New England Patriots - Buffalo Bills
1 feliratkozó
több mint 8 éve
ennyi k...a büntit😕
több mint 8 éve
Lúdas Solymi
8 017
Emlékeim szerint a tavalyi meccs se volt egyszerű, ott is szétfutott minket a Bills.Brissett az alap playeket vágja, a többit még nem, azt meg fogják rendesen.
Ami bosszant az a sok hiba, ez így nem fér bele.
több mint 8 éve
southmiki
654
A Jets verésre áll, a Miami kikapott, a Bills előtt leszünk egy meccsel, alapvetően jól van minden. Én 2-2-re vártam a preBrady szakaszt, ennél jobb lett. A 4:0, vs. 3x1-3 nyilván jobb lett volna.Nem is azzal van a gond hogy kikap a csapat csak az hogy hogyan 😕
Burkus
több mint 8 éve
A Jets verésre áll, a Miami kikapott, a Bills előtt leszünk egy meccsel, alapvetően jól van minden. Én 2-2-re vártam a preBrady szakaszt, ennél jobb lett. A 4:0, vs. 3x1-3 nyilván jobb lett volna.
több mint 8 éve
még Dola is elbassza a puntreturn-t
több mint 8 éve
Nagyon helyre lesznek téve a héten a srácok.csak az baromira nem járja, hogy minden második meccsen tök homályak vagyunk
Imitheking
több mint 8 éve
Nagyon helyre lesznek téve a héten a srácok.a cleveland helyében ki sem állnék a jövő héten, lesz vagy 50-0 😀
Imitheking
több mint 8 éve
Imitheking
1 882
Nagyon helyre lesznek téve a héten a srácok.
több mint 8 éve
FViktor93
2 173
Ez a kèt jàtèk remekül leírta a mai meccset...
több mint 8 éve
hát bassza meg, hogy ezt is kihozták
több mint 8 éve
wow... Na most ment el a meccs...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 8 éve
tyrod mit menekült! Mint anno az orange bowlon
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
szar fal mögöttElég lenne innen csak futni. Szegény túl sokat kapott ma.Az biztos hogy ma megtanulja milyen is NFL kezdő irányítónak lenni... 😉
Imitheking
Castleai01
több mint 8 éve
Akárhányszor szünet van nálunk átkapcsolok a sporttv-re... erre eddig 20-ból 18x ott is állt a játék😊Borzasztó meccs amúgy😕
több mint 8 éve
Elég lenne innen csak futni. Szegény túl sokat kapott ma.Az biztos hogy ma megtanulja milyen is NFL kezdő irányítónak lenni... 😉
Imitheking
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 8 éve
Imitheking
1 882
Elég lenne innen csak futni. Szegény túl sokat kapott ma.
több mint 8 éve
PEEtör
1 758
Kidobták a féket.Nem annyira rossz ez a Bills O mint sokan gondoljàk.Azèrt tennèm hozzà, hogy a vèdelem 13 pontot engedett úgy, hogy folyton fent vannak a pàlyàn. Egy kicsit jobb offense jàtèkkal az egy szoros meccs lehetneEgy 1 emberre épülő offense ellen..ennél csak jobb O-k ellen fogunk játszani
FViktor93
gordon
FViktor93
több mint 8 éve
10 bünti
több mint 8 éve
elkezdjük bemelegíteni jövőhétre Gronkot
több mint 8 éve
FViktor93
2 173
Nem elèg nèzni ezt a szenvedèst erre mèg bevàgjàk Manning szabadulós passzàt is...
több mint 8 éve
Belichick éra ota volt olyan hogy a csapat nem szerzett pontot 1 meccsen ?2003-ban a Bills ellen 😊 meg 2006-ban a Dolphins ellen
southmiki
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
FViktor93
2 173
Nem annyira rossz ez a Bills O mint sokan gondoljàk.Azèrt tennèm hozzà, hogy a vèdelem 13 pontot engedett úgy, hogy folyton fent vannak a pàlyàn. Egy kicsit jobb offense jàtèkkal az egy szoros meccs lehetneEgy 1 emberre épülő offense ellen..ennél csak jobb O-k ellen fogunk játszani
FViktor93
gordon