NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
New England Patriots - Buffalo Bills
több mint 4 éve
southmiki
654
Collibs mentségére labdára ment 😊nyilván 15 yardot nem dobjákVártam
minek azt a pats ellen
Negritis
Sinisa
több mint 4 éve
nem kell mindent komolyan venni 😊 főleg egy ilyen topikot 😀 le kell őket szarni 😀A baj nem az hogy kommentelnek hanem az hogy miket,illetve hogy azt mondogatják hogy a Patsesek divatszurkolok mikozben ők a divat hatter, mert csak azért fönmaradni hogy fikázz egy csapatot ... de hát ők tudják. Tisztelet a kivételnek.mondjuk nem tudom miért zavar titeket ennyire, hogy egy nyilvános fórumon, egy eredménykövető topikban mikor kommentelnek az emberek 😀Tisztelet a kivételnek..Egyébként vicces, hogy amíg a Pats vezet, csak Pats szurkolók vannak itt, ha a Bills csinál nagy játékot vagy fordít, akkor meg megjelenik mindenki 😀baszki, Pats szurkoló lettem? 😕
jamaicababa
Löfli
De lám, most megint csendesebbek a többi csapat szurkolói
jamaicababa
Löfli
southmiki
több mint 4 éve
bobi0092
4 353
A facemask tekintve hogy elég egyértelmű tud lenni (és értem h nem mindig észrevehető) miért is nem piros zászlós??
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 4 éve
Facemask.....Jogos
KeyG
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
nyilván 15 yardot nem dobjákVártam
minek azt a pats ellen
Negritis
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
topin
2 007
Collins minek ugrott a kupacba a hulye
több mint 4 éve
nyilván 15 yardot nem dobjákminek azt a pats ellen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
na ez mondjuk mekkora volt Allentől
több mint 4 éve
faxé nem lehet megfogni!!!
több mint 4 éve
KeyG
9 477
Sok időt fognak hagyni.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 4 éve
southmiki
654
A baj nem az hogy kommentelnek hanem az hogy miket,illetve hogy azt mondogatják hogy a Patsesek divatszurkolok mikozben ők a divat hatter, mert csak azért fönmaradni hogy fikázz egy csapatot ... de hát ők tudják. Tisztelet a kivételnek.mondjuk nem tudom miért zavar titeket ennyire, hogy egy nyilvános fórumon, egy eredménykövető topikban mikor kommentelnek az emberek 😀Tisztelet a kivételnek..Egyébként vicces, hogy amíg a Pats vezet, csak Pats szurkolók vannak itt, ha a Bills csinál nagy játékot vagy fordít, akkor meg megjelenik mindenki 😀baszki, Pats szurkoló lettem? 😕
jamaicababa
Löfli
jamaicababa
Löfli
több mint 4 éve
Kampman
28 290
A Pats playoff eredménykövetőben is állandóan panaszkodnak, amikor a semleges drukkerekmondjuk nem tudom miért zavar titeket ennyire, hogy egy nyilvános fórumon, egy eredménykövető topikban mikor kommentelnek az emberek 😀Tisztelet a kivételnek..Egyébként vicces, hogy amíg a Pats vezet, csak Pats szurkolók vannak itt, ha a Bills csinál nagy játékot vagy fordít, akkor meg megjelenik mindenki 😀baszki, Pats szurkoló lettem? 😕
jamaicababa
Löfli
jamaicababa
Löfli
több mint 4 éve
Ez hogy volt 2&17? Első down és incomplete után?Beszívott cameraman
peterk2005
Draft
több mint 4 éve
bobi0092
4 353
Ez hogy volt 2&17? Első down és incomplete után?Be van ma kicsit baszva az NFL network, vagy az adatösszekötettés valaki és a kijelző között, mert párszor már félrement 😀
peterk2005
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 4 éve
3 sack de sokkal több nemMa az Offense ha a befejezésbe nem is erős, de biztató jeleket mutat ha januárban hasonló szinten mennek,top defense ellen ezt hozni furaMa egyik defense sem top defense. A Pats def annyival jobb, hogy legalább a Bills alapjátékait fogja.
Sifur
peterk2005
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
Ez hogy volt 2&17? Első down és incomplete után?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Beasleyt nem tudjuk tartani ma. 😕
több mint 4 éve
mondjuk nem tudom miért zavar titeket ennyire, hogy egy nyilvános fórumon, egy eredménykövető topikban mikor kommentelnek az emberek 😀Tisztelet a kivételnek..Egyébként vicces, hogy amíg a Pats vezet, csak Pats szurkolók vannak itt, ha a Bills csinál nagy játékot vagy fordít, akkor meg megjelenik mindenki 😀baszki, Pats szurkoló lettem? 😕
jamaicababa
Löfli
jamaicababa
több mint 4 éve
Na kell az labdaszerzés
Draft
több mint 4 éve
Tisztelet a kivételnek..Egyébként vicces, hogy amíg a Pats vezet, csak Pats szurkolók vannak itt, ha a Bills csinál nagy játékot vagy fordít, akkor meg megjelenik mindenki 😀baszki, Pats szurkoló lettem? 😕
jamaicababa
Löfli
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
southmiki
654
agyrázkódás gyanú miatt nem kéne fejelgetni JE-t😊Pályán volt tehát átment.
NB2
több mint 4 éve
Ma az Offense ha a befejezésbe nem is erős, de biztató jeleket mutat ha januárban hasonló szinten mennek,top defense ellen ezt hozni furaMa egyik defense sem top defense. A Pats def annyival jobb, hogy legalább a Bills alapjátékait fogja.
Sifur
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)