New Orleans Saints - Detroit Lions
több mint 7 éve
ja jó éjt! Grat a szenteknek, a TB már 21 ponttal ég 😀
több mint 7 éve
Ata! Jó a sapi a Kapitányon!
több mint 7 éve
Persze.Alapvetően az eredménytől, meg a majdnem comebacktől eltekintve, ez egy borzasztó szar döntés volt, hogy kockáztatott 35 pont hátrányban. Volt mondjuk 10% esélye, hogy bejön, erre kiesett a fél a csapat. Nyilván a közönség jól szórakozik közben, de egy franchise-t felrakni erre...Fogalmam sincs, ezek szerint igen.Vicces, hogy puntoltunk.nem követem nagyon az nfl-t, itt a pontkülönbség is számít vagy micsoda?
Bazzani
baggio
Vagy Caldwell rakta a meccset mixen.
Bazzani
Én így látom, de ahogy nézem te is.
Gyurma Pappa
Én ezért kivágnám Caldwellt.
Mondjuk amúgy is.
több mint 7 éve
Gyors TD, onside, gyors Td, kétpontos.Bili kéz hasonlók
Könnyű győzelem, Caldwell a vállakon, Detroit parádé.
Bazzani
több mint 7 éve
Gyors TD, onside, gyors Td, kétpontos.Könnyű győzelem, Caldwell a vállakon, Detroit parádé.
több mint 7 éve
Alapvetően az eredménytől, meg a majdnem comebacktől eltekintve, ez egy borzasztó szar döntés volt, hogy kockáztatott 35 pont hátrányban. Volt mondjuk 10% esélye, hogy bejön, erre kiesett a fél a csapat. Nyilván a közönség jól szórakozik közben, de egy franchise-t felrakni erre...Fogalmam sincs, ezek szerint igen.Vicces, hogy puntoltunk.nem követem nagyon az nfl-t, itt a pontkülönbség is számít vagy micsoda?
Bazzani
baggio
Bazzani
Én így látom, de ahogy nézem te is.
több mint 7 éve
A det sem akar már játszani, kaptak 50 pontot..... fújják le végre....
több mint 7 éve
Fogalmam sincs, ezek szerint igen.Vicces, hogy puntoltunk.nem követem nagyon az nfl-t, itt a pontkülönbség is számít vagy micsoda?
Bazzani
baggio
több mint 7 éve
Ez kosár meccs. A zsákolás megvolt. 😀Vicces, hogy puntoltunk.nem követem nagyon az nfl-t, itt a pontkülönbség is számít vagy micsoda?
Bazzani
baggio
több mint 7 éve
mondjuk engem nem érdekel, én nem játszok, csak tuti a srácok igen 😀a hálószobában 😉térdeljünk hármat azt puntfantasy, hol marad a fantasy?
atapapa
Gyurma Pappa
atapapa
több mint 7 éve
Vicces, hogy puntoltunk.nem követem nagyon az nfl-t, itt a pontkülönbség is számít vagy micsoda?
Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
a hálószobában 😉térdeljünk hármat azt puntfantasy, hol marad a fantasy?
atapapa
Gyurma Pappa
több mint 7 éve
térdeljünk hármat azt puntfantasy, hol marad a fantasy?
atapapa
több mint 7 éve
térdeljünk hármat azt puntA referee is szarul mozog
atapapa
több mint 7 éve
oké, ez most komoly hogy a Lions elpuntolta a labdát??
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
amúgy ilyen hosszú meccs isEnnyi pont csak ennyi időbe fér beleritkánrégen volt hosszabbítás nélkül
PEEtör
több mint 7 éve
Fleener mi a faszt csinált egész meccsendropolt egy 1st down, ezt hagyjuk meg neki
Gézu
több mint 7 éve
Fleener mi a faszt csinált egész meccsen
több mint 7 éve
Na jó ezt a meccset tuti elteszem emlékbe, ilyet még nem láttam 😀
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
A mai meccseket látva meg is teszem a Giants-et 😀 😀 😀