New Orleans Saints – Tampa Bay Buccaneers
több mint 10 éve
legalább Evansnek is menne pár labda, hogy a fantasym ne legyen annyira siralmas
több mint 10 éve
ez nem valami edzőmeccs?
több mint 10 éve
fosch
több mint 10 éve
aztakurva4
több mint 10 éve
elképesztő.
több mint 10 éve
#Saints had two comebacks from 10 points-plus last year. Both against #Buccaneers.
több mint 10 éve
9. üzenetet kezdem el begépelni, de tényleg elfogytam, keressünk trade partnert Brees-re...Először rúgjuk ki Ryant. Bármi mást csak azután...
Gyurma
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
9. üzenetet kezdem el begépelni, de tényleg elfogytam, keressünk trade partnert Brees-re...

több mint 10 éve
kb úgy szerelnek, mint a lányok... legalább egy kis tűz lenne már
több mint 10 éve
csak az első, inside20-as puntot láttam, de akkor kapja be ő isláttad azt a puntot az endzone-ból?nehéz mondani bármit, ami működik ebben a csapatban...Morstead elég jó
Gyurma
lol
Gyurma
több mint 10 éve
nehéz mondani bármit, ami működik ebben a csapatban...A cheerleaderek jól rázzák, illetve a hot-dog árus is elég jól mozog a sorok között
Gyurma
több mint 10 éve
láttad azt a puntot az endzone-ból?nehéz mondani bármit, ami működik ebben a csapatban...Morstead elég jó
Gyurma
lol

több mint 10 éve
nekem ennyi elég vót mára, nézem inkább a red zone-t
több mint 10 éve
tudtam...
több mint 10 éve
édes istenem
több mint 10 éve
nehéz mondani bármit, ami működik ebben a csapatban...Morstead elég jó
Gyurma
több mint 10 éve
nehéz mondani bármit, ami működik ebben a csapatban...

több mint 10 éve
az a jenkins, aki itt temetve volt, vonzza a labdákat magához, Casillas épp most csinált egy gyönyörű INT playt, félve teszem fel magamnak a kérdést, talán nem ANNYIRA a játékosokkal, hanem az edzővel van probléma?Ryant már most elküldeném...már egy jó ideje... de ilyen alapanyagból többet sajnos nem nagyon lehet kihozni
PEEtör
lol
több mint 10 éve
New Orleans run defense: 16 carries, 85 yards, 5.3 yards per carry.
több mint 10 éve
Ryant már most elküldeném...már egy jó ideje... de ilyen alapanyagból többet sajnos nem nagyon lehet kihozni
PEEtör
több mint 10 éve
Browner anyámmmm...
több mint 10 éve
Ryant már most elküldeném...