New England Patriots - Buffalo Bills
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Legalább ez... 😛Úgy látszik a Bills sem akar mindenáron könnyen nyerni ma... 😀
Szerkesztette: Castleai01
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 8 éve
Mi ma akkor sem nyerünk, ha jövő vasárnapig játszunk. 😊 Ez egy elátkozott meccs.ma mi vagyunk a texans
Burkus
több mint 8 éve
A Pats köztudottan ritkán veri meg saját magát, azt hiszem most valami ilyesminek vagyunk szemtanúi...Nézzük meg jól, nem nagyon fogunk több ilyet látni idén... 😉
(Múlt héten a Texans drukkerek érezhettek hasonlóan...) 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 8 éve
Mi ma akkor sem nyerünk, ha jövő vasárnapig játszunk. 😊 Ez egy elátkozott meccs.
több mint 8 éve
és még ki is hagyja ez az ügyes
több mint 8 éve
Tomifinn
947
két hosszú egymás után? ezt most nem igazán értem
több mint 8 éve
Imitheking
1 882
Annyira jellemző...
több mint 8 éve
Oké, ez nem Gostkowski éve...
több mint 8 éve
miért rögtön TD-kre mentünk???
több mint 8 éve
first down nem lett volna elég? egyből TD? minek
több mint 8 éve
Imitheking
1 882
Szánalmas geci zebrék
több mint 8 éve
második félidőre kijött a védelem a pályára v. mi? 😊
több mint 8 éve
Ha úgy nézzük akkor bűn rosszul játszva is "csak" 13 ponttal égünk... 😛Mi adjon reményt ha nem ez... 😊
több mint 8 éve
southmiki
654
Minitron pedig igazán lehetett volna QB ezen a meccsen, úgy se volt még NFL meccsen kezdőirányító 😊Ráadásul ha a Pats így folytatja akkor a Defense úgy elfog fáradni hogy a végére hatalmas zakó is lehet belőle. 😕
Azért kíváncsi lennék mennyire tudja fogni azt a lasztit Brissett....mert nem tűnik az a kéz annyira használhatónak.
Mondjuk attól még a D-nek nem kellene ilyen homálynak lennie......
manuszka86
több mint 8 éve
Minitron pedig igazán lehetett volna QB ezen a meccsen, úgy se volt még NFL meccsen kezdőirányító 😊Azért kíváncsi lennék mennyire tudja fogni azt a lasztit Brissett....mert nem tűnik az a kéz annyira használhatónak.
Mondjuk attól még a D-nek nem kellene ilyen homálynak lennie......
több mint 8 éve
outcoachingIgen, az az a meccs, ami után jön az a Belichick klisé, hogy "We were outplayed and outcoached." És hogy vissza kell térni a táblához a labda mindkét oldalán. Nem állok fel Pats meccs elől, most sem teszem, pedig indokolt lenne.
zinedine5
több mint 8 éve
outcoachingVan még egy félidő, meglátjuk... 😊
zinedine5
több mint 8 éve
És még ebből szereznek egy FG-t majd..
több mint 8 éve
Majdnem... 😀
több mint 8 éve
Mibe hogy térdelünk? 😛Még az kellene, egy Brissett fumble a 10 yardon...
Castleai01
több mint 8 éve
outcoaching
több mint 8 éve
fut,térd
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 8 éve
remélem térdelünk 😊
több mint 8 éve
Mibe hogy térdelünk? 😛