New Orleans Saints – Tampa Bay Buccaneers
több mint 9 éve
legalább Evansnek is menne pár labda, hogy a fantasym ne legyen annyira siralmas
több mint 9 éve
ez nem valami edzőmeccs?
több mint 9 éve
Malvo
98
fosch
több mint 9 éve
Malvo
98
aztakurva4
több mint 9 éve
elképesztő.
több mint 9 éve
#Saints had two comebacks from 10 points-plus last year. Both against #Buccaneers.
több mint 9 éve
Rutin
2 021
9. üzenetet kezdem el begépelni, de tényleg elfogytam, keressünk trade partnert Brees-re...Először rúgjuk ki Ryant. Bármi mást csak azután...
Gyurma
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
9. üzenetet kezdem el begépelni, de tényleg elfogytam, keressünk trade partnert Brees-re...
több mint 9 éve
kb úgy szerelnek, mint a lányok... legalább egy kis tűz lenne már
több mint 9 éve
csak az első, inside20-as puntot láttam, de akkor kapja be ő isláttad azt a puntot az endzone-ból?nehéz mondani bármit, ami működik ebben a csapatban...Morstead elég jó
Gyurma
lol
Gyurma
több mint 9 éve
nehéz mondani bármit, ami működik ebben a csapatban...A cheerleaderek jól rázzák, illetve a hot-dog árus is elég jól mozog a sorok között
Gyurma
több mint 9 éve
láttad azt a puntot az endzone-ból?nehéz mondani bármit, ami működik ebben a csapatban...Morstead elég jó
Gyurma
lol
több mint 9 éve
nekem ennyi elég vót mára, nézem inkább a red zone-t
több mint 9 éve
Malvo
98
tudtam...
több mint 9 éve
édes istenem
több mint 9 éve
nehéz mondani bármit, ami működik ebben a csapatban...Morstead elég jó
Gyurma
több mint 9 éve
nehéz mondani bármit, ami működik ebben a csapatban...
több mint 9 éve
PEEtör
1 758
az a jenkins, aki itt temetve volt, vonzza a labdákat magához, Casillas épp most csinált egy gyönyörű INT playt, félve teszem fel magamnak a kérdést, talán nem ANNYIRA a játékosokkal, hanem az edzővel van probléma?Ryant már most elküldeném...már egy jó ideje... de ilyen alapanyagból többet sajnos nem nagyon lehet kihozni
PEEtör
lol
több mint 9 éve
New Orleans run defense: 16 carries, 85 yards, 5.3 yards per carry.
több mint 9 éve
Ryant már most elküldeném...már egy jó ideje... de ilyen alapanyagból többet sajnos nem nagyon lehet kihozni
PEEtör
több mint 9 éve
Browner anyámmmm...
több mint 9 éve
PEEtör
1 758
Ryant már most elküldeném...