NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
New England Patriots - Buffalo Bills
több mint 4 éve
asszem ezt innen behúzza a Pats (jinx), de akkor már a hendi is jöhetne 😀
több mint 4 éve
Michel wtf?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
southmiki
654
Minitron visszatért😊
több mint 4 éve
Gyí-gyí-gyí
Draft
több mint 4 éve
"visszafelé megy a gyerek, beszarok" 😀😀azért ez elég fasza drive volt az utolsó 3 playig 😀 de amikor Brady elindult, eléggé felröhögtem, elég egyértelmű volt, hogy nem lesz TD 😀😀..ezt tedd el valami humorosba. kb, mint amikor Eric az angolna "úszott" 😀
Löfli
petey
több mint 4 éve
bobi0092
4 353
A Bills 3 and out-ra élőfogadásban körülbelül 1.02-es szorzót adott minden fogadóiroda.
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 4 éve
red5
521
Hiába ágyúkar..."Ágyú agyú, nála van az adu,
ThundersNFL
Amit szigorúan kihasznál."
őlég vót
több mint 4 éve
Hiába ágyúkar...
Draft
több mint 4 éve
southmiki
654
Levannak tiltva,Cyp akkor is itt vann amikor a saját csapata játszik ( igazi szurkoló).Cyp és Norbi180...Hát én majdnem minden meccsen ittvagyok ( nem mindig kommentelek) de akkor is vannak Pats drukkerek amikor nem megy a csapatnak , ellentétben más szurkolókkal akik amikor vesztésre áll a csapat akkor a nem Pats drukkerek és nem is az ellrnfél drukkerei rendre kárörvendenek .Egyébként vicces, hogy amíg a Pats vezet, csak Pats szurkolók vannak itt, ha a Bills csinál nagy játékot vagy fordít, akkor meg megjelenik mindenki 😀Korábban pont az merült fel, hogy a Pecc drukkerek csak akkor aktívak, amikor éppen vezet a csapat 😛
jamaicababa
Kampman
southmiki
ThundersNFL
több mint 4 éve
red5
521
hiába ha megállít a Bills3 Redzone trip voltMár lezárhattuk volna a meccset..ne túlozzunk...nagyon jó a Bills
jamaicababa
red5
jamaicababa
őlég vót
több mint 4 éve
Most az elkapok tettek hozza a pluszt, a drivehoz. Az utolso play nem kicsit osszeomlott viszont. Evvan. De ez mar valami volt.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
kérnék egy védelem labdaszerzést!Adom
NB2
Draft
több mint 4 éve
Imitheking
1 882
Sajnos iden ennyi szokott lenni a redzone o.
több mint 4 éve
kérnék egy védelem labdaszerzést!
több mint 4 éve
topin
2 007
kár......én nekimentem volnaIgy egy FG is eleg, ami jobban benne van a JE nelkuli offenseben, mint meg egxszer vegigmasirozni..bizzunk a vedelemben jelszoval..
red5
több mint 4 éve
azért ez elég fasza drive volt az utolsó 3 playig 😀 de amikor Brady elindult, eléggé felröhögtem, elég egyértelmű volt, hogy nem lesz TD 😀😀..ezt tedd el valami humorosba. kb, mint amikor Eric az angolna "úszott" 😀
Löfli
több mint 4 éve
3 Redzone trip voltMár lezárhattuk volna a meccset..ne túlozzunk...nagyon jó a Bills
jamaicababa
red5
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
red5
521
Már lezárhattuk volna a meccset..ne túlozzunk...nagyon jó a Bills
jamaicababa
őlég vót
több mint 4 éve
azért ez elég fasza drive volt az utolsó 3 playig 😀 de amikor Brady elindult, eléggé felröhögtem, elég egyértelmű volt, hogy nem lesz TD 😀😀
több mint 4 éve
birodalmi lépegető 😀Állta az ütést 💪💪💪
Negritis
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
több mint 4 éve
2 nyavalyás yardon múlt😕
több mint 4 éve
Már lezárhattuk volna a meccset..
Roses are red,
Violets are blue,