New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Komolyan úgy viselkedtek, mintha egy wild card meccs követőjében lennénk a Texans és egy reménytelen random 6th seed csapat között.
több mint 5 éve
nem hiszem hogy ennyien nem tudunk írni egy jó német nőt se...ja csak neki csöcse nincsMagdalena Neuner pllegyenek német csöcsök! 😀hu inkább ne német nőknél kevés a szép
Heisman Trophy
briareos
peach
briareos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Jó gyengék a QB-k, csak a check down passzokat bírják megdobni. Nem épp HOF szint...
több mint 5 éve
Sziasztok linket tud valaki mert az aréna 4 nem mugszik
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
aréna4: Brady-Breeseredménykövető: német nyelvleckék, az angol irodalom mérföldkövei ...
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Megérte feljönni a fórumra, ma is tanultam valamit 😊fél cseh, fél németA Dolly meg cseh volt. De számít ez?Teresa Orlowski, bár ő csak később lett németlegyenek német csöcsök! 😀ha nosztalgia akkor Dolly Buster 😊
Heisman Trophy
NB2
Tactful Cactus
Jan
NB2
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Meg hogy a Browns szar.Hiába Sport tv vagy Arena, az EREDMÉNYKÖVETŐ ÖRÖK 😛 😉Lassan már csak ez marad a régi szép időkből.
dande
iktriad
több mint 5 éve
ja csak neki csöcse nincsMagdalena Neuner pllegyenek német csöcsök! 😀hu inkább ne német nőknél kevés a szép
Heisman Trophy
briareos
peach
több mint 5 éve
Mióta leültem a tévé elé SEMMI nem történt. Eddig jó...
több mint 5 éve
fél cseh, fél németA Dolly meg cseh volt. De számít ez?Teresa Orlowski, bár ő csak később lett németlegyenek német csöcsök! 😀ha nosztalgia akkor Dolly Buster 😊
Heisman Trophy
NB2
Tactful Cactus
Jan
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok linket tud valaki mert az aréna 4 nem mugszik
több mint 5 éve
Hiába Sport tv vagy Arena, az EREDMÉNYKÖVETŐ ÖRÖK 😛 😉Lassan már csak ez marad a régi szép időkből.
dande
több mint 5 éve
A Dolly meg cseh volt. De számít ez?Teresa Orlowski, bár ő csak később lett németlegyenek német csöcsök! 😀ha nosztalgia akkor Dolly Buster 😊
Heisman Trophy
NB2
Tactful Cactus
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Clockwork Orange! Kiváló izlés 😉Neked mindig jár a külön videó, de kizárólag azért, mert mélységesen tisztellek:Úgy látom csöcsök helyett most más a tematika, ledobom az atomot 😛 😉Mi lesz még?
m.youtube.com/watch?v=tR4vamT51Nw
dande
Eins zwei polizei?
Kampman
youtu.be/0_9b9iLW93g
Cypress
Kampman
több mint 5 éve
Magdalena Neuner pllegyenek német csöcsök! 😀hu inkább ne német nőknél kevés a szép
Heisman Trophy
briareos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
fun fact a Mo-DO olasz termékÚgy látom csöcsök helyett most más a tematika, ledobom az atomot 😛 😉Mi lesz még?
dande
Eins zwei polizei?
Kampman
több mint 5 éve
Kiégett a szemem a csávó undormány hézagos fogsorától.www.youtube.com/watch?v=p_E2fVH152UÚgy látom csöcsök helyett most más a tematika, ledobom az atomot 😛 😉Akkor a csöcsök off erre a szezonra? Ok.
dande
youtu.be/YPnGPIMUnus
Cypress
drops mic
briareos
több mint 5 éve
Szerintem csak kopaszodik 😉Csak nekem tűnik úgy, hogy Sean Payton megviseltebb, mint szokott? A vírus hagyott nyomokat?Sapka van rajta nem szemellenzo... Baja van...
Assurbanapli
Kájzerszóze
több mint 5 éve
Neked mindig jár a külön videó, de kizárólag azért, mert mélységesen tisztellek:Úgy látom csöcsök helyett most más a tematika, ledobom az atomot 😛 😉Mi lesz még?
dande
Eins zwei polizei?
Kampman
youtu.be/0_9b9iLW93g
Cypress
több mint 5 éve
Tudom hogy szarul mondtam, minden németestől megkapom, pero no me importa 😊mentségemre szóljon hogy angol-spanyolos voltam/vagyok 😀Yo espanol entiendo no, ezt sikerült leírnod németül :p
Heisman Trophy
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Teresa Orlowski, bár ő csak később lett németlegyenek német csöcsök! 😀ha nosztalgia akkor Dolly Buster 😊
Heisman Trophy
NB2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Csak nekem tűnik úgy, hogy Sean Payton megviseltebb, mint szokott? A vírus hagyott nyomokat?Sapka van rajta nem szemellenzo... Baja van...
Assurbanapli

több mint 5 éve
Hiába Sport tv vagy Arena, az EREDMÉNYKÖVETŐ ÖRÖK 😛 😉
több mint 5 éve
Keleten meg még bajszosak is.legyenek német csöcsök! 😀hu inkább ne német nőknél kevés a szép
Heisman Trophy
briareos

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!