NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
11
5
2:15, Arena4
New York Giants - Carolina Panthers
több mint 2 éve
Kronos
779
Ez a Richie nagyon lyukas kezű 🤔
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
jól látom, hogy Golladayt nem látom?
több mint 2 éve
huhh, ez meleg volt 😊
több mint 2 éve
Kronos
779
Neki kell menni
több mint 2 éve
TD kell
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
onDier
794
Fantasztikus hívás 3&22-re és még fumble isMcAdoo kifejezetten rossz hívásokat szokott szerintem nálunk hívni eddig.
Gorro
több mint 2 éve
Addig kell ütni amíg lehet
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
ozibozi
17 132
Lassan el kell kezdeni megtanulni pár nevet is
több mint 2 éve
Kronos
779
Bakker mivan itt 😯 ezt ki kell használni
több mint 2 éve
wow 2
több mint 2 éve
onDier
794
Valakinek van használható linkje?weakstreams.com/nfl-streams/new-york-giants-vs-carolina-panthers/81045/?sport=american-football
JUNIOR46
több mint 2 éve
Valakinek van használható linkje?
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 2 éve
Sziasztok
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 2 éve
onDier
794
a védelmünk MÉG nem fáradt 😀
több mint 2 éve
vanek úr
1 890
Ez most olyan tapsihapsis drive volt.
több mint 2 éve
Chubba rendes gyerek, adott három ajándékpontot
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
Kronos
779
Estét mindenkinek
több mint 2 éve
Bradburry🤣🤣🤣
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
nahát, micsoda kezdés!
több mint 2 éve
wow 😊
több mint 2 éve
Nyerjünk, csúnyán...😁