Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 2 éve
a jags elleni vereség, a falcons elleni vereség.Azért ezekből nem jöttök ki rosszulteljesen mindegy, mert a bírók már szétkúrták a PO esélyeinket múlthéten
zinedine5
Adirotor
vagy jobbat mondok az h jesse davis blokkolatlanul engedte rá a bills védőt tuara és brisset show volt hetekig.
na ott ment el a PO, irreális elvárás volt h zsinórban 9-et nyerünk.
több mint 2 éve
Azért ezekből nem jöttök ki rosszulteljesen mindegy, mert a bírók már szétkúrták a PO esélyeinket múlthéten
zinedine5
több mint 2 éve
vagy inkább egyik semHátranézett, szóval ez nálam véleményes.átfutott hollinson, ha korábban a rowe move DPI volt akkor ez is
Game over szerintem
NB2
briareos
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
nem tudom, nem sokat láttam a meccsetekből, rz-t nézek, és sokat nem jártunk ott.mondjuk ez nálam a mai nfl-ben sima dpi volt, nem tudom mire a visszafogott felháborodás. Tény, hogy az felbasz, hogy itt az, máshol nem, következetesség sehol a ligában.Ezt még le is nyelnénk, ha nem lett volna az első félidő
shagi0206
Nomac
több mint 2 éve
Hátranézett, szóval ez nálam véleményes.átfutott hollinson, ha korábban a rowe move DPI volt akkor ez is
Game over szerintem
NB2
több mint 2 éve
mondjuk ez nálam a mai nfl-ben sima dpi volt, nem tudom mire a visszafogott felháborodás. Tény, hogy az felbasz, hogy itt az, máshol nem, következetesség sehol a ligában.Ezt még le is nyelnénk, ha nem lett volna az első félidő
shagi0206
több mint 2 éve
duke TD. ha már annak idején a mock-okban hozzánk írták több helen, végül csak bizonyíthat nálunk.
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
mondjuk ez nálam a mai nfl-ben sima dpi volt, nem tudom mire a visszafogott felháborodás. Tény, hogy az felbasz, hogy itt az, máshol nem, következetesség sehol a ligában.
több mint 2 éve
ez már megint milyen dpi voltÓriási kamu…
vpi
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
Azért ezekből nem jöttök ki rosszul
több mint 2 éve
Hátranézett, szóval ez nálam véleményes.Game over szerintem
több mint 2 éve
Ez megint érdekes call volt..
több mint 2 éve
ez már megint milyen dpi volt
több mint 2 éve
igen, jó kis 3rd down back.én mjuk szeretem Gaskint, és elkapni is tudjó fogás volt duke és lindsey.és egy kurva nagy red flag, h bazmeg ide kell jutni h 4 héttel a vége előtt kukázottak jobbak mint akik évek óta rosteren vannak.
Ventura
We are happy with our running backs mondta Grier, hát faszt
briareos
Adirotor
több mint 2 éve
én mjuk szeretem Gaskint, és elkapni is tudjó fogás volt duke és lindsey.és egy kurva nagy red flag, h bazmeg ide kell jutni h 4 héttel a vége előtt kukázottak jobbak mint akik évek óta rosteren vannak.
Ventura
briareos
több mint 2 éve
ez már a harmadik pasz volt ami majdnem int?free play volt már tudta mielőtt eldobta
Ventura
több mint 2 éve
ez már a harmadik pasz volt ami majdnem int?
több mint 2 éve
Olyan dolgokat rontunk el, ami miatt a Wyoming Cowboys edzője is kispadra ültetne.
több mint 2 éve
jó fogás volt duke és lindsey.és egy kurva nagy red flag, h bazmeg ide kell jutni h 4 héttel a vége előtt kukázottak jobbak mint akik évek óta rosteren vannak.
Ventura
több mint 2 éve
jó fogás volt duke és lindsey.
több mint 2 éve
Philips okos volt
több mint 2 éve
meg áradoztak a különböző wr prospectek h mennyire keményen tolta collegeban és ellene volt a legszarabb játszani.igbot nem is láttam a pályán ebben az évbenWilkins lassan indult be, de király lett erre az évrebizony,szép példája annak h érdemes türelmesnek lenni.
Adirotor
Igbo meg Jackson ettől még szarok
briareos
pedig nagy mancorner scheme fitnek volt beharangozva
Adirotor
látott pályát, st-ben és rendes védelemben is de semmi kb
több mint 2 éve
igbot nem is láttam a pályán ebben az évbenWilkins lassan indult be, de király lett erre az évrebizony,szép példája annak h érdemes türelmesnek lenni.
Adirotor
briareos
pedig nagy mancorner scheme fitnek volt beharangozva
több mint 2 éve
Wilkins lassan indult be, de király lett erre az évrebizony,szép példája annak h érdemes türelmesnek lenni.
Adirotor