New England Patriots - Buffalo Bills
1 napja
Nagy pénzt nem tennék a NE-re.
1 napja
Nyilván, de ezt itt a kanapén én tudtam. Meg nyilván itt sokan. Az edzői stáb ezt nem.godndolta így.Akkor mehetünk is a picsaba hazaInnen ez lefőtt.... De nem baj.... Ebből tanulni kell.... Szerintem Allen az egyik legjobb comeback hero QB a ligában
zinedine5
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
1 napja
Hat beszarok ez milyen leolvadas
1 napja
a bills O-t nem fogjuk meg innentől 😕Főleg, hogy a D így mennyit pihenhet. Kezét foghatnak és kitalálhatják melyik segített többet a másiknak.
NB2
1 napja
Akkor mehetünk is a picsaba hazaInnen ez lefőtt.... De nem baj.... Ebből tanulni kell.... Szerintem Allen az egyik legjobb comeback hero QB a ligában
zinedine5
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 napja
a bills O-t nem fogjuk meg innentől 😕
1 napja
Akkor mehetünk is a picsaba haza
1 napja
első félidőben kúrtuk el, mikor nem hittük el, hogy ennyire gyenge a BillsSzerintem nem. Tudtuk, hogy milyen Allen. Múlt héten ugyanezt megcsinálta a Cinci ellen. Egyszerűen nem szabad lelépni a gázpedálról ellenük. Mi meg azt gondoltuk, hogy ez megvan 21-0- nál
ott amikor nem értettem, hogy miért nem futottunk 3&1-re és a félidei beszari játék is visszaütött
NB2
1 napja
Most ha nem egy hosszu drive TD akkor utana a bills visszavisz egy TDt:/
1 napja
Óriási meccs!!!
1 napja
első félidőben kúrtuk el, mikor nem hittük el, hogy ennyire gyenge a Billsott amikor nem értettem, hogy miért nem futottunk 3&1-re és a félidei beszari játék is visszaütött
1 napja
Bills Defensre ezeket miert nem dobják?Inkább ez a kérdés,számtalan ordító holdingot nem dobtak rájuk,nálunk mindent be fújnak. Persze ezek fujhato flagek
remontada
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
1 napja
FloresR
320
Spencer Brown beérett
1 napja
nagyon könnyű szívvel dobálják ezt a zebrákOtt segítik őket, ahol tudják. De a Pats D szétesett.
vpi
1 napja
hozzá se tudunk fingani Cookhoz
1 napja
Bills Defensre ezeket miert nem dobják?
1 napja
nagyon könnyű szívvel dobálják ezt a zebrák
1 napja
Ez már a szánalom kategória komolyan
1 napja
megint kulcsjáték, megint elkúrjuk 😕
1 napja