NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Miami Dolphins - Kansas City Chiefs
több mint 3 éve
Ugy latom vegleg feladta a Miami. Ramennek a garbage pontokra, hadd porogjon az ora is, csak menjenek 20 pont fole, legyen szep a vege.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
tua azért amit lehet kihoz ebből a B-C-D támadósorból
több mint 3 éve
Még a 16-0-s Patriotsnál sem éreztem azt, amit most a KC-nél, egyszerűen szerintem nincs ellenfele. Persze ez covidos év, ami bármibe belekavarhat, de egyszerűen bárhogy gondolkozom, nem látom az ellenfelet. Az AFC-t hagyjuk is, az NFC-ből Sean Payton talán le tudja győzni a Chiefst. A Seahawks bohóckodás, a Rodgersék túl inkonzisztensek, a többi futottak még kategória.Ezt a KC-t három dolog állíthatja meg az újabb SB-tól:A Saints mellett azert van meg olyan csapat, akik partyban lehetnek a Chiefsszel.
- nem kívánt sérülések,
- meccsek óta érződő túlzott magabiztosság,
- a Saints.
Szokol
ulpianus
Na majd kiderül.
több mint 3 éve
megölik 1 meccsen az osszes kezdonketbiztos south park fanok
Adirotor
több mint 3 éve
ő meg inkább fürge mint gyors. plusz mindig lesérül, szerintem kuka offseasonban.😛mondom jó kezekkelegy korai brandon marshall klón kéne, meg egy igazi speed demon jó kezekkeluram, megkínálhatom egy 2007-es ohio-i szüreteléssel?
briareos
Ventura
briareos
albert wilson-al nem tudunk kezdeni valamit? :/
Ventura
meanwhile gesicki szerintem done for the season, annak a vállnak/kulccsontnak annyi
több mint 3 éve
megölik 1 meccsen az osszes kezdonket
több mint 3 éve
😛mondom jó kezekkelegy korai brandon marshall klón kéne, meg egy igazi speed demon jó kezekkeluram, megkínálhatom egy 2007-es ohio-i szüreteléssel?
briareos
Ventura
briareos
albert wilson-al nem tudunk kezdeni valamit? :/
több mint 3 éve
mondom jó kezekkelegy korai brandon marshall klón kéne, meg egy igazi speed demon jó kezekkeluram, megkínálhatom egy 2007-es ohio-i szüreteléssel?
briareos
Ventura
több mint 3 éve
Ezt a KC-t három dolog állíthatja meg az újabb SB-tól:A Saints mellett azert van meg olyan csapat, akik partyban lehetnek a Chiefsszel.
- nem kívánt sérülések,
- a Saints.
Szokol
több mint 3 éve
egy korai brandon marshall klón kéne, meg egy igazi speed demon jó kezekkeluram, megkínálhatom egy 2007-es ohio-i szüreteléssel?
briareos
több mint 3 éve
én nem látom ki verné meg a POban a KC-t.Ezt a KC-t három dolog állíthatja meg az újabb SB-tól:Az alapszakaszos csapat! PO-ba mindig besülnek!
- nem kívánt sérülések,
- a Saints.
Szokol
steelwolf
steelers nem, buffalo nem, tennesse nem.
most csak AFC.t nézve persze
több mint 3 éve
Ezt a KC-t három dolog állíthatja meg az újabb SB-tól:Az alapszakaszos csapat! PO-ba mindig besülnek!
- nem kívánt sérülések,
- a Saints.
Szokol
több mint 3 éve
azért gesicki is egy állat.szép szép csak kicsit késő
több mint 3 éve
wow. howard vs. hill. gyönyörűszép volt.
több mint 3 éve
egy korai brandon marshall klón kéne, meg egy igazi speed demon jó kezekkelúgy vélem negyedik, ötödik opcióként elkaristol. bowdenre és perryre is kíváncsi lennék. perryben különösen láttam a küzdőszellemet.azért még mack hoolins-ból lehet valami.azért tűnik igy mert teljesen talentless az offense a sok sérüléssel. Én nem látom benne a stabil contributort.
Ventura
briareos
viszont kellene nagyon egy tehetséges WR a csapatba.
Ventura
több mint 3 éve
úgy vélem negyedik, ötödik opcióként elkaristol. bowdenre és perryre is kíváncsi lennék. perryben különösen láttam a küzdőszellemet.azért még mack hoolins-ból lehet valami.azért tűnik igy mert teljesen talentless az offense a sok sérüléssel. Én nem látom benne a stabil contributort.
Ventura
briareos
viszont kellene nagyon egy tehetséges WR a csapatba.
több mint 3 éve
Ezt a KC-t három dolog állíthatja meg az újabb SB-tól:- nem kívánt sérülések,
- a Saints.
több mint 3 éve
Kelce amit most lehuzott, az nem volt konnyu.
több mint 3 éve
azért még mack hoolins-ból lehet valami.azért tűnik igy mert teljesen talentless az offense a sok sérüléssel. Én nem látom benne a stabil contributort.
Ventura
Van noy meg roberts miért nem tolják ma btw?
több mint 3 éve
azért még mack hoolins-ból lehet valami.
több mint 3 éve
Nem mondanam, hogy a vedelem miatt. De most ez szep volt.Vedelem van a masik oldalt is.ok, mégiscsak regnáló SB győztes csapat
ulpianus
briareos
több mint 3 éve
Vedelem van a masik oldalt is.ok, mégiscsak regnáló SB győztes csapat
ulpianus