New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 8 éve
csak megvillant az a probowl safety
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 8 éve
uhh TD ez már nem az első ilyen sack 😊
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 8 éve
Hát lábról dobva ment 50 yardot a levegőben a labda
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Remélem ez a lendület kitart december végéig (mi is jövünk idén még ide - | kikapni | ).Végül is csak 400+ yardot és 5 TD-t szopott még csak a Saints D, tényleg nem rossz.Le a kalappal a Szentek előtt korekktül felszìvták magukat. Kíváncsi vagyok most mit mutat az O.Az az érdekes, hogy a tökutolsó def egész jól nyomja. No persze nem futás ellen....
gabokocka
Kájzerszóze
Jakehomer
több mint 8 éve
Mit akartunk ebből a play-ből kihozni???
több mint 8 éve
Kriszti Agilera énekelt a Dzsini in dö bottle-ról...... Na neeeee.
több mint 8 éve
"lájnbekker? nem, browner" xD az ólajtó
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Teddy ezt nem tudta nem elkapni
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Végül is csak 400+ yardot és 5 TD-t szopott még csak a Saints D, tényleg nem rossz.Le a kalappal a Szentek előtt korekktül felszìvták magukat. Kíváncsi vagyok most mit mutat az O.Az az érdekes, hogy a tökutolsó def egész jól nyomja. No persze nem futás ellen....
gabokocka
Kájzerszóze
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Ginn most elfelejtette elejteni a TD passzt. Végre.
több mint 8 éve
Browner................. no komment már
több mint 8 éve
nem hiszem el hogy ezt csak negyedjére sikerül...
több mint 8 éve
Remmers helyén lassan megnézhetnénk Williamst.
több mint 8 éve
Le a kalappal a Szentek előtt korekktül felszìvták magukat. Kíváncsi vagyok most mit mutat az O.Az az érdekes, hogy a tökutolsó def egész jól nyomja. No persze nem futás ellen....
gabokocka
több mint 8 éve
Le a kalappal a Szentek előtt korekktül felszìvták magukat. Kíváncsi vagyok most mit mutat az O.
több mint 8 éve
Harpert szeretjükazért így, hogy már a panthersnél játszik jóval szerethetőbb egyéniség
atapapa
......
több mint 8 éve
Alakul a buli!
több mint 8 éve
JNO védekezett rajta?
több mint 8 éve
nájsz
több mint 8 éve
adam77
635
szép volt