New England Patriots - Buffalo Bills
1 napja
Ez még egy szép kétperces drive is volt.ezzel azért vitatkoznék 😊
Burkus
gyakorlatilag féltünk és szerencsénk volt
ha tökösebbek vagyunk legalább 40 mp-cel többünk lehetett volna
1 napja
Ez még egy szép kétperces drive is volt.
1 napja
clock gate 😊
1 napja
😀 😀 😀 😀 😀 This man was afraid of my 9 week golden retriever puppy when we were neighbors in Philly…don’t let this fool you 😂😂😂 https://t.co/cQGWFwhM0B
— Amber Sarcone (@ambersarcone) December 14, 2025
1 napja
Egyik kedvenc HC-m. Gondoltam, hogy nagyot fog vele a Pecc, de azt, hogy már most így állnak...Vrabel bye week után 6-0, ez a meccs is eddig jól áll nekiNagyon jó HC.Nem értem miért küldték el a Titans-től.
FloresR
SBL
1 napja
kurva ST minden héten piszok jó helyzetet ad az ellenfél támadóinak
1 napja
Vrabel bye week után 6-0, ez a meccs is eddig jól áll nekiNagyon jó HC.Nem értem miért küldték el a Titans-től.
FloresR
1 napja
Ezt nem láttam jönni. Mindazonáltal a Bills veszélyes lehet.
1 napja
Halló WWF? Bölényeket mészárolnak a tévében!
1 napja
egy platós ifa is megfordult volna azon a folyosón
1 napja
Mondom szépen lepörgetjük az órát, erre Henderson nem fut vagy 50 yardot és TD-t szerez? 😊
1 napja
Jézusom 😊 21:0
1 napja
Bmeg ha nem 2 playben gondolkosz akkor mi ez a hívás? Bazd előre hátha ha puntolni akarsz geci
1 napja
Ooh Davis,baszki….szerencsére megúsztuk, de ott én is ideges lettem...
kolok1972
1 napja
Ooh Davis,baszki….
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
1 napja
Maye-n benézte a Bills D ezt a playt.
1 napja
Érdekes, hogy beszélnek Maye-ről meg Vrabelről, pedig szerintem abban, amit látunk, legalább akkora szerepe van JMD-nek. Eszméletlen kreatív hívások vannak. Hogy a futás is ülni fog, nem hittem volna.Mondtak talán hogy a Bills rush Def 27. vagy 28.
Burkus
1 napja
Érdekes, hogy beszélnek Maye-ről meg Vrabelről, pedig szerintem abban, amit látunk, legalább akkora szerepe van JMD-nek. Eszméletlen kreatív hívások vannak. Hogy a futás is ülni fog, nem hittem volna.
1 napja
mi a faxért nem futottunk egy nyomorult yardért????
1 napja
Sziasztok, eddig ez rendben van. Volt, ezt 3&1-et miért kellett mélyre játszani, nem tudom.
1 napja
Úgy csalnak a peccnek, mint 20 éve 😀20? 10 inkább. De én még tudok példát mondani 2018 januárjából is. 😀
Jakehomer
1 napja
Ez a diffi
1 napja
Vrabelnek pirosat se kell dobnia ? 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz