NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 628
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Persze, csak elírtam.Raab lesz az 😊Pro7 gyerekek, pro7. Németül tudók előnybenNekem sajna az sincs régóta. Pedig hogy szerettem a Golden Globes, Grammy, Oscar, Emmy közvetítéseiket eredeti nyelven. Stefan Rabbról és a TV Totalról nem is beszélve.
peach
iktriad
NB2
több mint 4 éve
Bármikor boldogon szidom az aréna4-et, de csendben jegyzem meg, hogy ez a fórum is kurvára instabil ma este.mondjunk le és adjuk vissza az eredményközvetítő és a csöcs jogokat
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Kampman
28 304
Bármikor boldogon szidom az aréna4-et, de csendben jegyzem meg, hogy ez a fórum is kurvára instabil ma este.
több mint 4 éve
Raab lesz az 😊Pro7 gyerekek, pro7. Németül tudók előnybenNekem sajna az sincs régóta. Pedig hogy szerettem a Golden Globes, Grammy, Oscar, Emmy közvetítéseiket eredeti nyelven. Stefan rabbaról és a TV Totalról nem is beszélve.
peach
iktriad
több mint 4 éve
Pro7 gyerekek, pro7. Németül tudók előnybenNekem sajna az sincs régóta. Pedig hogy szerettem a Golden Globes, Grammy, Oscar, Emmy közvetítéseiket eredeti nyelven. Stefan rabbaról és a TV Totalról nem is beszélve.
peach
több mint 4 éve
nálam kifagyott az aréna4Még a hawks meccs vége előtt elsötétült. Engem nagyon felbasz.
Janek
több mint 4 éve
nálam kifagyott az aréna4tvn nekem is, csak online lehet nézni egyelőre...
Janek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
nincsenek kiírva az eredmények a képernyőre mi lesz most?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Amúgy Newton odaigazolt hogy nem a Peccel volt a bajom, hanem Bradyvel 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Pro7 gyerekek, pro7. Németül tudók előnybenNem is rosszak a kommentatorok 😊 nem is csunya nemetet beszelnek.
peach
több mint 4 éve
na köviben gyaluljuk már le tombrédit, ne örömködjön itt a dome-ban
több mint 4 éve
Elképeztően fos ez a hangulat 😕
több mint 4 éve
Assurbanapli
1 355
Ezen az akción dolgoztak, amióta megtudták, hogy elbukták az nfl-t 😀
több mint 4 éve
TB nem akar lemaradni Cam mögött 😀
több mint 4 éve
xrace77
4 515
Kiégett... 😀
több mint 4 éve
Assurbanapli
1 355
Jó, akkor nem Ricsi bosszúja, hanem a sporttv bosszúja
több mint 4 éve
Spíler 2 Valencia városi derbi, élően mentem volna ultráskodni, Macho LevantHa minden kötél szakad, akkor a sport1-en török bajnoki ismétlés van.Az Eurosport US Open férfi döntő. 😉
Kampman
iktriad
70. percben 2-2, Morales varázsolt eddig
több mint 4 éve
Pro7 gyerekek, pro7. Németül tudók előnyben
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...