurkolni. Katasztrófa ez a Rams.
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Redzone kommentátor Jones egy hosszabb passzkísérletérőlAnd here goes the shot.............to no one in particular
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Ilyen védekezéseket is ritkán látunk saját csapatunktól.Csak támadók mikor szereznek már TD-t? FG távolságig eljutni is döcögősen megy.
több mint 4 éve
Vobox
635
az a félelmetes,hogy még van esélyünk nyerni 😀
több mint 4 éve
Mekkora fos hívások már ezek McVaytől.
több mint 4 éve
Szerintem a visszajátszott hátsó kamera felvételen nem lehetett igazán jól látni mi történt. Legalábbis amit a közvetítésben mutattak, az alapján én nem mertem volna felülbírálni a korábbit. De aztán lehet a bíró olyat is nézett amit a közvetítésben nem mutattak.Még szerintem is INT volt.Én vagyok egyetlen aki full lent látta a labdát? Szerintem jó call volt.
Pizsama
GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
Kronos
779
Lassan ideje feltenni a kérdést! Melyik meccsen szerzünk újra TD T? 🤔Mármint az O.
több mint 4 éve
Kronos
779
Megvolt,de.... 😕
több mint 4 éve
Kronos
779
Most kéne egy nagyjatek, szerintem úgy meglepodne a Rams is, hogy be is copnak 😀
több mint 4 éve
Fura h ez elég volt az overturnhözFura, hogy szemből úgy tűnt nem ért földet, hátsó kamera állásból meg talán 🤔Még szerintem is INT volt.Én vagyok egyetlen aki full lent látta a labdát? Szerintem jó call volt.
Pizsama
GiantsMLBhunter
Kronos
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Kronos
779
Fura, hogy szemből úgy tűnt nem ért földet, hátsó kamera állásból meg talán 🤔Még szerintem is INT volt.Én vagyok egyetlen aki full lent látta a labdát? Szerintem jó call volt.
Pizsama
GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
Még szerintem is INT volt.de legalább is nem volt egyértelmű tehát TO
Pizsama
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Még szerintem is INT volt.Én vagyok egyetlen aki full lent látta a labdát? Szerintem jó call volt.
Pizsama
több mint 4 éve
Kronos
779
huh de kreatív a rams is 😊Tudod szokták vala mondani, minden csapat annyit játszik,amennyit a másik enged.... 😀 vagy azt a gurulós fociban mondják 🤔
nagir
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Szép-szép a D teljesítmény.De ha ebből driveból se lesz TD, akkor nem sokat ér.
több mint 4 éve
Még szerintem is INT volt.
több mint 4 éve
huh de kreatív a rams is 😊
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
ez volt a megdönthetetlen bizonyíték bazzeg???
több mint 4 éve
Ez mekkora kamu, tisztán láccott hogy nem ért földet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
a kurva anyjukat, azt
több mint 4 éve
Kronos
779
Bexaras a D 😀
több mint 4 éve
Kronos
779
Semmi hosszú play potenciál nincs ebben a Giantsben.Tavaly még volt, többit kérdezd Jasontol
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Semmi hosszú play potenciál nincs ebben a Giantsben.