New England Patriots - Buffalo Bills
1 feliratkozó
több mint 8 éve
köv. play. passz fut,futFut, passz, fut lesz 😀
ParadSEC
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 8 éve
Ha Ryan kap szerződés hosszabítást akkor nincs igazság a földönKaphat egy új szerződés, mondjuk Chicgaoban!
ParadSEC
több mint 8 éve
Az offense nem érdekel ma, sérült 3. számú irányítóval elég egysíkú a játékhívás.Ami felbassz az a D inkonzisztens játéka. Nem temetem őket, mint ahogy a texans ellen sem emeltem a srácokat pajzsra. Évek óta toljuk a korai körös cetliket a D-be van talent is bőven mégsem látom, hogy évről-évre szintet lépnének..ugyanaz a bealvás az első drive-okban, szopjuk az screen-eket, checkdown passzokat.. meglepődünk azon, hogy mccoyt tömik labdával, ismét BB fog térdelni a padnál és magyarázni...szvsz Pat az egyik legtúlértékeltebb DC a ligában..
több mint 8 éve
köv. play. passz fut,fut
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 8 éve
Ha Ryan kap szerződés hosszabítást akkor nincs igazság a földön
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 8 éve
legyünk pozitívak: 2 td-vel fordíthatunk😀
több mint 8 éve
Végre volt nyomás!
több mint 8 éve
Na ez tekintélyteremtő volt... 😊
több mint 8 éve
Imitheking
1 882
Jaj de szépet nyomott oda Hightower
több mint 8 éve
azért szépet kapott taylor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Jól játszik a Bills, ennyi...Fel kell nőni hozzájuk, nincsen mese...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 8 éve
Ezt rossz nézni...
több mint 8 éve
Ryan kesztyűt mivel kenték be???
több mint 8 éve
vki számolja misstckliket?
több mint 8 éve
Az egy dolog, hogy az O kevés, de a D mi a faszt csinál?
több mint 8 éve
Mondjuk már régen néztem ennyire nyugodtan meccset...Én is így lennék vele ha nem egy csoportban lennénk velük
Legrosszabb esetben 3-1 lesz... ÉS 😊
FunHun
több mint 8 éve
Feladtuk a mecscet? Ennyire nem tud dobni Brisett?Én csak arra tudok gondolni, hogy az ujjsérülése komolyabb mint mondják és képtelen pontosan dobni. A gameplan egyszerü, azt nem mondjam primitív voltát már az ovis fiam is észleli.
ParadSEC
több mint 8 éve
FunHun
1 482
Mondjuk már régen néztem ennyire nyugodtan meccset...Legrosszabb esetben 3-1 lesz... ÉS 😊
több mint 8 éve
Rex tesók kivégeznek így minket az tuti. Belefuthatunk egy csúnya alázásba
több mint 8 éve
legalább már volt 1st downunk😊
több mint 8 éve
FunHun
1 482
Ezt eddig elég biztonsági játéknak tűnik...
több mint 8 éve
Legalább a spec. team jó... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 8 éve
Feladtuk a mecscet? Ennyire nem tud dobni Brisett?
több mint 8 éve
Nem tud passzolni Brissett????
több mint 8 éve
Mondjuk valamit láthatnak benne ha még mindig őt erőltetik...Másokat kevesebb/kisebb hibák után is ejteni szokott BB... 😊