NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 649
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Assurbanapli
1 355
Addig örülj, amíg Boney M nincsÚgy látom csöcsök helyett most más a tematika, ledobom az atomot 😛 😉Mi lesz még?
m.youtube.com/watch?v=tR4vamT51Nw
dande
Eins zwei polizei?
Kampman
több mint 4 éve
Úgy látom csöcsök helyett most más a tematika, ledobom az atomot 😛 😉Én ugyanennyi pontot akarok ma látni a meccsen.
dande
www.youtube.com/watch?v=7aLiT3wXko0
több mint 4 éve
Kampman
28 305
Úgy látom csöcsök helyett most más a tematika, ledobom az atomot 😛 😉Mi lesz még?
dande
Eins zwei polizei?
több mint 4 éve
Úgy látom csöcsök helyett most más a tematika, ledobom az atomot 😛 😉 m.youtube.com/watch?v=tR4vamT51Nw
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Igen, megőrültek az emberek, és mindenféle maszkokat hordanak magukon, nagyon ijesztő, minden nap azt találgatom, hogy melyikük rabol ki.Szeretettel üdvözlök mindenkit ebben a minden tekintetben elcseszett 2020-as évben.Történt valami?
Cypress
Kampman
több mint 4 éve
Ez a 1997-es CGI megölt most egy kicsit belül...Nem szeretem, hogy mindenki másolni próbálja az ESPN ostoba MNF grafikáit idén.
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
francia 🤪mentségemre szóljon hogy angol-spanyolos voltam/vagyok 😀gyerekek, elég pls, fáj ezeket olvasni 😀das optimale zwanzig centimeterAhh, Ich kommeIch deutsch verstehen nichtNem tudok németül semmit, de kajak ezt a pro7 közvetítést jó nézni. Állat a stúdió, a dophinsos tag aki az online teret nézi tök beteg az így is lejön, kibaszott profi ahogy van...Pedig nem nehéz nyelv... talán csak a nyelvtan egy picit!😉
peach
nagir
Mondjuk olyanokat tudok soccerből hogy tor, abwehr, Schweinsteiger, ja meg rammstein dalszövegeket 😀
Heisman Trophy
Tactful Cactus
számokat is tudom hogy achtzig meg zwei-und-dreizig
Heisman Trophy
briareos
Heisman Trophy
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Jó, hát te sosem voltál százas, kezdjük ott, hogy az egyetlen örök optimista Jacks drukker vagy az egész Univerzumban...Tessék, visszaadom a hited az emberiségben. Én ilyeneket hallgattam anno.gyerekek, elég pls, fáj ezeket olvasni 😀das optimale zwanzig centimeterAhh, Ich kommeIch deutsch verstehen nichtNem tudok németül semmit, de kajak ezt a pro7 közvetítést jó nézni. Állat a stúdió, a dophinsos tag aki az online teret nézi tök beteg az így is lejön, kibaszott profi ahogy van...Pedig nem nehéz nyelv... talán csak a nyelvtan egy picit!😉
peach
nagir
Mondjuk olyanokat tudok soccerből hogy tor, abwehr, Schweinsteiger, ja meg rammstein dalszövegeket 😀
Heisman Trophy
Tactful Cactus
Heisman Trophy
briareos
www.youtube.com/watch?v=EDhCFc4qwSA
iktriad
több mint 4 éve
Ez a 1997-es CGI megölt most egy kicsit belül...
több mint 4 éve
Kampman
28 305
Szeretettel üdvözlök mindenkit ebben a minden tekintetben elcseszett 2020-as évben.Történt valami?
Cypress
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Szeretettel üdvözlök mindenkit ebben a minden tekintetben elcseszett 2020-as évben.
több mint 4 éve
Az a Smith block 😮Kamara dolgozik a pénzért, ezt szeretem.
több mint 4 éve
Csak sajnos a kezét nem így nem lesz túl sok hosszú playValaki cserélje már le az öregapókat...A ven kecske Winston visorjat orokolte
FLZOLI
Kájzerszóze
több mint 4 éve
mentségemre szóljon hogy angol-spanyolos voltam/vagyok 😀gyerekek, elég pls, fáj ezeket olvasni 😀das optimale zwanzig centimeterAhh, Ich kommeIch deutsch verstehen nichtNem tudok németül semmit, de kajak ezt a pro7 közvetítést jó nézni. Állat a stúdió, a dophinsos tag aki az online teret nézi tök beteg az így is lejön, kibaszott profi ahogy van...Pedig nem nehéz nyelv... talán csak a nyelvtan egy picit!😉
peach
nagir
Heisman Trophy
Tactful Cactus
Heisman Trophy
briareos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Valaki cserélje már le az öregapókat...A ven kecske Winston visorjat orokolte
FLZOLI
több mint 4 éve
Tessék, visszaadom a hited az emberiségben. Én ilyeneket hallgattam anno.gyerekek, elég pls, fáj ezeket olvasni 😀das optimale zwanzig centimeterAhh, Ich kommeIch deutsch verstehen nichtNem tudok németül semmit, de kajak ezt a pro7 közvetítést jó nézni. Állat a stúdió, a dophinsos tag aki az online teret nézi tök beteg az így is lejön, kibaszott profi ahogy van...Pedig nem nehéz nyelv... talán csak a nyelvtan egy picit!😉
peach
nagir
Heisman Trophy
Tactful Cactus
Heisman Trophy
briareos
www.youtube.com/watch?v=EDhCFc4qwSA
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Tompa BayEddig nem nagy upgrade Winstonhoz képest 😊De aljas 😊
Jan
FLZOLI
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
15 million dollar baby 😉
több mint 4 éve
Köszönöm ma is tanultam valamit...aki ért németül tudja h a Sonnenmilch túl rövid, és nem is logikus.Tampában mennyire lehet kiégni?Leégni nagyon ha nincs Sonnenmilch
Chargers LT
nagir
Sonnenschutzkreme vagy Sonnenschutzlotion
briareos
Szerkesztette: nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Drew get the Kamara!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Eddig nem nagy upgrade Winstonhoz képest 😊De aljas 😊
Jan