Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 2 éve
Holding volt!
több mint 2 éve
Ez most komoly?
több mint 2 éve
Ezek hülyék vazze. Nem akarunk nyerni?
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 019
Ez miért volt false start?
több mint 2 éve
QB false start 👀
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
ugyanoda tette vissza a tehetségese 😀 😀 😀
több mint 2 éve
Imádom ezt a throwback mezt jó lenne visszahozni alapnak
több mint 2 éve
Ugyanoda tette le 😊
több mint 2 éve
NFL megfigyelő h ki van baszva bmeg, contractor neki
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 019
Ezért szokták ezt hívni 😊screenre 17 yardot😀Általában őrjöngők miért ezt hívják 3&hosszúra, de most bejött
Adirotor
vpi
Most meg jön egy QB snekk.
több mint 2 éve
screenre 17 yardot😀Általában őrjöngők miért ezt hívják 3&hosszúra, de most bejött
Adirotor
több mint 2 éve
3atna austin jacksont kibasszák a szezon végén?remélem két ütős OL-t igazolunk a piacról, mert jó elbaszta a szezonunk.
Adirotor
Ventura
Tua gyurjon egész nyáron
Wr állomány felét kibaszni
Találjanak vmi vaddisznó futot
több mint 2 éve
screenre 17 yardot😀
több mint 2 éve
Ezzel meg is ölték az egész driveot
több mint 2 éve
Mindenki tudta, hogy play action jön. Az összes védő 😕 Ahogy eddig minden passzjátéknál szinte.
több mint 2 éve
muszáj leszna austin jacksont kibasszák a szezon végén?remélem két ütős OL-t igazolunk a piacról.
Adirotor
Ventura
több mint 2 éve
na austin jacksont kibasszák a szezon végén?remélem két ütős OL-t igazolunk a piacról, mert jó elbaszta a szezonunk.
Adirotor
Szerkesztette: Ventura
több mint 2 éve
jó ocsortány drive. az első kísérlet összejöhetett volna, waddle akár TD-ig iszkolhatott volna.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 019
Fó, ha az megvan Waddle-nek, akkor azzal elmegy a naplementébe egy TD-vel.
több mint 2 éve
Uhh pedig ha ezt nem ejti el waddle meg sem àll endzoneig
több mint 2 éve
na austin jacksont kibasszák a szezon végén?
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 019
Ez tény, ez a szurkolói hozzáállás így a szezon végén 😛Hát az semmiféleképpen hogy ha kikapunk,kikapunk,ide úgyse nyerni járunk.persze az világos,de azt a szemléletet és csapat filozófiát nem tudom elfogadni,hogy ha az első driveból kapunk egy TD-t és utána egy pick sixet,akkor az első negyed 10. percében ki lehet kapcsolni a tv-t mert úgyis mindegy. Az a csapat amelyik így működik ,nem sok jóra számíthat. Pont most kellene JMD-nek és Macnek kicsit bevadulni,a PO megvan,nyugodtan lehet kockáztatni,kísérletezni és nem rezignáltan tudomásul venni,hogy akkor megszívtuk. Szerintem…Aztán honnan tudjuk, hogy mi a csapat filozófia?
kolok1972
Biztos nem hagyják annyiban, mert minden meccset meg akarnak nyerni, főleg csoport rivális ellenit, de azt meg az elmúlt évek is megmutatták, hogy Miami az év ebben a szakaszában nem fekszik nekünk, így én annyira nem esek kétségbe ha nincs meg a meccs, másrészt meg elég sok a csere most nálunk a védelemben.
Hosszú még a meccs, vissza lehet még jönni, szóval kétségbe se vagyok esve.
Meglátjuk mi lesz, mondjuk én nem várom meg a végét, elég melós hetem lesz, rá kell készülnöm.
Solymi
kolok1972
több mint 2 éve
49ers materialElrontották a WR-ek a rout-ot, gyakorlatilag egymást "fogták"... 😛Ezt meg egyszerűen nem értem kit látott ottSenkit, kidobta az oldalvonalra.
briareos
Solymi
Castleai01