Minnesota Vikings - Detroit Lions
több mint 6 éve
8 sack Staffordon eddig! Azt hittem a miénk a legszarabb O-line!Szerencsére magunk ellen nem játszunk, miénk az egyik ( ha nem a legjobb) legjobb Defense 😊
Szabolcs_76
több mint 6 éve
CharlieF
767
8 sack Staffordon eddig! Azt hittem a miénk a legszarabb O-line!
több mint 6 éve
Ezt Cousins megfuthatta volna, ahogy Stafford meg is tette az első félidőben 2x is. Mondjuk inkább ne sérüljön le ha már vezetünk, de ott volt előtte a terület....
több mint 6 éve
Rhodes! Akurva élet
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Wagner szépen le van ma vadászva 😀
Liverpool Fc
több mint 6 éve
CharlieF
767
Oh basszus, milyen drop... Digsy-nek ez meglett volna!
több mint 6 éve
Davidson egyenlőre nem tett csodás. Nyilván elit ez a DL, de ennyi nyomás egy ilyen sok munka által összerakott OLtől nem megengedett.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Én most félig Lions fanként vagyok jelen ha ez számít. Bár félig Vikings fanként is. 😀Tudja valaki hová lettek a fórumról a Lions fanok? Azért nélkülük nem az igazi ez így!First-Down (mivel Bazza ment, mentek vele)
Szabolcs_76
alatriste
Mindkét csapatban van elég sok játékos, akit szeretek.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Tudja valaki hová lettek a fórumról a Lions fanok? Azért nélkülük nem az igazi ez így!First-Down (mivel Bazza ment, mentek vele)
Szabolcs_76
Liverpool Fc
több mint 6 éve
CharlieF
767
Tudja valaki hová lettek a fórumról a Lions fanok? Azért nélkülük nem az igazi ez így!
több mint 6 éve
Olinho18
94
Gyors TD! Tudtam hogy be kell tenni Cookot fantasy-ba
több mint 6 éve
Nézd meg Treadwell mennyire üres volt, mivel nem sikerült megdobni most már mindegy. Slay játéka rendben volt, de tette a dolgát, de ha megdobja Cousins a szabad célpontot mást mondanánk 😊. És küzben TD Thielen, mert Cook egy állat 😊Kell is nagyon, az int-nél Treadwell volt még lehetséges célpont, de jóval előrébb járt, sokkal hosszabbat kellett volna dobni. persze jött a nyomás, Cousins így is alig tudta eldobni, ha az jó helyre megy td... Most lehet javítani. Skol!Slay olvasta hogy az a passz Thielenhez megy és leváltott az emberéről. Ha Treadwell lett volna a célpont nem megy vissza a passzsávba. Óriási egyéni játék volt. Top5 CB Slay, csak kevesen "ismerek" ezt el.
vsanyi132
alatriste
több mint 6 éve
Leap lopás ide-oda, ezt az embert nem lehet nem imádni! 😀
Liverpool Fc
több mint 6 éve
CharlieF
767
Cook is back!
több mint 6 éve
Kell is nagyon, az int-nél Treadwell volt még lehetséges célpont, de jóval előrébb járt, sokkal hosszabbat kellett volna dobni. persze jött a nyomás, Cousins így is alig tudta eldobni, ha az jó helyre megy td... Most lehet javítani. Skol!Slay olvasta hogy az a passz Thielenhez megy és leváltott az emberéről. Ha Treadwell lett volna a célpont nem megy vissza a passzsávba. Óriási egyéni játék volt. Top5 CB Slay, csak kevesen "ismerek" ezt el.
vsanyi132
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Kell is nagyon, az int-nél Treadwell volt még lehetséges célpont, de jóval előrébb járt, sokkal hosszabbat kellett volna dobni. persze jött a nyomás, Cousins így is alig tudta eldobni, ha az jó helyre megy td... Most lehet javítani. Skol!
több mint 6 éve
Nagy takitka volt átengedni kb 4 védőfalembert
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Olinho18
94
Hunter egy állat...
több mint 6 éve
CharlieF
767
És megint!
több mint 6 éve
CharlieF
767
Hunter odaért! 😀
több mint 6 éve
Hova pánikolt Matyi? Még megvolt a zseb
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Baszki ezzel mit akart Cousins? Beszart a pass rush-tol?Thielen volt a közelben, de kb 2-en voltak rajta, de lehet hogy hárman is.... nem volt jó hívás.
Szabolcs_76
több mint 6 éve
Van baj, ez az int nagyon nem hiányzott.... Ismét nehéz este vár ránk.
több mint 6 éve
Olinho18
94
Hú de rossz passz volt 😡