NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
35
10
2:15, Arena4
New England Patriots - Buffalo Bills
több mint 5 éve
Most nem volt szar TB
több mint 5 éve
Tavaly kifejezetten erős volt ebben, voltak látványos játékai ebben a szerepkörben..Főleg endzone játékokban..Sztem Börkét simán lehetne Dola/Welker klónként használni slot és screen játékoknál..Olyan a mozgása és sebessége mint a fénykorában jó Welkernek..szerintem szar vagy nem jó route futó az a baja, ebből volt az int is
kyobalu
gordon
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
southmiki
654
+ slotban ott van Edelman mert neki is az az igazi posztja.Sztem Börkét simán lehetne Dola/Welker klónként használni slot és screen játékoknál..Olyan a mozgása és sebessége mint a fénykorában jó Welkernek..szerintem szar vagy nem jó route futó az a baja, ebből volt az int is
kyobalu
gordon
több mint 5 éve
Fussunk és nyerjük meg ezt a meccset, a többiért ráérünk aggódni később.
több mint 5 éve
Sztem Börkét simán lehetne Dola/Welker klónként használni slot és screen játékoknál..Olyan a mozgása és sebessége mint a fénykorában jó Welkernek..szerintem szar vagy nem jó route futó az a baja, ebből volt az int is
kyobalu
több mint 5 éve
Dorsett volt már fenn?
több mint 5 éve
Szép, de azért vannak másik elkapók is a csapatban😊hogy ne legyen üres a depth chart
NB2
több mint 5 éve
Szép, de azért vannak másik elkapók is a csapatban😊
több mint 5 éve
Nem volt lenn? De a felismerés olyan igazi Julianes 😊Szerintem nem
Burkus
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Sztem Börkét simán lehetne Dola/Welker klónként használni slot és screen játékoknál..Olyan a mozgása és sebessége mint a fénykorában jó Welkernek..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
Nem volt lenn? De a felismerés olyan igazi Julianes 😊
több mint 5 éve
A Burkheaddel kapcsolatos negatív várakozások viszont szerencsére nem jöttek be. (Már hogy fejsérülések miatt nem sokáig lesz a csapatban.) Egyenlőre jól bírja és tehermentesíti is Michelt. White szezonjának második fele viszont csendesebb.
több mint 5 éve
Gronknak nagyon nem megy.
több mint 5 éve
Miért nem lép vissza és térdel le?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
mi a faxot művel az ST a 2. félidőben???
több mint 5 éve
Ez a KR tragikus
több mint 5 éve
A ST megint töketlen.
több mint 5 éve
BB Mayfield gyereket akarta állítólag idén nagyon a Cooks-ért kapott pickel..De beelőzött a Browns..Most meg úgy tűnik, hogy elindult vele a szekér..Jobban öröltem volna én is, a Ő ül Brady mögött a padon..Éppen veri a Cicákat. Ne szidjátok Josh Allent. 30,9 a ratingje, míg Brady éppen 19,5-ön áll a harmadik negyed derekán... 😊
kyobalu
több mint 5 éve
azért kezd meleg lenni a pite, szóval kéne valami az O-tól(srácok azért év elején láttuk TB-t, simán hajlok rá, hogy a sérülése akadályozza! már nem tudom melyik évben is sérült volt, akkor volt ilyen totál vakon)
több mint 5 éve
HT megint azt sem tudja milyen nap vanEgesz szezonban nem tudja
zinedine5
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
HT megint azt sem tudja milyen nap van
több mint 5 éve
BB Mayfield gyereket akarta állítólag idén nagyon a Cooks-ért kapott pickel..De beelőzött a Browns..Most meg úgy tűnik, hogy elindult vele a szekér..Jobban öröltem volna én is, a Ő ül Brady mögött a padon..
Ward egy paraszt.. 😉