New England Patriots - Las Vegas Raiders

10 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 547
Uristen ez a gyenge szar raiders d ellen 10 pont szánalmas, a nagy Mayne egy lóhúgy gyenge szar irányitó, ennek a szar csapatnak a liga 80% simán felfog rakni 20 pontot minimum, erre ez a szar pats meg kemény 10 pont ,mehetek az utolsó helyért .
Norbi180
Maye. Legalább a nevét írd le jól, ha idejössz trollkodni.
Burkus
Arra se méltó ez a gyenge szar hogy a nevét helyesen leirjam , buktam miatta a a fogadásom. Hála istenek még évekig nem kell számolni ezzel a fos csapatal, remélem évekig baszakodok ezzel fos irányitóval.
Norbi180
Akkor te se lehetsz valami nagy tudós, hogyha erre a meccsre pénzt tettél.
De köszönjük, hogy megosztottad velünk a meglátásod 😀
10 hónapja
Norbi180 Baltimore Ravens 740
Uristen ez a gyenge szar raiders d ellen 10 pont szánalmas, a nagy Mayne egy lóhúgy gyenge szar irányitó, ennek a szar csapatnak a liga 80% simán felfog rakni 20 pontot minimum, erre ez a szar pats meg kemény 10 pont ,mehetek az utolsó helyért .
Norbi180
Burkus
Arra se méltó ez a gyenge szar hogy a nevét helyesen leirjam , buktam miatta a a fogadásom. Hála istenek még évekig nem kell számolni ezzel a fos csapatal, remélem évekig baszakodok ezzel fos irányitóval.
10 hónapja
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Pete Caroll valamit visszakapott a Supre Bowlért. 😊
Burkus
A Raiders meg a Tuck Rule-ért
Kampman
Azért ez kevés !
10 hónapja
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Kutya szarok voltunk,megérdemelt L. Ennél csak jobb lehet az offense igaz nagy csodát nem várok a szezontól😃
manuszka86
Én átállnék a futásra mert úgy tűnik Maye-re még kicsit nagy a kabát...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
10 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 621 — Patriots fan
Kutya szarok voltunk,megérdemelt L. Ennél csak jobb lehet az offense igaz nagy csodát nem várok a szezontól😃

10 hónapja
AFC East 0-3 eddig 😊
NB2
Felkészül a Bills? 😛

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
10 hónapja
NB2 New England Patriots 29 521 — nabege2@yahoo.com
AFC East 0-3 eddig 😊
10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 824
Pete Caroll valamit visszakapott a Supre Bowlért. 😊
Burkus
A Raiders meg a Tuck Rule-ért
10 hónapja
Azt hiszem szűkös éveink folytatódnak.....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Hosszú szezon lesz ez valóban és nem a playoff miatt... 😀

10 hónapja
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Pete Caroll valamit visszakapott a Super Bowlért. 😊

Szerkesztette: Burkus
10 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 624 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Azt hiszem szűkös éveink folytatódnak.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Vissza kellene térni a régi mezhez (amin nem ez az idétlen vállcsík volt). Abban jobban ment. Meg jobban is nézett ki.
10 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 624 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Norbi180
Ezt kár volt leírnod te észlény

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Norbi180
10 hónapja
Norbi180
Köszi az építő jellegű kritikáért... 😊
(Kár hogy a kutya nem kérdezett...) 😉

10 hónapja
Norbi180 Baltimore Ravens 740
10 hónapja
Faszért nem hoztuk ide Ben Johnson-t....
Nomac
Én is kiváncsi vagyok, hogy mit csinál a Macikkal, úgy, hogy nagyon ide akart jönni.
Surtr
na rá én is,reménykedtem h idejön😕

10 hónapja
Surtr New England Patriots 246
Faszért nem hoztuk ide Ben Johnson-t....
Nomac
Én is kiváncsi vagyok, hogy mit csinál a Macikkal, úgy, hogy nagyon ide akart jönni.
10 hónapja
Smith szetszedi a passz Def-et
kolok1972
Pedig nem egy Allen vagy Burrow, mi lesz majd ellenük?
Burkus
Semmi különös csak szembejön majd a valóság...
D-line és CB sor rendben van de van egy tapasztalatlan/középszerű Safety párosunk és 1 db NFL szintű LB-ünk...
O-fal meg jobb mint mint tavaly de még mindig Liga alsó fele, ahogy az elkapó sor is...
RB-ek jók de kb. ennyi...
Maye meg eddig csak ígéret, semmi több...
Castleai01
Ezzel vitatkoznék… Legalább is ma ok sem voltak rendben
kolok1972
Nyílván Gonzo nélkül más a leányzó fekvése de én inkább a szezon egészére nézve írtam amit írtam, nem a mai meccsre...

10 hónapja
21:14 a 1st down. Egy Raiders ellen.Jézusom.
10 hónapja
kolok1972 New England Patriots 3 122 — Pats fan
Smith szetszedi a passz Def-et
kolok1972
Pedig nem egy Allen vagy Burrow, mi lesz majd ellenük?
Burkus
Semmi különös csak szembejön majd a valóság...
D-line és CB sor rendben van de van egy tapasztalatlan/középszerű Safety párosunk és 1 db NFL szintű LB-ünk...
O-fal meg jobb mint mint tavaly de még mindig Liga alsó fele, ahogy az elkapó sor is...
RB-ek jók de kb. ennyi...
Maye meg eddig csak ígéret, semmi több...
Castleai01
Ezzel vitatkoznék… Legalább is ma ok sem voltak rendben

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
10 hónapja
Mi értelme puntolni?
Nomac
Feladta a meccset.
Burkus
Bízik a védelemban hátha labdát tudnak szerezni mert az O sajna fogalmatlan ma, Maye-el az élen...
Mi ma nem tudjuk megverni a Raiderst, hátha majd ők magukat... 😛
Castleai01
Hahahahahaha
zinedine5
Nálam még mindig jobbak voltak ma mint az O... 😉
Castleai01
Alacsony van az a léc😂😂

10 hónapja
Mi értelme puntolni?
Nomac
Feladta a meccset.
Burkus
Bízik a védelemban hátha labdát tudnak szerezni mert az O sajna fogalmatlan ma, Maye-el az élen...
Castleai01
Hahahahahaha
zinedine5
Nálam még mindig jobbak voltak ma mint az O... 😉

10 hónapja
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 105
Huhh, úgy néz ki a vasárnap esték idén se fognak sok örömöt hozni

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
10 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 539 — Ajmo Vatreni
Mi értelme puntolni?
Nomac
Feladta a meccset.
Burkus
Castleai01
Hahahahahaha