NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Kampman
28 306
Komolyan úgy viselkedtek, mintha egy wild card meccs követőjében lennénk a Texans és egy reménytelen random 6th seed csapat között.
több mint 4 éve
nem hiszem hogy ennyien nem tudunk írni egy jó német nőt se...ja csak neki csöcse nincsMagdalena Neuner pllegyenek német csöcsök! 😀hu inkább ne német nőknél kevés a szép
Heisman Trophy
briareos
peach
briareos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Jó gyengék a QB-k, csak a check down passzokat bírják megdobni. Nem épp HOF szint...
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Sziasztok linket tud valaki mert az aréna 4 nem mugszik
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
aréna4: Brady-Breeseredménykövető: német nyelvleckék, az angol irodalom mérföldkövei ...
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Megérte feljönni a fórumra, ma is tanultam valamit 😊fél cseh, fél németA Dolly meg cseh volt. De számít ez?Teresa Orlowski, bár ő csak később lett németlegyenek német csöcsök! 😀ha nosztalgia akkor Dolly Buster 😊
Heisman Trophy
NB2
Tactful Cactus
Jan
NB2
több mint 4 éve
Kampman
28 306
Meg hogy a Browns szar.Hiába Sport tv vagy Arena, az EREDMÉNYKÖVETŐ ÖRÖK 😛 😉Lassan már csak ez marad a régi szép időkből.
dande
iktriad
több mint 4 éve
ja csak neki csöcse nincsMagdalena Neuner pllegyenek német csöcsök! 😀hu inkább ne német nőknél kevés a szép
Heisman Trophy
briareos
peach
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Mióta leültem a tévé elé SEMMI nem történt. Eddig jó...
több mint 4 éve
fél cseh, fél németA Dolly meg cseh volt. De számít ez?Teresa Orlowski, bár ő csak később lett németlegyenek német csöcsök! 😀ha nosztalgia akkor Dolly Buster 😊
Heisman Trophy
NB2
Tactful Cactus
Jan
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok linket tud valaki mert az aréna 4 nem mugszik
több mint 4 éve
Hiába Sport tv vagy Arena, az EREDMÉNYKÖVETŐ ÖRÖK 😛 😉Lassan már csak ez marad a régi szép időkből.
dande
több mint 4 éve
A Dolly meg cseh volt. De számít ez?Teresa Orlowski, bár ő csak később lett németlegyenek német csöcsök! 😀ha nosztalgia akkor Dolly Buster 😊
Heisman Trophy
NB2
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Clockwork Orange! Kiváló izlés 😉Neked mindig jár a külön videó, de kizárólag azért, mert mélységesen tisztellek:Úgy látom csöcsök helyett most más a tematika, ledobom az atomot 😛 😉Mi lesz még?
m.youtube.com/watch?v=tR4vamT51Nw
dande
Eins zwei polizei?
Kampman
youtu.be/0_9b9iLW93g
Cypress
Kampman
több mint 4 éve
Magdalena Neuner pllegyenek német csöcsök! 😀hu inkább ne német nőknél kevés a szép
Heisman Trophy
briareos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
fun fact a Mo-DO olasz termékÚgy látom csöcsök helyett most más a tematika, ledobom az atomot 😛 😉Mi lesz még?
dande
Eins zwei polizei?
Kampman
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Kiégett a szemem a csávó undormány hézagos fogsorától.www.youtube.com/watch?v=p_E2fVH152UÚgy látom csöcsök helyett most más a tematika, ledobom az atomot 😛 😉Akkor a csöcsök off erre a szezonra? Ok.
dande
youtu.be/YPnGPIMUnus
Cypress
drops mic
briareos
több mint 4 éve
Szerintem csak kopaszodik 😉Csak nekem tűnik úgy, hogy Sean Payton megviseltebb, mint szokott? A vírus hagyott nyomokat?Sapka van rajta nem szemellenzo... Baja van...
Assurbanapli
Kájzerszóze
több mint 4 éve
Kampman
28 306
Neked mindig jár a külön videó, de kizárólag azért, mert mélységesen tisztellek:Úgy látom csöcsök helyett most más a tematika, ledobom az atomot 😛 😉Mi lesz még?
dande
Eins zwei polizei?
Kampman
youtu.be/0_9b9iLW93g
Cypress
több mint 4 éve
Tudom hogy szarul mondtam, minden németestől megkapom, pero no me importa 😊mentségemre szóljon hogy angol-spanyolos voltam/vagyok 😀Yo espanol entiendo no, ezt sikerült leírnod németül :p
Heisman Trophy
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Teresa Orlowski, bár ő csak később lett németlegyenek német csöcsök! 😀ha nosztalgia akkor Dolly Buster 😊
Heisman Trophy
NB2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Csak nekem tűnik úgy, hogy Sean Payton megviseltebb, mint szokott? A vírus hagyott nyomokat?Sapka van rajta nem szemellenzo... Baja van...
Assurbanapli
több mint 4 éve
Hiába Sport tv vagy Arena, az EREDMÉNYKÖVETŐ ÖRÖK 😛 😉
több mint 4 éve
Keleten meg még bajszosak is.legyenek német csöcsök! 😀hu inkább ne német nőknél kevés a szép
Heisman Trophy
briareos
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!