NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Miami Dolphins - Kansas City Chiefs
több mint 3 éve
egyszerűen nem tudom megunni a throwback mezeket, gyönyörűek
több mint 3 éve
hát nem 2000 eurocskát, de ja. majdnem minden évben megteszek egy hétköznapi bulinyi összegetKomolyba?A delfinek SB-t fognak nyerni ilyen védelemmel. A regnáló bajnokot verik. 😀álomodsszal tettem meg idény elején 😀
Toto21
briareos
Vagy sanyisan
Adirotor
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Szerintem ARod fogja kapniidén ha qb kapja az mvp címet, akkor nincs igazságadom, de sajnos Mahomes fogja kapni, más nincs is...pedig ő se játszik úgy mint 2 éve, a rendszer és elkapók jobban húzza a csapatot mint Mahomes, nem akarom kritizálni, jelenleg top 2 qb, de idén nem qb-nek kéne kapnia
gedam
Sifur
több mint 3 éve
Sifur
1 118
idén ha qb kapja az mvp címet, akkor nincs igazságadom, de sajnos Mahomes fogja kapni, más nincs is...pedig ő se játszik úgy mint 2 éve, a rendszer és elkapók jobban húzza a csapatot mint Mahomes, nem akarom kritizálni, jelenleg top 2 qb, de idén nem qb-nek kéne kapnia
gedam
több mint 3 éve
idén ha qb kapja az mvp címet, akkor nincs igazságPedig szerintem biztosan az kapja
gedam
több mint 3 éve
Komolyba?A delfinek SB-t fognak nyerni ilyen védelemmel. A regnáló bajnokot verik. 😀álomodsszal tettem meg idény elején 😀
Toto21
briareos
Vagy sanyisan
több mint 3 éve
2 jó elkapó, egy összeállt fal, egy futó aki nem sérül le folyamatosan. talán egy hipermobilis cover LBEgy elit elkapó kéne ebbe a csapatba és elég fasza lenne mindenA delfinek SB-t fognak nyerni ilyen védelemmel. A regnáló bajnokot verik. 😀álomodsszal tettem meg idény elején 😀
Toto21
briareos
Toto21
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Egy elit elkapó kéne ebbe a csapatba és elég fasza lenne mindenA delfinek SB-t fognak nyerni ilyen védelemmel. A regnáló bajnokot verik. 😀álomodsszal tettem meg idény elején 😀
Toto21
briareos
több mint 3 éve
idén ha qb kapja az mvp címet, akkor nincs igazsága vanderbilt csaj kickerje kapja majd.
gedam
ahogy a heismant is
több mint 3 éve
Neked mi bajod van? Allj leEgyebkent lassan elkezdhetik befujkalni ezeket a szandekos late hiteket Mahomeson.Jezus ember😀
ulpianus
Ez nem sok egy kicsit super bowl gyozelem es 11-1 kozben?
Adirotor
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
gedam
5 905
idén ha qb kapja az mvp címet, akkor nincs igazság
több mint 3 éve
A delfinek SB-t fognak nyerni ilyen védelemmel. A regnáló bajnokot verik. 😀álomodsszal tettem meg idény elején 😀
Toto21
több mint 3 éve
Egyebkent lassan elkezdhetik befujkalni ezeket a szandekos late hiteket Mahomeson.Jezus ember😀
ulpianus
Ez nem sok egy kicsit super bowl gyozelem es 11-1 kozben?
több mint 3 éve
Kemenykedni akarsz?Mondanam, hogy jo meccs lehet igy. De egyreszt Tua nem fog jol jatszani egy teljes meccset. Masreszt mi nem fogunk benazni egy teljes meccset. Annyira udvariasak azert nem lesznek a sracok.mit is mondtál?
ulpianus
Adirotor
több mint 3 éve
Toto21
5 950
A delfinek SB-t fognak nyerni ilyen védelemmel. A regnáló bajnokot verik. 😀
több mint 3 éve
Mahomes kiégett 😊
több mint 3 éve
Mahomes nem bírja a meleget, vagy mi van?
több mint 3 éve
azért még ne kezdjük el egymás faszát szopkodni, annyit mondok h texans rájátszás tavalyMondanam, hogy jo meccs lehet igy. De egyreszt Tua nem fog jol jatszani egy teljes meccset. Masreszt mi nem fogunk benazni egy teljes meccset. Annyira udvariasak azert nem lesznek a sracok.mit is mondtál?
ulpianus
Adirotor
több mint 3 éve
Egyebkent lassan elkezdhetik befujkalni ezeket a szandekos late hiteket Mahomeson.
több mint 3 éve
Mi a fasz?Már megint?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Mondanam, hogy jo meccs lehet igy. De egyreszt Tua nem fog jol jatszani egy teljes meccset. Masreszt mi nem fogunk benazni egy teljes meccset. Annyira udvariasak azert nem lesznek a sracok.mit is mondtál?
ulpianus
több mint 3 éve
baaaaaang
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 420
20 méteres körzetébe a kutya nem volt