NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 659
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Miami Dolphins - Kansas City Chiefs
több mint 3 éve
na igen, ezért volt itt korai örömködniHill egy isten
briareos
több mint 3 éve
ulpi használtok ti slant játékokat?ritkan.
Toto21
Hu de nincs itt ido erre. A koncepcionk egyike, hogy gyakorlatilag az elso ket utemen atrohanunk. Nincs is elso ket utem. Atrohanunk azokon a teruleteken.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 420
Ehhez a drivehoz nem sok közünk volt
több mint 3 éve
Toto21
5 950
vagy Waddle, de Chase álom lenne.A houston elintezheti nekunk Chase-thű, szép játék lett volna, de a KC levédekezte.kell egy Hopkins szintű elkapó Tua-nak.
Ventura
Toto21
Adirotor
több mint 3 éve
A houston elintezheti nekunk Chase-thű, szép játék lett volna, de a KC levédekezte.kell egy Hopkins szintű elkapó Tua-nak.
Ventura
Toto21
több mint 3 éve
Toto21
5 950
ulpi használtok ti slant játékokat?
több mint 3 éve
Sifur
1 118
szerintem is nekik kéne kapni inkább, miattuk 1 szintel feljebb van a védelem, de Kelce is nálam egy jó opció lenneDarnold?pedig tj watt vagy darnold minden meccsen kiemelkedőt hoz.idén ha qb kapja az mvp címet, akkor nincs igazságadom, de sajnos Mahomes fogja kapni, más nincs is...pedig ő se játszik úgy mint 2 éve, a rendszer és elkapók jobban húzza a csapatot mint Mahomes, nem akarom kritizálni, jelenleg top 2 qb, de idén nem qb-nek kéne kapnia
gedam
Sifur
gedam
Toto21
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Na ott is van Kelce.
több mint 3 éve
gedam
5 905
faszomat az arnodoDarnold?pedig tj watt vagy darnold minden meccsen kiemelkedőt hoz.idén ha qb kapja az mvp címet, akkor nincs igazságadom, de sajnos Mahomes fogja kapni, más nincs is...pedig ő se játszik úgy mint 2 éve, a rendszer és elkapók jobban húzza a csapatot mint Mahomes, nem akarom kritizálni, jelenleg top 2 qb, de idén nem qb-nek kéne kapnia
gedam
Sifur
gedam
Toto21
szép megfejtés arnolddarnold =arond donald origami?pedig tj watt vagy darnold minden meccsen kiemelkedőt hoz.idén ha qb kapja az mvp címet, akkor nincs igazságadom, de sajnos Mahomes fogja kapni, más nincs is...pedig ő se játszik úgy mint 2 éve, a rendszer és elkapók jobban húzza a csapatot mint Mahomes, nem akarom kritizálni, jelenleg top 2 qb, de idén nem qb-nek kéne kapnia
gedam
Sifur
gedam
briareos
több mint 3 éve
főleg a pats mostani QB produktumát figyelembe véve sztem lenne boldogság ha jackson ott tolnásosem olvastam még ilyen eredeti gondolatotdat burnidén ha qb kapja az mvp címet, akkor nincs igazságTavaly egy futó kapta, idén jöhet egy qb
gedam
gordon
briareos
gedam
több mint 3 éve
verjem, granrt üresre játszotta magát.
több mint 3 éve
gedam
5 905
sosem olvastam még ilyen eredeti gondolatotdat burnidén ha qb kapja az mvp címet, akkor nincs igazságTavaly egy futó kapta, idén jöhet egy qb
gedam
gordon
briareos
több mint 3 éve
Jópár drop volt már a Miami wr től, nehogy a meccsbe kerüljenek
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Darnold?pedig tj watt vagy darnold minden meccsen kiemelkedőt hoz.idén ha qb kapja az mvp címet, akkor nincs igazságadom, de sajnos Mahomes fogja kapni, más nincs is...pedig ő se játszik úgy mint 2 éve, a rendszer és elkapók jobban húzza a csapatot mint Mahomes, nem akarom kritizálni, jelenleg top 2 qb, de idén nem qb-nek kéne kapnia
gedam
Sifur
gedam
több mint 3 éve
darnold =arond donald origami?pedig tj watt vagy darnold minden meccsen kiemelkedőt hoz.idén ha qb kapja az mvp címet, akkor nincs igazságadom, de sajnos Mahomes fogja kapni, más nincs is...pedig ő se játszik úgy mint 2 éve, a rendszer és elkapók jobban húzza a csapatot mint Mahomes, nem akarom kritizálni, jelenleg top 2 qb, de idén nem qb-nek kéne kapnia
gedam
Sifur
gedam
több mint 3 éve
Toto21
5 950
A Chiefs nem akar elkezdeni futni? Vagy Kelce-re 5-8 yard-os passzokat dobálni?
több mint 3 éve
gedam
5 905
pedig tj watt vagy darnold minden meccsen kiemelkedőt hoz.idén ha qb kapja az mvp címet, akkor nincs igazságadom, de sajnos Mahomes fogja kapni, más nincs is...pedig ő se játszik úgy mint 2 éve, a rendszer és elkapók jobban húzza a csapatot mint Mahomes, nem akarom kritizálni, jelenleg top 2 qb, de idén nem qb-nek kéne kapnia
gedam
Sifur
több mint 3 éve
Toto21
5 950
hű, szép játék lett volna, de a KC levédekezte.kell egy Hopkins szintű elkapó Tua-nak.
Ventura
több mint 3 éve
hű, szép játék lett volna, de a KC levédekezte.
több mint 3 éve
dat burnidén ha qb kapja az mvp címet, akkor nincs igazságTavaly egy futó kapta, idén jöhet egy qb
gedam
gordon
több mint 3 éve
Mindig QB az MVP. Sokszor van jobb jatekos, sosem szamit. Vmi uber vedomunka kellett mindig is, hogy egyaltalan esely legyen. Semmi ertelme nincs is a dijnak. Pro Bowl szavazas a masik, meg ezek a toplistak.Meg a het jatekosa dijaknak van legtobb ertelme.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
idén ha qb kapja az mvp címet, akkor nincs igazságTavaly egy futó kapta, idén jöhet egy qb
gedam
több mint 3 éve
Attol fugg h van e hozza kólahát nem 2000 eurocskát, de ja. majdnem minden évben megteszek egy hétköznapi bulinyi összegetKomolyba?A delfinek SB-t fognak nyerni ilyen védelemmel. A regnáló bajnokot verik. 😀álomodsszal tettem meg idény elején 😀
Toto21
briareos
Vagy sanyisan
Adirotor
briareos