NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
New England Patriots - Buffalo Bills
több mint 4 éve
Hát abból csak egy van a kettőben együtt. De ha úgy értetted, hogy White megérdemelné hogy megemlítsék, abban alighanem igazad van.20 év óta az első csoportmeccs, ahol felmerülhet a kérdés, melyik csapatban jobb a QB.Én azon gondolkodtam most, hogy melyik csapatban játszik több valós dpoy candidate.
gabokocka
Cruyffista
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Egyébként vicces, hogy amíg a Pats vezet, csak Pats szurkolók vannak itt, ha a Bills csinál nagy játékot vagy fordít, akkor meg megjelenik mindenki 😀Mint keselyűk a dögre...
jamaicababa
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Egyébként vicces, hogy amíg a Pats vezet, csak Pats szurkolók vannak itt, ha a Bills csinál nagy játékot vagy fordít, akkor meg megjelenik mindenki 😀
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
Nagyon kellene egy labdaszerzés
Draft
több mint 4 éve
1-1, ez nem olyan nehéz.20 év óta az első csoportmeccs, ahol felmerülhet a kérdés, melyik csapatban jobb a QB.Én azok gondolkodtam most, hogy melyik csapatban játszik több valós dpoy candidate.
gabokocka
Cruyffista
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Ujabb NFL rekord! Brady tobbszor kiegett mint barki mas!
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
🤔🤔🤔Nyilván nem karriert kell nézni, de ha csak ezt a meccset, vagy az idei szezont nézed, Allenből kezd QB lenni, Brady meg sztem élete legrosszabb szezonjában.20 év óta az első csoportmeccs, ahol felmerülhet a kérdés, melyik csapatban jobb a QB.Nem tudom mit szívsz de adj belőle
gabokocka
ThundersNFL
Ma is, Allen csinált 2-3 extra játékot, amivel megfordította a meccset.
gabokocka
Draft
több mint 4 éve
Azért opi-nál a védő is hogy rátette Watsonra a kezét.jah én is ezt néztem, hogy azért nem törekedett nagyon továbbmenni és ő is fogott, szóval ez olyan félkamu sárga volt nálam!
southmiki
több mint 4 éve
Cruyffista
3 345
20 év óta az első csoportmeccs, ahol felmerülhet a kérdés, melyik csapatban jobb a QB.Én azon gondolkodtam most, hogy melyik csapatban játszik több valós dpoy candidate.
gabokocka
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 4 éve
Imitheking
1 882
20 év óta az első csoportmeccs, ahol felmerülhet a kérdés, melyik csapatban jobb a QB.Okosabb voltal te ennel regen.
gabokocka
több mint 4 éve
Jéé, tényleg, De régen vót már az is. 😊20 év óta az első csoportmeccs, ahol felmerülhet a kérdés, melyik csapatban jobb a QB.2008-ban Pennington és Favre is jobb volt, mint Cassel 😊
gabokocka
Úristen, Favre a Jetsben, beteg dolgok mentek akkoriban
Kampman
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
southmiki
654
Azért opi-nál a védő is hogy rátette Watsonra a kezét.
több mint 4 éve
OPI csak nálunk tudják bedobni...
Draft
több mint 4 éve
Nyilván nem karriert kell nézni, de ha csak ezt a meccset, vagy az idei szezont nézed, Allenből kezd QB lenni, Brady meg sztem élete legrosszabb szezonjában.20 év óta az első csoportmeccs, ahol felmerülhet a kérdés, melyik csapatban jobb a QB.Nem tudom mit szívsz de adj belőle
gabokocka
ThundersNFL
Ma is, Allen csinált 2-3 extra játékot, amivel megfordította a meccset.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Ebben a drive-ban.Gyakotlatilag ugyanaz a játék lett egymás után 3x behívva.
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
ejj ha most lenne egy elit elkapó oaklandből 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Kampman
28 290
20 év óta az első csoportmeccs, ahol felmerülhet a kérdés, melyik csapatban jobb a QB.2008-ban Pennington és Favre is jobb volt, mint Cassel 😊
gabokocka
Úristen, Favre a Jetsben, beteg dolgok mentek akkoriban
több mint 4 éve
20 év óta az első csoportmeccs, ahol felmerülhet a kérdés, melyik csapatban jobb a QB.Úgy érted, hogy AFC eastes csoportmeccs gondolom 😊
gabokocka
Egyébként Szancsíz smafu? 😊
több mint 4 éve
A nagyobb baj most van hogy JE bement..Az eddigi sérülések melle jött egy kis agyrazkodas is.
topin
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
Sifur
1 118
20 év óta az első csoportmeccs, ahol felmerülhet a kérdés, melyik csapatban jobb a QB.Hát a Bills talált 2 nagy 1 trükkös játékot, Brady ma jól játszik
gabokocka
több mint 4 éve
southmiki
654
Pedig ma nem is játszik rosszul a 12-es.20 év óta az első csoportmeccs, ahol felmerülhet a kérdés, melyik csapatban jobb a QB.Lol
gabokocka
topin
több mint 4 éve
nyilván, de általában ez a válasz arra hogy miért kap ki egy csapat 😀Nem tudtam h lefujtak 😉mert vezet az ellenfél? 😀hülye egyéni hibák miatt kapunk ki vazze!!!Miert kapnank ki?
NB2
topin
Negritis
topin
az ellenfél több pontot szerzett 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Utóbbi időben nem volt jellemző az ilyen benyelt TD.Gilmore és DMC kicsit benézte.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
topin
2 007
A nagyobb baj most van hogy JE bement..
több mint 4 éve
20 év óta az első csoportmeccs, ahol felmerülhet a kérdés, melyik csapatban jobb a QB.Nem tudom mit szívsz de adj belőle
gabokocka
Draft